benim de bi süredir gözlerimde ağrı var, dipleri ağrıyo,bazen bişey batar gibi oluyo, haptan olmuş olabilir demekki.. sağol canım cvp için.benim gözlerime de zararı oldu ağrı ve dikkat problemi oldu gözümde..
bi de benim geçen ay da oldu, bu ay daha çok, reglimde siyahi çamur gibi akıntım oldu, bunu yaşayan var mı yoksa kistimi mi atıyorum.. bilginiz var mı?
Aynı sorun bende de var doktora gitmeyi düşünüyorum.Umarım önemli bişey değildir.bilmiyorumkismile
canım ben kistimin kontrolü için gittiğimde siyahi akıntıyı doktoruma sordum, önemli bişey değilmiş, yasmin kullanınca adet kanamasının azalmasını bekliyoruz, bir ped kirlettin mi diye sordu sadece..
ve kistim de kaybolmuş çok şükür :)
kızlar ben daha pazartesi başladım kullanmaya mide ağrısı yaptı bende onun dışında bi yan etkisini görmedim akşam alıyorum hapı bi iki saat sonra başlıyo ağrımaya ertesi gün akşama anca geçiyo umarım alışıncaya kadardır bu durum
umarım yoktur canım,rahat ol amaSenin için sevindim canım.Ben yaklaşık 1,5 senedir yasmin kullanıyorum.Son bi kaç aydır reglim çok azaldı ve ilk gün özellikle siyah koyu bi akıntı geliyor çamur gibi.2. ve 3. günde normale dönüyor.Eğer bu ayda bu şekilde olursa doktora gidicem.Umarım bi sorun yoktur.:uhm:
yaklaşık 1 yıl kullandım ara verdim malesef istenmeyen bir hamilelik yaşadım tekrar başladım ilaca yine bir yıl oldu ve ben bir yılda yalaşık 10 kilo aldım selülitlerim hat safhada ama bunun ilaçtan mı yoksa geçirdiğim hamileliği sonlandırmamdan mı bilmiyorum
sivilcelere iyi geliyomuş doğrumu :))
slm kızlar bende 8 ay yasmin kullandım vajinismus olduğum için bu ay bıraktım ama adetim gecikti.vajiyle ilgili egzersiz yapıyorum ve her seferinde kan geliyo bi süre sonra kesiliyo hamile kalma ihtimalimde yok.bide bende de kiloya sebep oldu.yani hapı bırakınca adetin olma günü değişiyo mu.şimdiden teşekkürler.