Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Klinik araştırma uzmanıyım aslında. Pek o sektörde yapamam yani anlamam ki hiç :)
Klinik araştırma uzmanı mi???
E ne güzel, kazandıran bir işin varmış. Ben kolay iş bulamayacagin, düşük ücretten başlayacağın bir işin vardir diye düşünmüştüm.
Ne bileyim, sen böyle "elalem ne der, millet hakkımda konuşur" diye dert edince daha düşük bir profil canlanıyor insanın gözünde 😅😅😅
Titre ve kendine gel bacım ya, isteyen istediğini düşünsün, mahalle karılarına dedikodu lazım. Konussun dursunlar, sana ne? Hiç duyma,sana laf tasiyanlarla iletişimi kes. Duymazsin bile

E ne güzel, kazandıran bir işin varmış. Ben kolay iş bulamayacagin, düşük ücretten başlayacağın bir işin vardir diye düşünmüştüm.
Ne bileyim, sen böyle "elalem ne der, millet hakkımda konuşur" diye dert edince daha düşük bir profil canlanıyor insanın gözünde 😅😅😅
Titre ve kendine gel bacım ya, isteyen istediğini düşünsün, mahalle karılarına dedikodu lazım. Konussun dursunlar, sana ne? Hiç duyma,sana laf tasiyanlarla iletişimi kes. Duymazsin bile
Babasının evi de varmış,aslında o kadar avantajlı ki.Hâlâ vicdan yapıyor kendince.

Videoyu mahkemede kullanacakmis. Gerek olduğunda. Eski eşi iftira atmıştı ona.

Hayır öyle söylemedi. Aslında şunu dahi söyledi adam çocuğu pek almak da istemiyor. Çünkü çocuk doğal olarak 12 yıl boyunca anne ve anane teyze ile yestitiginden eşimden çok farklı karakterde. O taraf zengin Eşim daha parası olsa bile yetime bakar ona buna yardımla geçer paralarimiz. Hep fakir gözetir kız anne tarafinda özel tatiller havuzlar vs vs. Bu sebeple kız bizi seçmez diyor eşim. Orada tuketebiliyor burada tuketemiyor.

Eşim mesela uyuyor falan 15 günde bir görsem ben çocuğun gözünün içine bakarım. O pek de vakit geçirmek derdinde değil. Maalesef bu benim anladigim. Çünkü avukatla mesajlarında nafakayı yarıya indirelim haftada 1 görüşmeyi 15 günde bir olsun. Ben onu küçükken istemiştim falan diyor.

Eşimin en büyük hayali benden çocuğu olmasiydi. Şu 2 güne kadar. Biz o zamanlar başka şeyler peşinde oluruz der hep velayet konusu açılınca. Çünku bizden olacak çocuklar onun istediği gibi olur diye düşünüyor. Daha ilmi falan.

Su 2 güne kadar odagim diye düşünüyordum . Bir değnek değdi ve yıkıldı her şey. Evlenirken çocuğa söylemedi bile. Biz evlendik bir süre gecti sonra söyledi. Yani öncelik hep kendisiydi . Neden derseniz 9 yıl boyunca kendisi için hiç bir şey yapmamış. Bir kaç aydınlanma yaşamış ve mutlu olmak istemiş. Beni de bunun en tepesine oturttu.
Düşüşüm sağlam oldu ama..bence

Sevgili konu sahibi:
Adamin verdigi nafakadan haberiniz yok cunku sizi uzak tutmak istedigini söylüyor ancak bir yandan da sizi olaylara dahil ediyor: videonuzu mahkemede kullanacak ama ne icin kullanacağını söylemiyor. Sizi olaylarin ortasina atiyor, bilgi vermiyor. Yarin sizi aile mahkemesi mi, ceza mahkemesi mi cagiracak haberiniz bile yok.

