bugün dr ye gittim yasmin verdi
aralıkta evleniyrm ama adet dönemime geldiği için ekimde başlıcam.
erva bana da söyledi dr cilde iyi gelirmiş.ama inş. kilo aldırır bana :)
arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. yasmini henüz bir kutu kullandım,geçen perşembe son drajeyi aldım,salı günü adet oldum ve bugün yani perşembe yeni kutunun ilk hapını içtim,galiba yanlış hesapladım yarın içicektim 7. gün içmiş oldum ne yapabilirim?acil yardım lütfen.
kızlar merhaba,
dün itibariyle aranız katıldım umarım faydalı paylaşımlarda bulunuruz.
benim sorum 2yıllık evliyim ve başından beri yasmin hap kullandım.halada kullanıyorum.şuanda bi rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullandığım için hamile kalmam yasak.thminlerime göre 6 ay daha yasminle korunmam gerekiyor.daha sonra bir müddette prezervatifle korunmayı düşünüyorum.seneye haziran gibide çocuk denemelerine başlıcaz inş.:) ama benim korkum 2.5 yıl hapla korunmak için çok uzun bi süremi sizce? gerçi doktorum ideal bi süre dedi.7-8 yıl hapla korunanlar var okdrını tavsiye etmiyoruz dedi. ama ben içten içe ya denemeye başladığımızda çocuğumuz olmazsa diye çok korkuyorum.
sizce hap gerçekten etkiliyo mu?cevap verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
kist yüzünden yasmin kullanan var mı?
arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. yasmini henüz bir kutu kullandım,geçen perşembe son drajeyi aldım,salı günü adet oldum ve bugün yani perşembe yeni kutunun ilk hapını içtim,galiba yanlış hesapladım yarın içicektim 7. gün içmiş oldum ne yapabilirim?acil yardım lütfen.
ben de aynen böyle içiyorum canım..
hangi gün biterse kutun diğer haftanın aynı günü içiliyor diye biliyorum bilmiyorumkismile