yasmin kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanlar buraya lütfen

5 yıldır yasmin kullandım..ve bırakaıı 2 ay olduu..
1 hafta önce çift cizgiyi gördüm ama kan vercem.bakalım.kesinlessin bagırarak hamileyimmmmmmmm dye yazcammkaydirigubbakcemile3

5 yıldır yasmin kullandım..ve bırakaıı 2 ay olduu..
1 hafta önce çift cizgiyi gördüm ama kan vercem.bakalım.kesinlessin bagırarak hamileyimmmmmmmm dye yazcammkaydirigubbakcemile3

Cnm benim super bir duygu olsa gerek cift cizgiyi gormekk, bende ilaci birakir birakmazz kalirim ins. cok istiyorumm ama hala ilaca devam ediyorum mecburenn, daha zamani gelmedi birakmaminn, ama cok merak ediyorumm biraktiktan sonraa ne olucaginii :ecrin_bebek:

sizi takip ediyorum uzun süredir aranıza üye olarak katılmak istedim...8 ay yasmin kullandım şubata kadar normaldi haptan dolayı daha sonra bıraktım hapı bıraktım ve bu mart ayındaki regl dönemim 3 günüm geçti hamile olabilirmiyim yoksa ilacı bıraktığım için mi geçikti regl dönemin...bir ikilem arasındayım hapı bırakınca düzensizlik olması normal mi? şimdiden teşekkür ederim..

Cnm ben hala ilaca devam ediyorum ama bir cok yerde yaziyor ilaci biraktiginda duzensizlikler yasanabiliryormuss, belkide oyle biseydir seninkide biraz daha bekledikten sonra doktora danismalisin diye dusunuyorum..

teşekkür ederim.. bir konu da daha bilgi alacaktım karnımda şişlik ve ağrı var 3 gündür ve sanki regl olacakmışım gibi ama hiç bişey yok bu şişlik ve ağrılar normal mi?benim durumumu yaşayan varmı?

Cnm benim super bir duygu olsa gerek cift cizgiyi gormekk, bende ilaci birakir birakmazz kalirim ins. cok istiyorumm ama hala ilaca devam ediyorum mecburenn, daha zamani gelmedi birakmaminn, ama cok merak ediyorumm biraktiktan sonraa ne olucaginii :ecrin_bebek:

evttt duygulrım çoştuu walalhii...alalhım herkze nasip etsin..dr gidimde bi kesinleştirrim..
sen yasmine devammı ediyosun...kaç yıldır.neden bırakmıyosun bebiş istiyosan..haydiim sende gel bizdenn ol:):emir_bebek:

evttt duygulrım çoştuu walalhii...alalhım herkze nasip etsin..dr gidimde bi kesinleştirrim..
sen yasmine devammı ediyosun...kaç yıldır.neden bırakmıyosun bebiş istiyosan..haydiim sende gel bizdenn ol:):emir_bebek:

Evet cnm 2 yil oldu benim devamm hala, aslinda suanda tam hazir degiliz bebek konusuna fakat bir yandanda cok istiyoruzz..
bir sebep daha var oda suanda yurtdisindayiz, plan ve programlar var malesef onlarda biraz engel teskil ediyor, ama kismetse bu yil icinde ekim-kasim gibi birakmayi planliyorum.. ins. umarim subat-mart gibide hamis kaldigimi ogrenirimm.. bu isler kismet tabi hayirli zaman gelmedimi olmuyor bakalim bizde yasayip gorucezz, bizimkisi sadece bir temmenii...

bende yedı aydır kullanıyorum boyle duyncada korkuyorum bırakınca ya hamıle kalamazsam dıe ayy ıns bırakınca oluur sımdılık dusunmuyorum ama yaa olmazsa dıe dusunmuyoda degılım bilmiyorumkismile

Kizlar bu yasmini artik birakip hamis olmak istiyorum amaa, daha zaman var onumde, suanda birakirsam ilaci belki hemen tutar o zamanda bizim planlar alt ust olur.. ama soylede bir yani var ilaci birakma zamani geldiginde hemen olurmuki acabaa , o kadar kolay olmadiginida biliyorumm.. neyse zaman gostericek artik herseyi hayirlisi hepimizin adinaa kizlarr...

ınan bende aynı şeyleri düşünüyorum 10 aydır yasmin e devam ediyorum ve bırakmayı yaz sonu gibi düşünüyorum planlarımın alt üst olmasını istemiyorum,belki tutar bırakırsam belki tutmaz o yüzden ilacı bırakmak ta istemiyorum.1 yıl sonunda dr a gidicem 2 ay sonra eğer devam et derse kullanıcam valla,şu an kafam rahat herhangi bi sorumluluğum yok,eşimle ikimizde çalışıp ev için birikim yapıyoruz.1 yıl içinde ev almayı düşünüyoruz ona göre hemen bırakıcam ilacı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

Evet kizlar hepimizin hakkinda hayirlisii, ins. ilaci birakiriz ve 3-4 aya kadar hamile kalirzz.. 3-4 ay dememin sebebide ilaci biraktiktan sonra bi 3 ay korunun diyor ya doktorlarr, hemen olan cocuklarda anemi olma riski yuksekmiss.. zaman ilaci planlayip ona gore birakirizz..

herkesin istedigi zamanda bebislerinin gobislerinde olmasi dilegiylee

merhaba:)) ben de 2,5 yıl kullandım yasmini, bıraktıktan sonra 3. ayımda hamile kaldım, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

merhaba:)) ben de 2,5 yıl kullandım yasmini, bıraktıktan sonra 3. ayımda hamile kaldım, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Cnm cok guzel, Butun yasmin kullanicilarina senin gibi bir hamilelik haberi nasip etsinn..

Benimde ilaci biraktiktan sonra tam istedigim zamannda kalmissin, benimde oyle olur inss.

bebisine saglikla kavusman dilegiyle cnmm..

Cnm cok guzel, Butun yasmin kullanicilarina senin gibi bir hamilelik haberi nasip etsinn..

Benimde ilaci biraktiktan sonra tam istedigim zamannda kalmissin, benimde oyle olur inss.

bebisine saglikla kavusman dilegiyle cnmm..

amin canım, biz yolu yarıladık, 20. haftamızdayız :) inşallah senin de hayırlısıyla istediğin vakitte olur:)

iyi geceler
ben de 1 sene kullandım yasmini bıraktım 4 ay hamile kalamadım doğum kontrol hapı kullanıp bırakmaya bağlı (doktorların dediğine göre) kist oluştu kisti geçirmek için tekrar yasmin kullanmam gerekiyormuş 1 ay kullandım bıraktım o ay hamile kaldığımı öğrendim. şimdi 19 haftalık hamileyim belki size bi fikir verir :) darısı isteyen herkesin başına :Saruboceq:

Merhabalar, ben uzun suredir takip ediyordum ama daha yeni uye oldum.. Ben yasmini 3 sene kullandiktan sonra 1,5 ay once biraktim. Doktorum ilk 3 ay genelde olmaz ama olursa da ne guzel dedi. 3 ay baska sekilde korun falan demedi.
Bakalim heyecanla bekliyorum.. :)

arkadaşlar ben 1.5 sene kullandım yasmin, bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım.. dün öğrendim hamile olduğumu ve ovulasyon testi kullandım

bende 9 ay kullandım yasmini ama artık kullanmayı düşünmüyorum
Allah nasip ederse artık bebeğim olsun istiyorum ama şimdiden bende stres başladı ya olmazsa diye
ama artık beklemekten başka bi çare yok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Back