Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasmin dk hapını sabah mı alıyorsunuz akşam yatmadan mı? Sizce hangisi daha iyi? :44:
Yasmin dk hapını sabah mı alıyorsunuz akşam yatmadan mı? Sizce hangisi daha iyi? :44:
Merhaba canım ben de adet sancısı için başladım daha ilk ayımda ağrı mağrı kalmadı ki ben yataktan kalkamazdım. Ama kalıcı etkisi var mı bilmiyorum, ben kullandığın sürece etkili diye biliyorum sonuçta rahim içinde duvarın kalınlaşmasını engellediği için adet sırasında dökülüp yenilenen bu kısım da az oluyor. İlacı bırakanlar, kalıcı bir etkisi var mı adet sancısı üzerinde paylaşırlarsa öğrenmiş olalım.
malesef bırakınca ağrılarım da geri döndü
aynen kaldığı yerden dvm etti bnmki..
ağrılar geri döndü
bu ay ben de içmedim. çok ağrım oldu. adet öncesi gerginlik de çok kötüydü. hapla çok rahatmışım ben yaa
Ben neredeyse 1 haftadır kullanıyorum. Göğüslerim şişti benim ya. Yıllardır nasıl büyücek bunlar derken, ummadığım anda büyüdüler.
hızlı ve etkili
merhaba ben 27 yaşındayım bekarım hormonlarım yüksek olduğu için doktorum bana yasmin hap verdi 3 ay kullanmam için.
yan etki olarak göğüslerde şişlik ve ağrı dışuında duygu durumunda değişiklikler oldu.Sinir stres gibi.Bide geçenlerde kollarımda ve karnımda kuru yara şeklinde bi kaç alerji gibi leblebi büyüklüğünde yara farkettim.Kaşıntı ağrı yok sanki yaraymışda iyileşmiş gibi.İlacın yan etkisi olabilir mi????
Merhaba, ilk 1-2 ay sinir stres yapması doğal ama o yaralar kulağa pek hoş gelmiyor açıkçası, bir an önce doktorunuza gidip danışın isterseniz. Zararsız bir yan etki de olabilir, çok acil olarak ilacı kesmenizi gerektirecek bir yan etki de. Doktorum bana "normal olmayan bir şey varsa ilk 1-2 ayda çıkar, öyle bir durumda hemen gel ne olduğunu görelim duruma göre ilacı bırakırsın" demişti. İnşallah sıkıntıya sokacak bir şey değildir ama sıra dışı her şeyde doktora danışmakta yarar var.
merhaba
çevreden söylenen bilgiler dk hapları kullananların çocuğu olmama riskinin yüksek olduğu
hapla korunma yöntemini tercih eden bayan arkadaşlar çok sayıda ve öyle bir risk olsa doktorlar önermez
peki bu söylentiler nedendir yeni evliyim ve 5 aydır kullanıyorum.bebiş olmasına karar verene kadar kullanmayı düşünüyorum(bir sene kadar) peki acaba ne yapmalıyım??eşimle ben tedirgin olduk ve bende yasmin kullanıcılarından bilgi almaya karar verdim.
evet sizlerinde dediği gibi adet ağrılarını da azaltıyor ağrısız dönem geçiriyoruz.düzensiz adet dönemini bile düzenliyor
bana bu yönde yorumlarınızı yazarsanız sevinirim teşekkürler :))