Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay yasmini içmeyi hep unuttum kızlar günümüde yakalayım diye 3 bir 4 bir içtim mide bulntısı ve istifardan öldüm Allah tan zehirlenmemişimm 1 hafta var reglime bakalım sonuç ne ???
umarım hamile kalmazsın canım. hamile kalırsan nasıl bir bebek ortaya çıkar bilmem. çocuk oyuncağı değil ki bu. dikkat etmelisin.
canım korundum da ayrıyetten zaten ilaç 3 gün unutulunca gecerliğini kaybediyor bn sadece paketi bıraktığımda adet düzensizliğim olmasın diye devam etme ihtiyacı hissettim
birde çok hastaydım zaten bu seferki gripim ağır geçtii gözüm eşimi görmedi yanii
ya ben ilk defa kullanıcam doğum kontrol hapı yasmin tavsiye etti doktor ama kullanan birilerinden bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
selam herkese,
1 aydır yasmin kullanıyorum, 27 martta sonuncuyu içeceğim. sonrasında ne kadar süre sonra regl olacağım, bilgi verebilir misiniz,
benim asıl sorum, 29 mart - 1 nisan arasındaki bir programım nedeniyle geciktirmek istiyorum. geciktiriciyi nasıl kullanayım,
bana cevap verecek arkadaşları şimdiden kucaklıyorum
Bu Yasmin bende tam 1 sene icerisinde 10 kilo alimina yol acti,beslenmemde hic birseyin degismemesine ragmen.
Ayriyetten tüylenmede yapti bende,biraktigimdan beri kilolardan kurtuldum ama tüylerin gitmesi sürermis dedi doktor,ilac yazmasini istemedim ama artik ne icin olursa olsun hormonlarimla oynatmicam.
condom kullanmak saglik acisindan en temiz ve düzgün olani ben memnunum...
Merhaba,ben kist için 10 gündür kullanıyorum,göğüslerim büyüdü ve inanılmaz mide bulantım var :S Başım da ağrıyo,bi halsizlik çöküyo üzerime,umarım faydasını görürüm.
1.kutu bitti,biteli de 4 gün oldu ve hala adet olmadım,ama midem çok bulanıo ve belim ağrıdan çatlıo :S Kilo da aldım bi güzel,göğüslerim ucu da acıo bazen,sizce neden arkadaşlar lütfen bişiler diin,moralim çok bozuk :/