Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Arkadaşlar birşeyi daha merak ediyorum ben sigara kullanıyorum ve doktorum bana hiç sormadı bile burda bazı arkadaşlar sigara kesinlikle kullanılmaz yazmış öyle mi gerçekten hiçbiriniz sigara kullanmıyor musunuz ???

bende uzun zamandır kullanıyorum bende hiç yan etkisi olmadı ama çevreden ve internetten duyduğum yan etkiler beni korkutmaya başladı. bu yüzden en kısa zamanda doktora gitmeye ve kontrolden geçmeye karar verdim. bilmiyorum bu yolla kısırlık yada başka bir hastalığın olduğu anlaşılırmı ama. bebek yapmayı çok istiyorum zamanı geldiğinde. o yzden korkum var anlıyacağınız.. genelde süper bi ilaç

bende hapı kullanmaya başladıktan sonra 7 gün boyunca süren uzun kanamalarım sona erdi çok mutluyum 3 gün az bişey geliyor bazen sadece leke gibi bu normal bence

ya aslında bende bunu kendime soruyordum. ama cevap vermeye çekiniyordum kendime.....
hapı kullanmadığım dönemlerde gerçekten istekli biriydim ama şimdi o kadar çok istekli değilim sanki :KK43:(((

Merhabalar Yasmin kullananlara bir sorum olucak .. Ben bir aydır Yasmini kullanıyorum regl düzensizligi sebebiyle ama ilk reglim 3 gün sürdü ve kanama cok az oldu sizinde böyle mi oluyor yoksa bende mi bir anormallik oldu :S bugün 2.kutuya başladım ama bu ayda aynı olur diye korkmaya da başladım :KK43:

Arkadaşlar ben daha ilk defa kullanıyorum daha önce doğum kontrol hapı da kullanmadım o yüzden merak ettim herkes kanamam arttı deyince korktum bir terslik mi var diye çünkü adetimin 3.günü hapa başladım ve kanamam tamamen kesildi :KK43:
Nette okuduğum damar tıkanması sorunları da bir hayli canımı sıktı ya ben sigara kullanıyorum ve nette kontrol haplarıyla ilgili okuduklarım sigarayı bıraksanız bile etkisinin 1 yıl süreceği ve doğum kontrol hapının zararlı olabileceği yönünde :KK43:
Yardımınıza ihtiyacım var lütfen bir bilgisi olan ya da kullanan varsa cevaplasın...

merhaba bende kullanıyorum yasmin hapını benimde adetlerim en fazla üç gün süryo dr bana demişti zaten adet dönemin azalır korkma diye önemli olan çok olmamsıymış normaldde adetin önceleri bende korkmuştum ama şimdi takmıyorum kafaya dr um öle dediği için bence en etkili ve en iyi ilaç diye düşünüyorum bende onun dışında bir degişiklik oldı bende korktum damar tıkanıklıgından ama 6 aydır faln kullanıyorum bişey yok maşallah şuana kadar inşallahta olmaz oyüzden korkmayın bence derim buarada ben sigara kullanmıyorum o yüzden bir fikrim yok dr nuza sorun derim

arkadaşlar yasmini tam 4 yıl kuulandım..çokta memmnunum..hi.bişide olmadıı çok şüküürr olsunkii,piyasadaki en masum temiz ilaç.....şimdi 1 aydır kuulanmıyorum..bebege karara verdim....hap çok iyiii

ya aslında bende bunu kendime soruyordum. ama cevap vermeye çekiniyordum kendime.....
hapı kullanmadığım dönemlerde gerçekten istekli biriydim ama şimdi o kadar çok istekli değilim sanki :KK43:(((
yanii cinseeliktenmiii istrkli degilsib

hapla bence illlğisi yokkkyasakkelime

Bende yasmin kullanıyorum 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım aksine kistlerimden kurtuldum zaten dr varemişti demekki her bünyeye ayrı etki yapıyo :KK43:

arkadaşlar yasmini tam 4 yıl kuulandım..çokta memmnunum..hi.bişide olmadıı çok şüküürr olsunkii,piyasadaki en masum temiz ilaç.....şimdi 1 aydır kuulanmıyorum..bebege karara verdim....hap çok iyiii

