- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
Merhaba arkadaşlar benimde bi sorum olacak. düğünüme 19 gün var dün ilk hap içtim düğüne 1 gün kala haplarım bitecek ve 2 yada 3 gün sonra adet olursam düğüne denk gelir. hapı bırakmayıp 21 yerine yeni kutudan bi kaç tane daha içip sonra 7 gün ara versem bişey olurmu acaba..:uhm:
bişey olmaz canım öyle yapabilirsin ama ilk ay ek korunmaya gerek var
benimde aynı sorun olmuştu düğünümde bende dediğin gibi yaptım hiç bir roblem yaşamadım.
ek koruma yapmamıştım.korumuştu
Peki ikinci kutudan bi kaç tane içtiğin için o kutu artık işe yaramaz oluyor sanırım. çünkü artık 21 tane olmayacak eksilmiş olacak
Doktor bana yasmini önerdi geç kaldığımı söyledi ben 1 ay yeterli olur sanmıştım şimdi endişeliyim
kızlar ben geçen sene balayında regl olmamak için 7 günlük arayı tatil dönüşü vermiştim...kısmetse 2 hafta sonra tatile gidicem ve yine ara verme dönemine denk geliyo ama sanırsam aynı geçen yıl ki olayı tekrarliicam,ilacı 1 hafta kesmeden içicem ve tatil dönüşü kesicem..sanırsam bi zararı olmaz di mi kızlar???
kızlar birşey sorcam
bu haplar kesinlikle kilo aldırıyormu
tam düğün arefesinde kilo almak istemiyoum gelinlik nolcak böyle olursa:S
yaklaşık 3 ay var ama daha ben bişeye başlamadım
kadın doğumcuya gidip testlerinizi yaptırıp mı başladınız ilacaa
canım ben de 1 ay önce evlendim ve ilaca da düğünden 1 ay önce başladım yani 2 aydır kullanıyorum ama hiç kilo almadım ve hiçbir yan etkisini görmedim. ilaca da doktora gidip başladım
canım ben de 1 ay önce evlendim ve ilaca da düğünden 1 ay önce başladım yani 2 aydır kullanıyorum ama hiç kilo almadım ve hiçbir yan etkisini görmedim. ilaca da doktora gidip başladım