- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.282
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Bu yaştan sonra farklı bir kontrol yöntemi mi denesem acabaBen yan etki olarak sadece cinsel isteksizlik ve kuruluk yaşadım. Bunu asla tolere edemeyecek kadınlar da vardır elbet ama bana edilebilir gelmiştiadet ağrım felakettir normalde ama ilaç kullanırken 0 ağrı olunca hoşuma gitmişti açıkçası 2 sene kullandım. Ben bırakınca kilo aldım ama benimle alakalı olabilir o ilaçtan mı çok emin olamıyorum
Yani standart şeyler bellidir zaten, prezervatif bana hiç çekici gelen bi yöntem değil ben eledim onu, sizde de değil demek ki. Spiral önermeyin demişsiniz. Ya aylık iğneler ya hap kalıyor geriye galiba atladığım bişi yoksaBu yaştan sonra farklı bir kontrol yöntemi mi denesem acaba
Deri altı implant son çareYani standart şeyler bellidir zaten, prezervatif bana hiç çekici gelen bi yöntem değil ben eledim onu, sizde de değil demek ki. Spiral önermeyin demişsiniz. Ya aylık iğneler ya hap kalıyor geriye galiba atladığım bişi yoksa
12 yıl kullandım hıcte kılo almadımSelam kızlar doktorumun tavsiyesiyle bu ilaca başlayacağım,bugün adetimin ikinci günü ve uyumadan önce kullanmaya başla dedi.
Kafam oldukça karışık,ilacın çok yan etkilerini olduğunu ve bıraktıktan sonra çok kilo aldığını yazanlar olmuş.
Size de danışmak istedim,34 yaşındayım,sigara kullanmıyorum.Korunma amaçlı hap kullanmak istiyorum.
Sizce başlamalı mıyım?
Heh bi de oDeri altı implant son çare
12 yıl çok uzun bir süre değil mi?12 yıl kullandım hıcte kılo almadım
Bu hapa ragmen gebe kaldım desem.
Aslında hapın sucu degıl
Saatinde ıcmek zorundasınız
Her gun aynı saatte ıceceksınız.
Altını cızmek ıstedım
Yeni nesil yasmin haplar eskisi gibi yan etkiye sahip değil dedi eczacıHeh bi de oYasmin daha yan etkili diyorlar bu arada başka bi hapla da başlayabilirsiniz belki ama yine de en az yan etki yaşayanlardan biri olarak çok da korkmayın derim
Ha belki ben ondan görmedim ben de bırakalı 1 sene oldu olmadı çünkü, benimki yeni nesil olan Yasmin demekYeni nesil yasmin haplar eskisi gibi yan etkiye sahip değil dedi eczacı
Çok kararsız kaldımHa belki ben ondan görmedim ben de bırakalı 1 sene oldu olmadı çünkü, benimki yeni nesil olan Yasmin demek
Pkosluydum.12 yıl çok uzun bir süre değil mi?
Şu an daha çok korktumPkosluydum.
Bekardım
Tedavı ıcın bu verılmıstı. Yoksa 45-50 gunde adet oluyordum
Evlendım ıkı bucuk yılda bununla korundum. AA gebe kalmısım
Saatine dikkat ederek kullanınŞu an daha çok korktum
Teşekkür ederimSaatine dikkat ederek kullanınben ona dikkat etmemiştim o ay.
Ben doktora sorduğumda kiloyla bir baglantisi yok demisti. Hatta pcoslu olduğum ve hiç adet gormedigim dönem adetlerimi düzenlemiş beni zayiflatmisti.( Adetin duzene girdiği için ödem falan kalmamıştı)Selam kızlar doktorumun tavsiyesiyle bu ilaca başlayacağım,bugün adetimin ikinci günü ve uyumadan önce kullanmaya başla dedi.
Kafam oldukça karışık,ilacın çok yan etkilerini olduğunu ve bıraktıktan sonra çok kilo aldığını yazanlar olmuş.
Size de danışmak istedim,34 yaşındayım,sigara kullanmıyorum.Korunma amaçlı hap kullanmak istiyorum.
Sizce başlamalı mıyım?
Haplar beni inanılmaz kötü etkiliyor ya.kullanamıyorumSelam kızlar doktorumun tavsiyesiyle bu ilaca başlayacağım,bugün adetimin ikinci günü ve uyumadan önce kullanmaya başla dedi.
Sizce başlamalı mıyım?