Valla içime su serptin.a.s.bende yasmini yaklasık 5 sene falan kullanmak zorundayım hormon bozuklugundan adet düzensizliginden dolayı.doktorum ancak evlenınce cocugun olunca düzelirsin dedi.o zmana kadar sanırım 5 sene gecer.benımde korkum kilo almaktı bide cocugum olmaz die korkuyodum yazdıkalrından içim rahatladı.inşallah bu ilac banada iyi gelir sana oldugu gibi.:1hug:

selam arkadaşlar benim yazdıklarıma kimse cvb vermiyor yanlış yeremei yazıyorum nese 2 sorum var 1.cisi kadın prezervatifi kullanan varmı varsa deneyimlrinizi yazarmısınız.2. sorum şu ben bu yaklaşık 3 hafta önce kürtaj oldum tehlikeli günümde ilişkiye girdiş eşim içime boşalmadı ama zevk suyu denen şey aklıma geldi ve tedirgin oldum 12 saat içinde ertesi gün hapı içtim...2 gün sonrada koyu renk kanamam başladı vede hala devam ediyor sancıda yapıyo acaba neden olabilir hamile olabilirmiyim yardım edim

Arkadaşlar ben 6 gündür kullanıyorum akşamları mide bulantım oluyor maalesef sizde bu etkisi kalıcı mı oldu yoksa bir süre sonra geçecek mi ???
Mide bulantısını hafifletmek için neler yapıyorsunuz ben bunu kullanmak zorundayım...

Valla içime su serptin.a.s.bende yasmini yaklasık 5 sene falan kullanmak zorundayım hormon bozuklugundan adet düzensizliginden dolayı.doktorum ancak evlenınce cocugun olunca düzelirsin dedi.o zmana kadar sanırım 5 sene gecer.benımde korkum kilo almaktı bide cocugum olmaz die korkuyodum yazdıkalrından içim rahatladı.inşallah bu ilac banada iyi gelir sana oldugu gibi.:1hug:

hiçç korrkama canımm kilo felan almıyosn ben hala aynı kilomdayım..hormonal bozoklugu içinde çok iyi bihap evlenince korunmak içinde 21+7 ğün yanlız ilacı unutma ozaman ara kanaman olurr ama oda 3 günde geçiiyoooŞeniz
sana faydam olduuysa içini rahatlattyısam çok muutlu oldum..kuulan rahatçaaa merak etme..bi merak ettiğin olursa yzarsın...:1hug:

selam arkadaşlar benim yazdıklarıma kimse cvb vermiyor yanlış yeremei yazıyorum nese 2 sorum var 1.cisi kadın prezervatifi kullanan varmı varsa deneyimlrinizi yazarmısınız.2. sorum şu ben bu yaklaşık 3 hafta önce kürtaj oldum tehlikeli günümde ilişkiye girdiş eşim içime boşalmadı ama zevk suyu denen şey aklıma geldi ve tedirgin oldum 12 saat içinde ertesi gün hapı içtim...2 gün sonrada koyu renk kanamam başladı vede hala devam ediyor sancıda yapıyo acaba neden olabilir hamile olabilirmiyim yardım edim

ben hiç kulanmadım kadın condomunu..
bi fikrimde yokk açıkcasıııııısengözlerimebaksanab

Arkadaşlar ben 6 gündür kullanıyorum akşamları mide bulantım oluyor maalesef sizde bu etkisi kalıcı mı oldu yoksa bir süre sonra geçecek mi ???
Mide bulantısını hafifletmek için neler yapıyorsunuz ben bunu kullanmak zorundayım...

çok ereken vücüüd alışana kadr olur....
bende olduu mide hasaaas çünküü..düelir 1 ay sonraa....zemuszemus

Merhaba bayanlar bende yasmin kullanıyorum 3. kutumdayım yanlız benim yaşadığım bir sorun var bilmiyorum herkeste oluyor mu? İlişkiye gireceğim zaman vajinadaki sıvı miktarı çoğalıyor doğal olarak ama hapı kullanmaya başladığımdan beri bu sıvı kokulu oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor kendimi kirli gibi hissediyorum akıntım hiç olmadı denecek kadar az sadece ilişki esnasındaki o koku beni çıldırtıyor. Sizce ne yapmalıyım hapı bıraksam mı ya da düzelir mi zamanla kafam çok karışık:KK43:(

arkadaslar merhaba.bende yasmin kullaniyorum.3 ay önce ilk bebegimi dünyaya getirdim.hic emzormedigim icinde gecen ay yasmin kullanmaya basladim.simdi adet günümdeyim.normak periyotlara göre sali günü yeniden baslamam gerek ilaca ama benim paketim bitti.doktorumdanda ancak cuma günü icin randevu alabildim.burada doktor recetesi olmadan dogum kontrol hapi alamiyoruz eczaneden.türkiyede nasil bilmiyorum.bu süre icerisinde birlesme olursa esimle risk almis olurmuyum..yada cuma günü ilaci aldigimda baslicam yeniden ama 2 gün gec baslamis olacagim bu bir problem yaratirmi esimle beraber olmasam bile..??bileniniz varmiiiiiiii

X