yasmin kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanlar buraya lütfen

ben ağustosta bıraktım 3 haftalık hamileyim

tebrik ederim canım gecen yılagustosta bıraktın yeni hamile kadın demek anladıgım kadarıyla..uzun bekleyişleri hiç sevmiyorum inş. ben o kadar beklemem sanki hemen hamile kalacakmısım gibi geliyor cok isteyince bölemi hissediyo insan olmayıncada hüsran....ama engüzeli düsünücem ben yinede hepimiz öle yapalım degilmi:))

iki ay önce bıraktım kist için kullanıyordum ama fiziksel etkileri fazlalasınca ve kistimde herhangi bir değişme olmayınca doktor istersen kullanma dedi. ve iki ay sonra uğraşmadan hamile kaldım hatta planlamamıstık biraz daha bekleyelim diyorduk. ama yine de bebişin gelişine çok mutlu olduk.. bence hapla alakası yok. morali yüksek tutmak lazım. stres te engelliyor hamile kalmayı..

bende şu an kullanıyorun. Reglimi düzenlemesi için verdi doktor. Seneye çocuk düşünüyorum. 5 ay kullan dedi doktor şimdi 3. ayındayım ilacın reglimi de düzene soktu. 2 ay sonra doktor almana gerek yok derse almıcam heralde seneye kadarda çoktan etkileri geçmiş olur ama benim sorunum o değil tabii yüksek prolaktin bakalım o zaman ne olacak...

günaydın hamiş adayları arkadaslarımm nasılsınız nerelere gittniz yav..baska forumlaramı takılıyosuzun hamişlik çalışmaları nasıl gidiyo benim hesaplamalarıma göre 5haziranda adet olmam lazım bakalımm inş. olmam yaa hayırlısı osun ....siizin adet tarihleriniz kaç...

arkadaşlar yasmini bırakalı 9 ay oldu vede 9 aydır olmuyor benimde bende bir yılı beklicem biara doktora gittim çatlatma iğnesi yapıcam dedi ama ben bidah gitmedim yaptırmadım bir yılı bekl,icem

arkadaşlar yasmini bırakalı 9 ay oldu vede 9 aydır olmuyor benimde bende bir yılı beklicem biara doktora gittim çatlatma iğnesi yapıcam dedi ama ben bidah gitmedim yaptırmadım bir yılı bekl,icem

neden bekliyosunki anlayamadım anne lma sansın yükselicek hem catlatma ignesi yumurtaya zarar mı veriyoku canımm

ben 2 yıl kullandım gecen snee nisanda bıraktım ama korunmaya devam ettım cunkı ozmaan düşünmuyordum nette 3ay önceden bırakın dıye bişey okudum .eylülden berdıır korunmuyrduk bende hemen olucak sandım acayıp stres yaptımmmm olmayınca aglıyorum ilk aydan itibaren depresyona giriryor ınsan.arda esımle ayrı kalıyorduk hepde yumurtlama gununu kaçıyryordukk umudumu yitirmiştim 19 nısanda istdan eve döndum dedımkı mayısta ıyı çalışırım işe başladımda kafamda rahat olur dedım evde olunca daha bir bunalıyır ınsan kızlarr hamile kaldımm işte o ara ama hiç beklemıyrdum ne olsa yumurtlama gunu gectı dıyee olmaz dıyrdum .yatakta beklemedım vss ekstar hiçbiey yapmadım hatta adetıme 2 hafta kalmıstı son hafta hiç bişey olmadı.yanı olunca oluyor benıde korkutmuslardı ilaç kullananların olmuyormus dıye nasıl kötu olmustumm.bence dr a gidin bişeyınzı yoksaa 1yılı sabırla stressız bekleyınnn

tebrik ederim canım bebiş kaç haftalık oldu ayyy ya moral oldu bu sözlerin ben stres yapmıyorum ama yapan arkadaşalr cokk..ilk ay oldugu için heycanlıyım okadar olmazssada alısırım zaten yavaş yavaş..yumurtlama hesap etmiyorum zaten gün aşırı ilşki yasıyoruz bakalımm..

ben 6 ay kullandım geçen temmuzda korunmayı bıraktık nisan ayında hamile kaldım ama eşimle tayin sebebiyle 3 ay ayrı kaldık.3 ayı çıkarıyorum o yüzden yani 6 ay sonra hamiş kaldım.

yalnız bünyeye göre değişir ama hap kısır yapmasa da hamileliği geciktirdiği bi gerçek.oyüzden çok kullanmamak lazım.

ben de kolay hamile kalamayacağımı sanıyordum. 13 ay kullandım yasmini. tiroidim de az çalışıyor. ama hapa sadece 15 gün ara verdim, ve şükürler olsun hamile kaldım.

slm kızlar bn 2 yıl kullandım yasmini ve ocakta bıraktım
,sonraki ay ilaç içmeden 34. gün regl oldum
ama bu son oldu haziran geldi ve bn hiç kendi kendine adet olmadım bida.dr. gittim tabiki farlutal verdi adet oldum sonra yine dr. yine farlutal yine adet bu ay bekliyorum bakalım,bebek istiyorum tabiki çk ama önce adet görmem lazım offf offf böyle olan varmı nooooooolur düzelir ,benimde öyle oldu ama geçti deyin :(

ben 1,5 sene kullandım troid sorunuda var ufaktan en son aralıkta bıraktım 3 ay sonra doktora gittim ve hala tedavi sürüyor hormon seviyemde düşüklük vardı il ay söktürücü kullandım geçtiğimiz ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve sonuç bebek yok adet oldum

Back