Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ya kızlarr bişi sorcamm Yasmin adetinn ilk günü içildiği zaman korumayaa 1 ay sonramıı başlıoo,?

Bn gecen sene kullanmıştım eczacıı 60 gün sonraa korumayaa başlar demişti... Çok farklıı seyler sölüolarr .. Ne zmanndan itibarenn koorumayaa başlıoo .. İğneden sıkıldımm .. adetimm çok düzensizlştii:S

Ayrıca 7 gün ara verildiğindee ek korumayaa gerekk oluyomu?

evtt 1 ay sonra başlııyor ek korum yöntemii uygulamana tavsiye edrim......

o 7 ğün arada zaten kanama yanii adet olursun ozamanada cinselll ilişki olmuyoo tabiii korunmanada gerek yokkCADIARZU

Epey bir yasmin kullandım, geçtiğimiz ay ara verdim. ani kullanımı bıraktıktan sonra da koruyor bir süre demişlerdi...
Dün gecikme olunca dün bir test yaptım... Pozitif çıktı... Bir de kan tahlili alacağız bakalım...

evtt sonuç nedirrrrr hamilemiisnnn....:icecream:

merhaba herkese
adet düzensizliğim ve diğer şikayetlerim için gittiğimde doktor ultrason sonucu polikistik over var dedi yasmini önerdi
ben de bi süre kullandım sonra bıraktım şimdi de şikayetlerim tekrarladıkça bikaç ay kullanıp yeniden bırakıyorum
ara verip başladığımda genelde hep ilk günler sabahları mide bulantısıyla uyanıp istifra ederim ve geçer
fakat dün adetimin 2.gününde yine başladım ilacı kullanmaya ve bugun sabah 4-5kere istifra ettim midem hala da düzelmiş değil acaba ilk gün başlamadığım için mi oluyor yoksa uzun bi ara verdiğim için
yada bu bulantılar normal mi size de oluyor mu ?
doktora gideceğim aslında ama şu an vaktim yok gidene kadar burda içimi rahatlatırım belki dedim

hanımlar bişey soracağım yasmin doğum kontrol hapı kullanıyoum yeni başladım
dünkü hapı içmeyi unttum bugün iki tane içtim dünkünüde içtim
bişey olurmu yoksa hapı bırakmalımıyımm

kızlar ben 5. kutumdayım 10 da ıcerdım hep gece ama 6. kutuda saat 7 ye aldım bi sorun olurmu

Düğün öncesi kullanmaya başlayacağım (10 gün içerisinde). Sigara konusunda uyarılmama rağmen bir umut sormak isterim; aranızda düzenli kullanıp düzenli sigara içen ve sorun yaşamayan var mı acaba ? :kedi:

Düğün öncesi kullanmaya başlayacağım (10 gün içerisinde). Sigara konusunda uyarılmama rağmen bir umut sormak isterim; aranızda düzenli kullanıp düzenli sigara içen ve sorun yaşamayan var mı acaba ? :kedi:

canım ben regl düzensizliğim için kullanıyordum 3-4 ay kadar, sigara sorun yapmadı ama her bünyede farklı etki gösterebilir

kızlar ne olur acilen cevap verin sinirlerim bozuldu.
bende bu ilacı şiddetli adet sancm için kullanıyorum.
Geçen ay ilk kutum bitti.
Fakat son 4 ilaç kala koyu kahve lekeler geldi ilaç bitti ertesi gün adet gördüm.
Zamanlı bitti ilacıma başladım 8. günümde.
Ve bu ay 2 kutuyu kullandım bitti ve biteli 4. gün oldu ben hala adet olmadım.
Sebeni ne olabilir çok fena takılmış durumdayım bu konuya.
lütfen biri yardımcı olsun mafoldumben
bu arada evli değilim hamilelik durumu söz konusu değil .

ben de evlendikten sonra iki yıl kullandım yasmini. bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım.
kızım 6 aylıkken beni emmeyi bıraktı tekrar başladım ilaca. çok memnunum.
göğüslerimi bir beden büyütmesi dışında hiçbir yan etkisini görmedim. tabi ona da yan etki denirse. 75 takıyordum 80 oldu iyi de oldu zemuszemus kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bende 5 aydır kullanıorum bende selülit yaptı bu hap ya sütun gıbıydı bacaklarım selulıtlendı baska bı yan etkısı olmadı bnde 2 yıl kulanacaktım ama bu sebepten bırakıorummm:KK43:

arkadaslar bende 5 aydır kullanıorum bende selülit yaptı bu hap ya sütun gıbıydı bacaklarım selulıtlendı baska bı yan etkısı olmadı bnde 2 yıl kulanacaktım ama bu sebepten bırakıorummm:KK43:

hee bide kondomda bende alerji yapıo yaa :KK43: nasıl koruncaz bızz bılmıorum:çok üzgünüm:

Temmuzun ilk haftasinda dugun var, dolayisiyla en gec haziranin ilk haftasindan korunma gerekioyr oyle degil mi? Tesekkurler wistonlight :)

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, bişey soracaktım ben sigara kullanıyorum acaba sigara kullanıpta hap kullanan varmı? kullanılmaz diyolar.yasmin kullanmıştım 1 ay kadar ama adetime kadar hergün leke oldu ne yapıcam bilmiyorum hamile kalmak istemiyorum

arkadaşlar benim hapım cuma günü bitti ara verdim haftaya c.tesi tekrar başlayacağım ama ben regl olmadm 3 gündür bu normal mi?

X