Cocuguna evlendigini soylemeyen, nafakasini azaltmak isteyen, gorus gununu azaltmak isteyen, 15te bir gordugu cocuk icin uykusundan feragat etmeyen adamdan bir halt olmaz. En buyuk hayali cocuk sahibi olmak isteyen adam once var olan cocuguna baksin. Sonra 2.sini istesin.

Eski eş iftira atmış diyorsunuz, ne iftirasi atmis? Herkesin ortasinda size hakaretler eden adamın iftiradan magdur olduguna emin misiniz? Bu profildeki bir adami bosamak icin eski esin bircok sebebi olduguna eminim.

Sevgili konu sahibi:
Adamin verdigi nafakadan haberiniz yok cunku sizi uzak tutmak istedigini söylüyor ancak bir yandan da sizi olaylara dahil ediyor: videonuzu mahkemede kullanacak ama ne icin kullanacağını söylemiyor. Sizi olaylarin ortasina atiyor, bilgi vermiyor. Yarin sizi aile mahkemesi mi, ceza mahkemesi mi cagiracak haberiniz bile yok.

Cocuguna evlendigini soylemeyen, nafakasini azaltmak isteyen, gorus gununu azaltmak isteyen, 15te bir gordugu cocuk icin uykusundan feragat etmeyen adamdan bir halt olmaz. En buyuk hayali cocuk sahibi olmak isteyen adam once var olan cocuguna baksin. Sonra 2.sini istesin.

Eski eş iftira atmış diyorsunuz, ne iftirasi atmis? Herkesin ortasinda size hakaretler eden adamın iftiradan magdur olduguna emin misiniz? Bu profildeki bir adami bosamak icin eski esin bircok sebebi olduguna eminim.
Nafaka 5500. Bunun dışında sağlık harcamalari. ve haftada bir, 1000Tl harcama. Şeklinde.

Babasının evi de varmış,aslında o kadar avantajlı ki.Hâlâ vicdan yapıyor kendince.
Sağolun sağolun. İnşallah toparlayacagim. Allah arkamdadir inşallah. Kötülük benden çıkmış olmasın da. Ben kötülüğü unutmaya razıyım. Yeter ki beden olmasın.

Sağolasın desteklerin için bilmiyorum öyle mi oldu evlenince şehir değişikliği sebebiyle bıraktım ise çocuk düşünüyoruz diye de girmemistim her şey bir sebep işte . Ben de yengeç burcuyum bu arada yükselenim de yengec. Çok duygusallık... :KK43:

Merhaba güzel KK Kadınları

O kadar üzgün o kadar üzgünüm ki. Nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum.
2.evliligim. 1.sinde vajinismustum karı koca ilişkisi yaşamadık ve bitti geçti. Neden bu detayı verdim onu hiç bir zaman eş olarak göremedim. Boşanma üzüntüsü de yaşamadım. Kötüydü. Ayrılmak bahar gibi gelmişti.
Neyse sizi sıkmadan asıl konuya gireyim.
7 aydır ikinci eşimle evliyim. Çok mutluydum çok severek evlendim.
Ama tabi ki ara ara saçma sorunlarımız çıktı her defasında günü geçmeden sarılmaya bağlanan.

Ama 2 gündür geri dönüşü olmayan hisler içindeyim. Şöyle ki eşimin ilk evliliginden 12 yasinda kızı var bizimle yaşamıyor 15 günde bir geliyor. Avmye gittik birlikte ve eşimin 2 tane de yegeniyle. Çocukların benle arası iyi. Neyse tüm gün arkadaş gibi kızıyla evlenirim oynarım vs. Allah rızası için iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Kimseyi gucendirmeyeyim. Hep iyi olayım kafasında yaşamaya çalışan biri . Koşu yarışı yapalım dedi çocuk. AVM içinde koştuk falan. Sonra bayılma numarası yaptı beni ziplamali çocuk oyun yerine getirtmek icin. O sıra baş örtüm kaydı vs. Hirkami çıkarttı üstümden. Tipim mipim kaydı anlayacağınız. Sonra oradan dönüşte yine koşu yarışı yapmak istedi. Yaptım eşim de videoya almak istedi bizi. Ben de yok çekme dedim. Tipim kayikken sevmiyorum öyle pek. Ama sadece güzellikle çekme dedim 1 kere hepsi bu.
Bu çocuklarin yanında senin cinsine sıçayım diye küfür etti bağırdı. Ben de ona tekken ne diyorsun dedim çocukların yanında ne bağırması ne küfrü. Sonra mutluluk haram dedi kızdı .

