yaaa ozaman böyle yapsam olurmu
ben marta adet olucam 25 son günü d.kontorl hapına balasan 21 gün kullanılıyo ya hap nisanın 14 bitiyo hap bıraksam sonra 15dede geçiktirci hap içsem o hap bıraktığım dönemde korunmuş olurmuyum yaa korunmak istiorum ben ama hapla
Oda olmaz, d.kontrol hapları sadece düzenli kullanıldığı zaman koruyuculuk özelliğine sahiptir. Hamile kalmak istemediğin sürece kullanırsın, gebe kalmaya karar verdiğinde bırakırsın... Olay bu... Yani mutlaka ilaç almadığın o dönemde prezervatif şart!..
ama ben 21 kullanıldığında 7 gün ara verildiğinde korunuluyo diye biliyorum
merhaba,ben 1 aydır d.kontrol hapı kullanıyorum.bugune kadar sadece 1 gunluk aksatmıstım ama bu hafta pzt.den persmbeye kadar almayı unutmusum.bugun aldım 2 tane. ama pzt ve salının haplarını alamadım.onlarıdamı dıger gunler ıkıser tane alarak telafı edecegım ? yoksa koruyuculugu kalmadımı :çok üzgünüm:
bu benım kullandıgım 2.kutu ..11 gün falan var daha hapın bitmesine... 12 gün sonra hastalanıcagım buyuk ıhtımalle..
valla benim de 10 ay oldu hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok ve olmadı da,düzenli bi şekilde aldım şimdiye kadar da gayet güzel koruyor.sanırım 2 ay sonra bırakıcam tam 1 sene oluyo dr da öyle demişti zaten,ama yıllarca kullanan arkadaşlar da var acaba bi sakıncası oldu mu?
merhaba,ben 1 aydır d.kontrol hapı kullanıyorum.bugune kadar sadece 1 gunluk aksatmıstım ama bu hafta pzt.den persmbeye kadar almayı unutmusum.bugun aldım 2 tane. ama pzt ve salının haplarını alamadım.onlarıdamı dıger gunler ıkıser tane alarak telafı edecegım ? yoksa koruyuculugu kalmadımı :çok üzgünüm:
valla benim de 10 ay oldu hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok ve olmadı da,düzenli bi şekilde aldım şimdiye kadar da gayet güzel koruyor.sanırım 2 ay sonra bırakıcam tam 1 sene oluyo dr da öyle demişti zaten,ama yıllarca kullanan arkadaşlar da var acaba bi sakıncası oldu mu?
görme bozukluğu nasıl oluyor? bende de baş ağrısı, isteksizlik, sinir,hassaslık yaptı ama inşallah kullanmıcam artık, kist için iki ay kullanmam gerekti..5 aydır evliyim arkadaşlar ve düğünden bir hafta önce adetim bittikten sonra almaya başladım yasmini doktor tavsiyesiyle...ama malesef bütün olabilecek yan etkileri yaşadım...cinsel isteksizlik, kuruluk, şiddetli baş ağrısı, görme bozukluğu, selülit ve depresyon da dahil.. gülerken ağlayan, bütün hayatım boyunca sakinliğimle tanınan ben agresif biri oldum çıktım bir o kadar da hassas... bunları yengeme anlattığımda (doktordur kendisi) aynı nedenlerden dolayı kendisinin de hapı bıraktığını öğrendim ve bende dün itibariyle son kutumu bitirip ilacı bıraktım..umarım bu sorunlarımdan kurtulurum kısa zamanda..:Saruboceq: zaten doktorumla da görüştüğümde bu etkileri hissettiğim anda bırakmam gerektiğini öğrendim lütfen bu şikayeti yaşayanlar almasınlar hapı.. Allah korusun daha büyük etkileri de olabilir bu bünyelerde
napacaz peki
benım düğünüm 3 ay sonra ve prezervatif istemiyorum
haptan yana hep tercihim ama yanetkileri bukadarr mı çok yaaaakannehir
görme bozukluğu nasıl oluyor? bende de baş ağrısı, isteksizlik, sinir,hassaslık yaptı ama inşallah kullanmıcam artık, kist için iki ay kullanmam gerekti..