- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
İnş. kilo alırım ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3bu kilo alma olayı herkeste farklılık gösterebilir...
evlendikten sonra stres bitmiştir rahat rahat yemek yapıp yemişsindir hareketsiz de kalınca bence kilolar ondan olmuştur canım:) ama hapın da etkisi olabilir çünkü bünyeden bünyeye değişircanım ben 2 yıldır yasmin kullanıyorum. o zamandan bu yana 8 kilo aldım. yaptığım bir araştımada bu hapların ödem yaptığını öğrendim. bu yüzden bu hapları kullanan kişilerin çok hareketsiz kalmaması gerekiyomuş. aynı şeyi ben yaşadım. mafoldumben evlendikten sonra çok hareketsiz kaldım.sonrada kiloları aldım... hepsi olmasada bir kısmını haptan dolayı aldım sanırım :sinifsinif:
doktor test yaptı mı peki.. bende doktora gidipte başladım bana sadece yasmini önerebileceğini söyledi reçete yazdı o kadar..
Benim bugün 8. hapım olacak.
İlk gün bulantı ve kusma yaptı. Şu an bu konuda rahatım.
Kilo aldırmadı şu anda.
Göğüslerde de anormallik yok.
İlk kutu bitince belli olacak gerçi ama bakalım.
kızlar ben yaklaşık 3 sene aralıksız jasmin kullandım ve geçen yıl 23 martta o ayın son ilacını içtim ve27 martta adet oldum. doktor kontrolünde bıraktım gebe kalmak içi
bana yaklaışık 3-4 ay gebe kalmazsın dedi bende tam bahar bebeği planını yaparak
nisan ayında hiç içmedim
ve o ay gebe kaldım kış bebeği oldu
3 yıl kullanmama rağmen ne bir kilo aldım sürekli oturarakda çalıştım bu süreç zarfında
ve hemen gebe kalınmıyor söylentilerine inanmayın
3 yıl aralıksız içtikten sonra bıraktığı ay gebe kalanlardanım
allaha şükür iyiki gebe kalmışım rabbim güzeller güzeli bi kız evladı verdi binlerce şükür
sizde söylentiler inanmıyın hiç yan etkisi olmadı bana
kızlar benim size bir sorum var ya. Yasmin kullanıyorum Çarşamba günü bitiyor kutu. Pazar günü yolculuk var regl olmamam gerek. Bu arada geciktirici kullansam, Yasmin'i nasıl dengelerim? İlk gün başlamış gibi mi? Regl olunca yine 3. günde falan mı? Ne diyorsunuz?
eğer regli geciktirmek istiyorsanız 7 günlük arayı vermeyin..ilaca devam edin o da geciktiriyor..
Benim son hapım düğün gününe denk geldiği için bende ara vermeden devam edicem. ne zaman regl olmak istersem o zaman bırakıcam araştırmalarıma göre bi sakıncası yok sizde öyle yapabilirsiniz..