Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Arkadaşlar ben 6 gündür kullanıyorum akşamları mide bulantım oluyor maalesef sizde bu etkisi kalıcı mı oldu yoksa bir süre sonra geçecek mi ???
Mide bulantısını hafifletmek için neler yapıyorsunuz ben bunu kullanmak zorundayım...

1,yıldan fazla süredir yasmin kullanıyorum .Bende de acayip mide bulantısı yapıyordu .ilk ay bir ay boyunca kanamam oldu hiç durmadı .doktor tavsiyesiyle durdurmak için primolut-n kullanmak zorunda kaldırm hapa alışıncaya kadar bir çok yan etkiyle karşılaşabilirsin ama kafana sakın takma hapa alışınca hepsi kendiliğinden düzeliyo mide bulantısı ise kalıcı olabilir ben hep mide bulantısı sorununu yaşadım maalesef ve sırf bu yüzden bıraktım artık kondomla korunuyoruz en rahatı kondom bence mide bulantısı için de emadur içiyordum çok ii geliyordu doktordan mide bulantısını geçiren ilaç isteyebilirsin

Ben Myralon kullanıyordum,myralonun piyasadan kalkması üzerine dr yasmini önerdi ama ben sadece 1 hafta kullanabildim.Ben de o kadat şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı ki dayanılır gibi değildi.Şimdi diane 35 kullanıyorum ve hiç şikayetim yok...

selam herkese...bir doğum kontrol hapına başlamam gerekiyor,sürekli araştıryorum ama hepsinin o kadar çok yan etkisi var ki.en masumu yasmin gibiydi burdan okuduğum kadarıyla o da pek masum değilmiş.napıcam ben ya:s

hatta bi yorumda eşim artık başka birinin olduğunu düşünmeye başladı yazmıştı biri...ne kullanıcaz ya

bence sen en ööncesii kimsenin deginii kullanma..
sana uygun olanı bünyeenin tepki vermediği başka ialç kuulan..dr izniyle tabiiki
bende kuruluk yapmadı....yani ters bi tepkisi olmadıı kiloda almadım....hala aynı kilom...4 yıl kuulandım ben bu ilacı..2 aydır kestim..bebek düşünüyorum..............sengözlerimebaksanab

yasmin bende 1,5 senede 3,4 kilo aldırdı ama iikide aldırmış bu halimi herkes çok beğeniyo eskiden 50 kiloydum şimdi 55 kilo değil de sonrasında hamile kalmada biraz bekleme durumu oluşabiliyo bazen ben de o konuda tedirginim ama hayırlısı diyorum

ben 1 senedir yasmin kullanıyorum bana kilo falan aldırmadı sadece ilk zamanlar mide bulantısı yapıyordu şimdi hiçbir şikayetim yok ama bünye ile alakalı bence çünkü başka kullanan arkadaşlarıma başka etkiler yapıyor kilo alan kullanmak istemiyor
ben memnunum yasminden 2 sene kullanmayı düşünüyorum doktorlar 2 sene öneriyor zaten ama 5 seneden sonra sakıncalı diyorlar

X