Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanii cinseeliktenmiii istrkli degilsibya aslında bende bunu kendime soruyordum. ama cevap vermeye çekiniyordum kendime.....
hapı kullanmadığım dönemlerde gerçekten istekli biriydim ama şimdi o kadar çok istekli değilim sanki (((
arkadaşlar yasmini tam 4 yıl kuulandım..çokta memmnunum..hi.bişide olmadıı çok şüküürr olsunkii,piyasadaki en masum temiz ilaç.....şimdi 1 aydır kuulanmıyorum..bebege karara verdim....hap çok iyiii
Valla içime su serptin.a.s.bende yasmini yaklasık 5 sene falan kullanmak zorundayım hormon bozuklugundan adet düzensizliginden dolayı.doktorum ancak evlenınce cocugun olunca düzelirsin dedi.o zmana kadar sanırım 5 sene gecer.benımde korkum kilo almaktı bide cocugum olmaz die korkuyodum yazdıkalrından içim rahatladı.inşallah bu ilac banada iyi gelir sana oldugu gibi.:1hug:
selam arkadaşlar benim yazdıklarıma kimse cvb vermiyor yanlış yeremei yazıyorum nese 2 sorum var 1.cisi kadın prezervatifi kullanan varmı varsa deneyimlrinizi yazarmısınız.2. sorum şu ben bu yaklaşık 3 hafta önce kürtaj oldum tehlikeli günümde ilişkiye girdiş eşim içime boşalmadı ama zevk suyu denen şey aklıma geldi ve tedirgin oldum 12 saat içinde ertesi gün hapı içtim...2 gün sonrada koyu renk kanamam başladı vede hala devam ediyor sancıda yapıyo acaba neden olabilir hamile olabilirmiyim yardım edim
Arkadaşlar ben 6 gündür kullanıyorum akşamları mide bulantım oluyor maalesef sizde bu etkisi kalıcı mı oldu yoksa bir süre sonra geçecek mi ???
Mide bulantısını hafifletmek için neler yapıyorsunuz ben bunu kullanmak zorundayım...