yasmin kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanlar buraya lütfen

slm kızlar bn 2 yıl kullandım yasmini ve ocakta bıraktım
,sonraki ay ilaç içmeden 34. gün regl oldum
ama bu son oldu haziran geldi ve bn hiç kendi kendine adet olmadım bida.dr. gittim tabiki farlutal verdi adet oldum sonra yine dr. yine farlutal yine adet bu ay bekliyorum bakalım,bebek istiyorum tabiki çk ama önce adet görmem lazım offf offf böyle olan varmı nooooooolur düzelir ,benimde öyle oldu ama geçti deyin :(

evet benimde oldu 2 sene önce.44 .cü gün iğne ile oldum.bu ayyasmini bıraktım ve bugün 34 günüm. daha önce yasmin kullanırken 28 günde oluyordu

evet benimde oldu 2 sene önce.44 .cü gün iğne ile oldum.bu ayyasmini bıraktım ve bugün 34 günüm. daha önce yasmin kullanırken 28 günde oluyordu

cnm 2 sene önce demişsin ya sonra kaç ayda düzeldi iğneden snraki ay geldimi kendiliğinden ek ilaç gerektimi?
bir de çocuğun var sanırım hapı bıraktıktan kaç ay sonra oldu?
bu ay daha olmamışsın sanırım dimi?
şimdiden çk saol:) a.s.

cnm 2 sene önce demişsin ya sonra kaç ayda düzeldi iğneden snraki ay geldimi kendiliğinden ek ilaç gerektimi?
bir de çocuğun var sanırım hapı bıraktıktan kaç ay sonra oldu?
bu ay daha olmamışsın sanırım dimi?
şimdiden çk saol:) a.s.

iğneden sonra 3. ayda 34 günde bir olmaya başladı.strese girersen olacağı varsada olmuyo cnm.çocuk hap kullanmadan önce oldu.kistler için kullandım yasmini bu ay bıraktım düzenim bozuldu. iğneden sonra yanlış hatırlamıyorsam farlutal kullandım

offf bende ocaktan beri iki kere farlutal sayesinde adet oldum,bu ay bekliyorum yine adeti veya tabiki bebişi:)bi düzene girsem artık çk kafaya takıyorum galiba gün sayıyorum resmen ama elimde değil ocak ne demek ya hazirandayız:((

slm kızlarr bende yasmini gecen ay bıraktım adetimin 30.günü ve ben hala adet olmadım acaba bendedemi adet düzensizligi yaptı..bugünde gelmezse yarın gebelik testi yapıcam yazdıklarınızı okuyunca canım sıkıldı ben gecikmenin gebelikten olabilecegini umut ediyodumm genelde oluyomu bu sorun yaaa.

arkadaşlar ben 17 ay yasmin hapını kullandım.aralık 2008 de ilacı kullanmayı bıraktım.ama bu arada 3 ay daha geri çekilme yöntemi ile korunmaya devam ettik.3 aydır da hiç korunmuyoruz.bu ay günüm 3 gün geçti bakalım salı gününe kadar bekliycem gelmezse test yapıcam kızlar.umarım tüm isteyenlere allahım en kısa zamanda güzel melekler sahibi olma şansını verir.

merahaba arkadaşlar.Ben yasmini iki ay önce bıraktım ve bıraktığım ay kimyasal gebelik geçirdim.Şİmdi düzenleyici kullanıyorum.Herkeste düzen bozukluğu yapıyor galiba okuduğum kadarıyla.Neyse Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah.....

Arkasadlar ben 1 yıl kullandım yaklasık 2.5 ay Önce bıraktım ve su an 2 aylık hamıleyım bana ıı geldı kıstler falanda bıttı

yasmini 2.5 yıl kullandım bıraktıktan sonra ikinci aya hamile kaldım şuan 7 aylık hamişim :CüvCüv: darısı sizlerin başına :ecrin_bebek:

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıl kullandım bırakalı 13 ay oldu ama malesef bişey yok.... Bütün gerekli testleri tamamladık hiçbir sorun yok.... Bekliyorummm..... Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşallah.....

Back