Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
dogru soluosunuz goguslerle bırlıkte her acıdan kılo aldırıomus o acıdan dusundum ama tabı cenemdekı tuylenmeyı hesaba katarsak sakıncası olablır kullanmadım hıc ama kullanan tanıdıklarım war hıc bı sıkayetlerı olmadgından dusundum sadece tabı dedıgınız gıbı bunyeden bunyeye degısır yan etkılerı

Arkadaşlar bu yasmin hapı adeti bayağı bayağı azaltıyormu. Dün ilk gündü aldım ve bugünçok çok az kanadım.bilmiyorumkismile

Arkadaşlar bu yasmin hapı adeti bayağı bayağı azaltıyormu. Dün ilk gündü aldım ve bugünçok çok az kanadım.bilmiyorumkismile

evet hem de çok fazla azaltıyor düzene sokuyor aslında bu açılardan çok olumlu yönü var ...öyle uzun uzadıya vatan kan ağlıyor şeklinde kanamalrı olanlar için birebir çözüm ...

arkadaşlar ben evlendikten sonra doktor tavsiyesiyle iki yıl yasmin kullandım.
kızım 6 aylıkken tekrar başladım. iki ay kullandım ve bir ay ara verdim. ama o bir ayda eşim korundu.
ve ben adet olmadım geçen ay. üç defa test yaptım hamilelik yok. olamaz da zaten dediğim gibi kondomla korunduk.
ve ben bu ay adet olmadan ilaca tekrar başladım. bu ilaca adetin ilk 5 günü içinde başlandığını biliyorum.
fakat bekledim bekledim adetim gelmeyince başladım.
acaba bu şekilde de korur mu? yani adet dönemi dışında başlayınca da koruyor mu yoksa ek tedbir almalımıyız?
lütfen bilgisi olan acilen cevaplasın çok teşekkürler şimdiden :uhm:

evet hem de çok fazla azaltıyor düzene sokuyor aslında bu açılardan çok olumlu yönü var ...öyle uzun uzadıya vatan kan ağlıyor şeklinde kanamalrı olanlar için birebir çözüm ...

Hadi yabilmiyorumkismile

Daha öncedende desolet kullanmıştım kist için bu kadar azaldığı olmamıştı kanamanın. Bu yasmin resmen biranda kesti gibi birşey. Kullanmadım bidaha, almadım akşam mesela. Ne bu ya böyle. Ben zati çok az kanıyorum bi de bu hap kesince terelelli oldum healsanaalsanasmile

tam tersi de olabiliyor iimi:roflol: ben ilk kullandığımda 20 gün kanamam kesilmedi kanamadan geberecektim nerdeyse kaydirigubbakcemile3 en sonunda baktık kana çare yok adet geciktirici hap kulllandım kesildi ..yoksa kocam gerdeğe giremeden boşayacaktı beni iimi :roflol::roflol:

merhaba ben bekarken doktor adet düzensizliğim için yasmini yazmıştı.bende 4 ay kullandıktan sonra bıraktım.hiçbir yan etkisini görmedim.hatta aksine sancılarım olmadı ve yoğun kanamam kesildi.benim sorunum şu yeni evlendim düğünümden 2 hafta önce adet oldum.ve 5.günü yasmine başladım.daha önce kullandıgımda habı bitiminden hemen sonraki 3.gün adet olurdum.hiç şaşmadı hatta saati bile şaşmazdı.şimdiki kullanmamda ise 3.gün olmasına rağmen adet olmadım.hamileyim diye çok korkuyorum.böyle bir iki gün sapmalar olabilir mi acaba?lütfen biri beni rahatlatsın evliliğimin ilk ayında hamile olmak istemiyorum

bende süresi 1 gün kısaldı ama kanamam da biraz azaldı. dağlar kadar fark olmadı bende
keşke adetini bekleseydin de başlasaydın.. bence tedbirli ol,ek koruma kullan..

merhaba ben bekarken doktor adet düzensizliğim için yasmini yazmıştı.bende 4 ay kullandıktan sonra bıraktım.hiçbir yan etkisini görmedim.hatta aksine sancılarım olmadı ve yoğun kanamam kesildi.benim sorunum şu yeni evlendim düğünümden 2 hafta önce adet oldum.ve 5.günü yasmine başladım.daha önce kullandıgımda habı bitiminden hemen sonraki 3.gün adet olurdum.hiç şaşmadı hatta saati bile şaşmazdı.şimdiki kullanmamda ise 3.gün olmasına rağmen adet olmadım.hamileyim diye çok korkuyorum.böyle bir iki gün sapmalar olabilir mi acaba?lütfen biri beni rahatlatsın evliliğimin ilk ayında hamile olmak istemiyorum

arkdslar dünden beri gözüme uyku girmedi nolur biri cvp versin.hap kullanırken adetimin gecikmesi normal olabilir mi acaba?

merhaba
ben de yasmin kullanmaya başladım
kullanmaya başladığımda adetimin 4. günüydü şimdi 12 gün oldu hala az az kanama var
hapı kullandığım sürece bu böyle mi olacak kanama hiç kesilmeyecek mi:bbo:

canm bende ilk tableti kullanmaya başladıgımda öyle olmuştu 2.tablette düzelir meraketme.hatta normal zamandan dahada kısa süreye düşer adet sürecin

kızlar doğum kontrol hapı kullanmaya başlicam adetim martın 23 de başlıcak 17nisandada düğünüm var adetime denk geliyo martın 25 de yani adetimin son günü ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlicam ama 17sine kadar bitiyoo hiç ara vermeden 1 hafta daha içsen hapı çünkü 18 dede balayına gidicezz adet olmak istemiyorum ordada 1hafta daha içsem ilaçı bi sorun olurmu yani nerdeyse 10 fazladan hap içmiş olucam balayından geldikten sonrada hapa ara versem olurmu cevap bekliyorum akıl verin bana

Olmaz, ara kanama gibi kanamaların olur. Hapa gelecek ay başla, o arada kondomla korunursunuz. Adet gününden 3 gün önce geciktirici almaya başlarsın,balayından dönünce ilacı bıraktığında adet olursun. Sonra başlarsın d.kontrol hapına. En doğrusu bu.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben birşey sorucam 7 gün ara verildinde ilişkiye girilse hamile kalma olasılığı yoktur sanırım değilmi?

benim ilk kutumda ben de adetin 5.günü başlamıştım, kutu bittikten 5 gün sonra adet oldum. hamile olduğunu sanmam ama çokk düşük de olsa ihtimal var ek bir yöntem kullanmadıysan.
arkadaşlar ben birşey sorucam 7 gün ara verildinde ilişkiye girilse hamile kalma olasılığı yoktur sanırım değilmi?
hayır, koruma o dönemi de kapsıyo

yaaa ozaman böyle yapsam olurmu
ben marta adet olucam 25 son günü d.kontorl hapına balasan 21 gün kullanılıyo ya hap nisanın 14 bitiyo hap bıraksam sonra 15dede geçiktirci hap içsem o hap bıraktığım dönemde korunmuş olurmuyum yaa korunmak istiorum ben ama hapla

tskr ederim canm ya normalde hep 3.günü adet olurdum bu defa 3.günü olmayınca korktum ama çok şükür bişi yokmuş:)adet oldum 4.günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…