- 1 Ekim 2013
- 7.776
- 15.621
- 34
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Aboooo kız senin ağzın ne söylerBen yan etki olarak sadece cinsel isteksizlik ve kuruluk yaşadım. Bunu asla tolere edemeyecek kadınlar da vardır elbet ama bana edilebilir gelmiştiadet ağrım felakettir normalde ama ilaç kullanırken 0 ağrı olunca hoşuma gitmişti açıkçası 2 sene kullandım. Ben bırakınca kilo aldım ama benimle alakalı olabilir o ilaçtan mı çok emin olamıyorum
beni de , hap kullanirken inanilmaz depresiftim , cinsel istegim dibe vurmustu ve gögüslerimdeki hassaslik öyle yüksekti ki , esim degdiginde bile ona yumruk atma istegim oluyorduHaplar beni inanılmaz kötü etkiliyor ya.kullanamıyorum
Aynı aynı. Bir de bacak ağrısı olmuştu bende.beni de , hap kullanirken inanilmaz depresiftim , cinsel istegim dibe vurmustu ve gögüslerimdeki hassaslik öyle yüksekti ki , esim degdiginde bile ona yumruk atma istegim oluyordu
berbat gercekten , ben yumurtlama zamanlarimi hesaplayarak korunuyorum 15 yildir. neredeyse dakikasi dakikasina degismeyen bir adet düzenim var neyse ki .Aynı aynı. Bir de bacak ağrısı olmuştu bende.
Ben de prezervatif. Pek seviyorum ya canım prezervatifberbat gercekten , ben yumurtlama zamanlarimi hesaplayarak korunuyorum 15 yildir. neredeyse dakikasi dakikasina degismeyen bir adet düzenim var neyse ki .
evet prezervatif candirBen de prezervatif. Pek seviyorum ya canım prezervatiftertemiz mis gibi
Noldu ndkfAboooo kız senin ağzın ne söyler
Amaaaaan canım sıkıldı öyle sana takılıyorum. Forum bugün çok sakin. Aksiyon neyim yokNoldu ndkf
Aksiyonlu insanlar atlarına binip uzaklaştılar be VasfiAmaaaaan canım sıkıldı öyle sana takılıyorum. Forum bugün çok sakin. Aksiyon neyim yok
He yaaaa. Bana da yol gözüküyor yavaştan ahahahhaAksiyonlu insanlar atlarına binip uzaklaştılar be Vasfi
Az önce içtim gittiBende evliliğimin ilk zamanları kullandım. Bırakınca kilo almadım ama kullanırken kuruluk yaptı. Dayanamadım bıraktım sonunda. Başka da yan etkisi olmadı. Bence kişiye göre değişiyor. Sonra diane35 kullandım. Çok yan etkisi var dediler bana hiç bir yan etki yapmadı.
O nasıl oluyorberbat gercekten , ben yumurtlama zamanlarimi hesaplayarak korunuyorum 15 yildir. neredeyse dakikasi dakikasina degismeyen bir adet düzenim var neyse ki .
O nasıl oluyor
Ya maşallah diyeyim,yumurtlama günlerini takip ediyorum ama yine de korunmasız ilişkiye giremem galibaiki adet döneminin ortasinda yumurtlama zamanlarimiz var , o dönem disinda hamile kalma riskimiz yok. yumurtladigim hafta prezervatifle korunuyoruz , onun disinda bir korunma yönetimi uygulamiyoruz. adetin ilk günüyle 14 gün sayiyorsunuz. o hafta genelde yumurtladiginiz hafta oluyor. bunu takip eden cok güzel regl takvim uygulamalari var , ben onlarla hesaplamaktan kurtuldum. ama gercekten ve gercekten adetleriniz düzenliyse uygulayabilceginiz bir yöntem. benim 20 yildir saati saatine düzenli.
Merhaba bende yeni evliyim dianenin kpruması düşük tarzı şeyler okudum sıkıntı yaşadınız mı ne kadar sürw bununla korundunuzBende evliliğimin ilk zamanları kullandım. Bırakınca kilo almadım ama kullanırken kuruluk yaptı. Dayanamadım bıraktım sonunda. Başka da yan etkisi olmadı. Bence kişiye göre değişiyor. Sonra diane35 kullandım. Çok yan etkisi var dediler bana hiç bir yan etki yapmadı.
Merhaba ben diane35’i korunma amaçlı kullanmadım aslında. Polikistik over var bende adet düzenlenmesi için kullanmıştım kısa bir süre. Size o yüzden yardımcı olamam bu konuda.Merhaba bende yeni evliyim dianenin kpruması düşük tarzı şeyler okudum sıkıntı yaşadınız mı ne kadar sürw bununla korundunuz