sivilcelere iyi geliyomuş doğrumu :))
arkadaşım ilacı neden bıraktın hamile kalmak için mi ?ben 9 ay kullandım ve bu ay bıraktım.bir yorum yapmak için bu süre yeterli mi bilmiyorum ama (3 sene kullananların yanında :) )bende kullandığım süre boyunca hiç kilo yapmadı.44 kiloyum 9 ayda 1 kilo aldım ki oda olsun artık
sivilcelere iyi geldi evet
adetlerim çok düzenliydi hap bittikten sonra hiç şaşmaz 3. günü olurdu.
şu an hapı bıraktım ilk ayımdayım.bakalım bundan sonra nasıl etkiler yapacak
7 günlük arada zaten regl olunduğu için çok sorun yok ama doktorum koruduğunu söyledi. Bunu da derste gördük; doğum kontrol hapını almaya başladığımız anda vücudumuz kendini hamile sanıp, overlerimiz spermlere karşı kendini kapatırmış naniknanik
yasmin kullanırken içine bosalma olsada %kaç koruma ıhtımali var ?
ya doktor banada dedi o 7 günlük arada regl dönemi olduğundan hamile kalma mümkün değil diye.Ama genede bi şüpheleniyo insan işte.Sonuçta o 7 günün tamamını adet olarak geçirmiyoruz.olmadığımız da ilişkiye girersek sorun olmaz inşallah:)bilmiyorumkismile
yaa hiç mi netten araştırma yapmıyorsunuz arkadaşlar ..7 gün içinde tabiki koruması tam ..ilaç zaten ona göre ayarlanmış ...ilacı kullanmaya başladığından itibrn hormon salgılıyor vucudun ve bu da gebeliği engelliyor ..ilaca ara versen de o koruma devam ediyor ..çünkü kullnadığın 21 günde o 7 günde de korunman için gerekli ilaç dozunu alıyorsun zaten ..bilmeyenler için aşağıya bilgi alıntıladım
ii hoş sölüorsunuz ancak insanın ii rahat etmior yinede, nettende araştırdım doktorumada sordum, prospektüsüde ezberledim, burdada 2 defa sorum :) ancak yinede bi tedirginlik var arkadaşta benim gibi paniktir belki:))
Ne kadar okusakta 2. agızdan duymak ıcımızı rahatlatıyor ben bıraz panigim bu konuda k bakmayın kaydirigubbakcemile2