- 4 Ocak 2008
- 608
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ben hapa başlayalı bugün 10.gün reglimin 1.günü başlamıştm reglimin çoktan bitmiş olması gerekirken hala kahverengi lekelenme şeklnde devam edio sizce bu durum normal mi geçicimi ne zaman düzelir ve göğüslerimde acayip hassasiyet var
selam kızlar ben hapa başlayalı bugün 10.gün reglimin 1.günü başlamıştm reglimin çoktan bitmiş olması gerekirken hala kahverengi lekelenme şeklnde devam edio sizce bu durum normal mi geçicimi ne zaman düzelir ve göğüslerimde acayip hassasiyet var
ya kızlar o kahverengi lekelenme adet kanamasına dönüştü yine kırmızı gelio napıcammm korkmaya başladmmafoldumben
ya parçada gelio çok korkuorm
merhabalar ben de aranıza yeni katıldım ben de 10aydır yasmin kullanıyordum ve şuana kadar bazı zamanlar akıntı dışında bir problem görmedim geçen ay ilacı bitirdim ve enson eşimle adetime iki gün kala ilişkiye girdim bu ay da ilaç kullanmadım şuan adetimin 33. günümdeyim hamile kalma olasılığım yoktur değil mi? Umarım yoktur çünkü eğitime gidicem 6 ay ve orda da hamilelik yasak.....
çok teşekürler cevapladığınız için adetimden sonra girmedim ilişkiye eşimle ben ayrı yerlerdeyiz. Benimkisi galiba bu kadar uzun süre ilaç kullanıp bu ay bıraktığım için düzeni bozuldu çünkü bazen yapabiliyormuş bırakıldığı aydan sonra adet gecikmesi bir de bu günlerde çok stresliyim onun da etkisi olabilir ve 1 hafta önce de antibiyotik ve ağrıkesici kullanmıştım onlar da etkili oldu galiba neyse bekleyelim bakalımama adet olunca ilk işim ilaca geri dönmek olacak.