yasmin kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanlar buraya lütfen

slm kızlarr bende yasmini 11ay kullandım 11aylık evliyimm ve bıraktıgım ay hamile kaldım yani suan hamileyim yeni ögrendim bence hapla alakası yok stres yapmayın yeter..

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel ilk defa bıraktığı gibi gebe kalan birini gördüm ve çok mutlu oldum.

canım bende yasmini 1,5 yıl kullandım. bıraktığım ilk ay hamile kaldım. bebeğimin kalbi atmadı aldılar. şimdi yenide uğraşıyorum. kist çıktı bu ay ayda 2 pk dünde 2 tane şeklinde kullanıyorum yalnız adet olmadım. 4 gün geçti.

canım bende bıraktığım gibi hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş.Kist için şüphelenme bendede vardı bitti şimdi kalmadı kist.İnşallah bizde en yakın zamanda o güzel haberi alırız ve mutlu oluruz

kızlar yasmını bıraktıktan sonra adet düzensızlıgı ılla ki olur deniyor ya..normalde bu düzensizlik sizde nasıl oldu..yanı gecikme olarak mı yoksa beklenen tarihten öne kayarak mı?
bu ıkıncı ayım..ılk ay ıkı uc gecıktı benım tarihim..bu ay cok erken adet oldum..beklenen tarihten yedi gün önce falan..bu normal mi..acıkcası cok sanım sıkıldı bu duruma ıkı adet arasındaki süre normal periyoduma göre cok kısaldı bu ay..hapın etkısı mıdır bu?

beni mahvetti o ilaç korunmak için kullandmm bıraktım cocuk istedmmmmm 45 gü adet görmedm hamlym dedmmm meger hormnlarımı bozmuşklava:

Kızlar moralinizi bozmayın sakın, ben polkistik over için yasmin kullandım 4 sene, 2008 mayıs ayında hapı bıraktım ve 2009 ocakta hamile kaldım. Ama sakın unutmayın, kafanız çok rahat olmalı, iş stresi, aile baskısı, çocuğum neden olmuyor korkusu vs. hiçbiri olmamalı. Aksi takdirde fizyolojik bir sebep olmasa bile vücut diyor ki, "Yok, bu şimdi bebeğe hazır değil"...Denemeye devam, vazgeçmek yok. (saplantı da yapmayın tabi)

merhaba kızlar
bende 1,5 yıl yıldır kullanıyorum 2 ay oldu bırakalı inşallah çok beklemem

bebk sahibi olanları,hamileleri canı gönülden tebrik ediyorum..Allah mutluluklarını daim etsin inşallah..
ben yaklaşık 2 yıldır evliyim..8 ay yasmin kullandım, sonra 3-4 ay eşim korundu..neredeyse 1 yıldır da korunmuyoruz ama sonuç ... :1no2: malesef hamile kalamıyorum..bu aydan birazcık umutluyum ama bakalım artık ne olacak..

ben 3 ay yasmin kullandım geçen ay bıraktım 2 güne kalmadı adet oldum daha sonra korunmadık yarın adet günüm testte ikinci çizgi silik ama ben hemen hamile kaldım sanırım :dance:

kıslar merhaba

bende 2,5 yıldır yasmin kullandım son 6 aydır bıraktım ama korunmaya devam ettik inşallah bu ay düşünüyoruz bugün adet oldum ama bu ay ki bebek için en uygun günleri hesaplayamadım yardım ederseniz sevinirim

11 ay yasmin kullandım. 8 aydır kullanmıyorum hala bebişim yok .

bukadar bekliceğimi bilseydim daha az kullanırdım (((((((

inşallah bu ay gelir çok istiyorum:Saruboceq:

Bende 18 aydir kullaniyorum, biraktiktan sonra hemen hamile kalabilicekmiyim merak ediyorum acikcasi, 2010 ekim ayinda birakmak istiyorum kismetsee.. ins. cok beklemden istedigimiz zamanda olur bebislerimizz..

sizinde yorumlarinizi bekliyorum.. yasim 24 buaradaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…