Eve geldik. Ben tekrar ne yaptın sen dedim. Bu başladı olmuyorsa zorlamayacagiz. Bitti gitti. Seninle işim yok. Bu son konuşmamız. Bundan sonra benim için de kızım için de bedel ödeme 1 tane bile bir sey yapma dedi.

Ben de sırt çantamı taktım. Kayinvalidemler üst katta yasiyor. Kayınpederimi aradım baba gelir misin şahit ol oğlun beni neden bıraktı. Gör. Ben gidiyorum ben sizden razıyım dedim. Siz de benden razı olun arkamdan gitti demeyin dedim.

Sonra sarıldı bana kızım kal vs ağladı sen gidecek bir şey yapmadın. O gidecek sen değil dedi. Çok konuştu uğraştı ben de tamam madem o gitsin dedim. Eşim de bitti demekle bitmez sen hem gidiyorsun dedi. Bitti demek işte senin yaptığın hareketler. Yine kalacaktın tabi dedi. Sonra içerde öptü yanağımdan sarıl dedi sarilmadim .

Sonra çocuk burada kalıyor mahkeme süreçlerinde kullanmasinlar diye hiç bir şey olmamış gibi çocukların yanına çıktım yukarı onları hadi yatın demek için. Babası bana emanet etmişti yatır gel evde uyu dedi.

Çocuklara söyledim kendi evime inerken tam
Üstüne bir de bosanali 9 sene olmuş onlar. Bana eski eşinin ismiyle seslendi kayınvalidem... Ve bu 2.yapışı bunu.

Gerçekten ben ne yapayım şimdi ? Nankörlestirmiş miyim eş kişisini? Kendi ailem açık görüşlü ve açık insanlar eşimin ailesi tam zıt. Bu sebeple ailemi zar zor rıza etmistim.. ben demiştim derlerse? Babam yok annem başka bir kisiyle evli ve annem ilgisiz daha çok kocasıyla olmak istiyor. Yani dönünce baba evine dönme olayım yok kendi evimi tutup işime gitme secenegim var. Mesleğim var. Su an çalışmıyorum ama.

Zaman mı verilmeli ?? Yoksa gitmeli mi?
Önce işe girin. Ne olursa olsun bir işiniz olsun

2.boşanma... elalem ne der? Yapmaz mıydın peki. Lütfen biraz beynimi açın.

Kim bu elalem ve dedikleri size nasil ulasiyor? Bunu hep sormak istemistim bu forumda, hayir yani 25 yasina kadar Turkiye'de yasadim ben de ama elalemin kim oldugunu ve benim hayatim uzerinde neden yorum yapacaklari, yapsalar bile bunu benim neden onemseyecegimi hicbir zaman anlayamadim 😬 Isteyen istedigini konusabilir hakkimda, banane ki? Bu hayati beraber yasamadigimiz surece neden benim icin onemli olsun

Nafaka 5500. Bunun dışında sağlık harcamalari. ve haftada bir, 1000Tl harcama. Şeklinde.
O kadar şey yazmış bunu mu yazdın cevap olarak? Aklını başına topla, kocasız kalınca ölünmüyor. Böyle ruh hastasının ilk vukuatı olmadığına da eminim. Çocuğu velisine şikayet eder gibi babasını aramana gerek yok, niyetin ve kendine saygın varsa çıkar gidersin. Gel bizi barıştır araması o. Bu adamla devam edecek kadar düşme. Kendi ayakların üzerinde dur evli olmak zorunda değilsin

