- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
Ya kızlarr bişi sorcamm Yasmin adetinn ilk günü içildiği zaman korumayaa 1 ay sonramıı başlıoo,?
Bn gecen sene kullanmıştım eczacıı 60 gün sonraa korumayaa başlar demişti... Çok farklıı seyler sölüolarr .. Ne zmanndan itibarenn koorumayaa başlıoo .. İğneden sıkıldımm .. adetimm çok düzensizlştii:S
Ayrıca 7 gün ara verildiğindee ek korumayaa gerekk oluyomu?
Epey bir yasmin kullandım, geçtiğimiz ay ara verdim. ani kullanımı bıraktıktan sonra da koruyor bir süre demişlerdi...
Dün gecikme olunca dün bir test yaptım... Pozitif çıktı... Bir de kan tahlili alacağız bakalım...
Epey bir yasmin kullandım, geçtiğimiz ay ara verdim. ani kullanımı bıraktıktan sonra da koruyor bir süre demişlerdi...
Dün gecikme olunca dün bir test yaptım... Pozitif çıktı... Bir de kan tahlili alacağız bakalım...
evtt 1 ay sonra başlııyor ek korum yöntemii uygulamana tavsiye edrim......
o 7 ğün arada zaten kanama yanii adet olursun ozamanada cinselll ilişki olmuyoo tabiii korunmanada gerek yokkCADIARZU
Düğün öncesi kullanmaya başlayacağım (10 gün içerisinde). Sigara konusunda uyarılmama rağmen bir umut sormak isterim; aranızda düzenli kullanıp düzenli sigara içen ve sorun yaşamayan var mı acaba ? :kedi:
canım ben regl düzensizliğim için kullanıyordum 3-4 ay kadar, sigara sorun yapmadı ama her bünyede farklı etki gösterebilir
arkadaslar bende 5 aydır kullanıorum bende selülit yaptı bu hap ya sütun gıbıydı bacaklarım selulıtlendı baska bı yan etkısı olmadı bnde 2 yıl kulanacaktım ama bu sebepten bırakıorummm
Korunmak icin dugunden ne kadar zaman once baslamak gerekiyor bilen var mi?