bence çok iyii hap yasmin..memnunum...
ilaca kanamanın başladığı gün mü yoksa lekelenmenin başladığı gün mü başlamak gerekiyor?
çok yardımcı oldunuz yani, sağolun!
herkes herzaman online olmayabilir
bu celallenmek neyın nesi
kim gorurse elinden geldiğince cevap verir zaten ama cevap vermiyorlar diyede bu şekilde davranamazsınız
ayrıca cevabınızı vereyım
ilk defa kullanmaya baslıyorsanız adetin ilk gunu
daha sonrakı kutularda ise kutu bittikten sonra 7 gun ara verip 8. gun baslıyorsunuz
üÖncelikle merhabalar benim sorum şu 19 gün önce korunma amacıyla doktorum yasmin hapını verdi 12 tane içtikten sonra adet dışı bi kanama gördüm kanamam hala bitmedi hapı bırak dedi sonra adet göreceksin dedi şimdi ikisi karışmış durumda ve kanamam durmuyor böyle bi olay başından geçen varsa bi tanıdığınız yazarsanız sevinirim
ilaca kanamanın başladığı gün mü yoksa lekelenmenin başladığı gün mü başlamak gerekiyor?
kimin online olup sayfada olup da cevap vermediklerini görüyorum.
birileri bir şey sorunca biz anında yardımcı olmaya çalışıyoruz, başkaları okuyup geçiyor. buna da tepki verebilirim. hakaret olmadıktan sonra kimseyi ilgilendirmez tepkim.
ayrıca sağolun ama sorumun cevabını vermediniz.
adetin ilk günü kanama günü mü, lekelenme olan gün mü onu sordum.
adet adettir siz adetinizle lekelenmenizi ayıramıyormusunuz
başkaları okuyup geciyor diyorsunuz belki oda bilmediği için burayı okuyor belki bir bilgisi yok
ne kadar meraklısınız insanları hemen yargılamaya
sizin tepkiniz bende dahil herkesi ilgilendirir birde hakaret edeydinizde tam olaydı
burda polemik yaratmayın biz burda bilgi paylasıyoruz
birbirimizi paylayıp ortalıgı germiyoruz
adet adettir siz adetinizle lekelenmenizi ayıramıyormusunuz
başkaları okuyup geciyor diyorsunuz belki oda bilmediği için burayı okuyor belki bir bilgisi yok
ne kadar meraklısınız insanları hemen yargılamaya
sizin tepkiniz bende dahil herkesi ilgilendirir birde hakaret edeydinizde tam olaydı
burda polemik yaratmayın biz burda bilgi paylasıyoruz
birbirimizi paylayıp ortalıgı germiyoruz
adetin ilk günü lekelenme olan gündür yazıyor başka yerlerde de burada da sayın adetiyle lekelenmesini ayırabilen kişi...
kendinize bakın önce başkalarını yargılarken...
ben orada tepki gösterdim gayet seviyeli bir şekilde...ünlem her zaman sinir manasına gelmez!
oysa siz direk saldırıyorsunuz, buyrun devam edin, hiç uğraşamam sizinle. iyi geceler :)
boşver canım...sen bildigigni payaalşmaya çalış
oda bi teşeekekür eder heralldee:umursamaz:
zannetmıyorum
arkadas muayyen gunlerinde herhalde biraz gerginkaydirigubbakcemile3
evtt etmedii ğarippppp
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boşveeerrr her türden insan var burda napalım
iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir demişler
aynen öyle walahii
zaten biz bildigigmizi yazıyoruz..dr degiliz istiyosa jinekoloyla konuşabilirsositososito