Önce işe girin. Ne olursa olsun bir işiniz olsun
Önce işe girin cinsellik yaşamayın adamın sizi garantiye almasının tek yolu hamile kalmanız tek hedefi o şu an. Çocuğu İlmi yetiştirmek ne demek? az çok anladım nasıl bir tip olduğunu Kızılcık Şerbetindeki gibi bağnaz tipler çok güvenmeyin k.valideniz sizi ilk satacaklardan oğlu daha önemli..Size değer verseydi 2 defa eski gelin ismiyle hitap etmezdi.
Sizin videoyu da mahkeme için kullandığını bilerek gönülsüzsünüz bilinçaltında bundan bu olaylar.

** Eski msj okudum 6-7 aylık evlisiniz Kızılcık Şerbeti ailesine bilerek isteyerek gelmişsiniz o yaşam tarzında kadının değeri çok az maalesef barıştırırlar aynen öyle devam eder sizin durum kocanız kendini haklı görüyor. Haftaya yeni video çekersiniz. Mahkeme için karısının çocukla eğlendiği güldüğü videoları başkalarına seyrettirmek de ilmi değil ama çıkarları söz konusu

Son düzenleme:
Hayır öyle söylemedi. Aslında şunu dahi söyledi adam çocuğu pek almak da istemiyor. Çünkü çocuk doğal olarak 12 yıl boyunca anne ve anane teyze ile yestitiginden eşimden çok farklı karakterde. O taraf zengin Eşim daha parası olsa bile yetime bakar ona buna yardımla geçer paralarimiz. Hep fakir gözetir kız anne tarafinda özel tatiller havuzlar vs vs. Bu sebeple kız bizi seçmez diyor eşim. Orada tuketebiliyor burada tuketemiyor.

Eşim mesela uyuyor falan 15 günde bir görsem ben çocuğun gözünün içine bakarım. O pek de vakit geçirmek derdinde değil. Maalesef bu benim anladigim. Çünkü avukatla mesajlarında nafakayı yarıya indirelim haftada 1 görüşmeyi 15 günde bir olsun. Ben onu küçükken istemiştim falan diyor.

Eşimin en büyük hayali benden çocuğu olmasiydi. Şu 2 güne kadar. Biz o zamanlar başka şeyler peşinde oluruz der hep velayet konusu açılınca. Çünku bizden olacak çocuklar onun istediği gibi olur diye düşünüyor. Daha ilmi falan.
Eşiniz berbat bir insan. Ne demek çocuklar bana benzemiyor diye yeni çocuk yapmak istemek. Bu olmadı yenisini yapalım denilecek şey mi çocuk? Yada çocuk bize benzesin diye mi yapılıyor? Bambaşka bir insan da olsa sevmen lazım. Koşulsuz sevgi ne bilmiyor. Ben şahsen böyle kötü bir babaya bir çocuk da benden yapmam. Benim çocuğum da fikir olarak Farklı olursa ne olacak? Gidip yeni birinden bir daha mi deneyecek? Kendi fikrinde bir çpcuk olana kadar deneyecek mi?

Eve geldik. Ben tekrar ne yaptın sen dedim. Bu başladı olmuyorsa zorlamayacagiz. Bitti gitti. Seninle işim yok. Bu son konuşmamız. Bundan sonra benim için de kızım için de bedel ödeme 1 tane bile bir sey yapma dedi.

Ben de sırt çantamı taktım. Kayinvalidemler üst katta yasiyor. Kayınpederimi aradım baba gelir misin şahit ol oğlun beni neden bıraktı. Gör. Ben gidiyorum ben sizden razıyım dedim. Siz de benden razı olun arkamdan gitti demeyin dedim.
Bence bir daha boşanmamak için helalleşme bahanesiyle aileleri olaya müdahil etmeyin boşuna. Eşinizin ağzından o bitti lafı bir kere çıktıysa er ya da geç olur zaten. Aileler karışınca sadece süreç uzuyor.

X