Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
selam kızlar ben hapa başlayalı bugün 10.gün reglimin 1.günü başlamıştm reglimin çoktan bitmiş olması gerekirken hala kahverengi lekelenme şeklnde devam edio sizce bu durum normal mi geçicimi ne zaman düzelir ve göğüslerimde acayip hassasiyet var

selam kızlar ben hapa başlayalı bugün 10.gün reglimin 1.günü başlamıştm reglimin çoktan bitmiş olması gerekirken hala kahverengi lekelenme şeklnde devam edio sizce bu durum normal mi geçicimi ne zaman düzelir ve göğüslerimde acayip hassasiyet var

canım ilk kullandıgında bunların olması normal
ama cok rahatsızlık hıssedersen doktoruna danışşş

ya kızlar o kahverengi lekelenme adet kanamasına dönüştü yine kırmızı gelio napıcammm korkmaya başladmmafoldumben

hayır aynı şekilde ama adetimin çoktan bitmiş olması lazm kahverengi lekelenme oluodu kanamaya çevrdi korktum mafoldumben

merhaba, acilen yardıma ihtiyacım var. 11gün sonra evleniyorum. bugün adetimin 3. günü. doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim. bazıları çok geç kaldığımı söylüyor. internet sitelerinde adetin ilk gününde başlanması, bazılarında ilk beş gün içerisinde bazılarında ise evlenecek olanların bir ay öncesinden başlaması gerektiği yazıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. moralim bozuk beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

:gitme:Arkadaşlar bn 16 yaşında bi genç kızım ilk reglim 14 yaşımda olmuştum ama olduğum günden beri düzenli deildi. İşte lekelenmeler oldu yaklaşık 4 ay kadar annem dedi kadın doğuma gidelim gittik drum bana yasmin die bi ilaç yazdı bnde kullandım hmde düzenli olarak aldım hergün aama bu çrş ilaç bitti şuan 3. günü we hala regl olmadım bnde de yumurtalıklarda kist warmışş kullanırsam hm düzene girecek hmde kistler yok olacak bekliorum işte daha ilk kez kadın doğuma gittim we ilk kez bu ilacı kullanıom yane drum anneme demiş regl olurda daha kaç gün beklicem bilgilendirriseniz sewinirim şimdiden çok saolun..:)

merhabalar ben de aranıza yeni katıldım ben de 10aydır yasmin kullanıyordum ve şuana kadar bazı zamanlar akıntı dışında bir problem görmedim geçen ay ilacı bitirdim ve enson eşimle adetime iki gün kala ilişkiye girdim bu ay da ilaç kullanmadım şuan adetimin 33. günümdeyim hamile kalma olasılığım yoktur değil mi? Umarım yoktur çünkü eğitime gidicem 6 ay ve orda da hamilelik yasak.....

hanımlar merhaba.bu ilacı ikinci kutusuna geçerken 7 gün bekliyoruz da şimdi benim aklıma takılan şu.ikinci kutuya adet kanamasının ilk günü mü yoksa adet kesildikten sonraki ilk gün mü başlayacağım.bunu doktora sormayı unuttum.şimdi doktora gitmek ölüm geliyor bana:bbo:

benimde ilk kullandığım hap yasmindi ama bende kanama yapmıştı sonra doktorum değiştirdi. ama hap kullanmanı tavsiye etmem ben 2 yıl kullandım şimdiyse çok pişmanım keşke kullanmasydım. bana çok kilo aldırdı kilolarda erkeklik hormonu salgılamama sebep oldu bu yüzdende yumurtam çatlamamaya başladı. şimdi kilo vermeye çalışıyorum :KK43:

merhabalar ben de aranıza yeni katıldım ben de 10aydır yasmin kullanıyordum ve şuana kadar bazı zamanlar akıntı dışında bir problem görmedim geçen ay ilacı bitirdim ve enson eşimle adetime iki gün kala ilişkiye girdim bu ay da ilaç kullanmadım şuan adetimin 33. günümdeyim hamile kalma olasılığım yoktur değil mi? Umarım yoktur çünkü eğitime gidicem 6 ay ve orda da hamilelik yasak.....

Adetinden sonra ilişkiye korunmasız girmediysen değilsindir canım. İlacın etkisi bünyeden bünyeye değişiyor zaten bazıları ilacı kestikten sonra hemen hamile kalırken bazıları 6-7 ay bekleyebiliooo..

çok teşekürler cevapladığınız için adetimden sonra girmedim ilişkiye eşimle ben ayrı yerlerdeyiz. Benimkisi galiba bu kadar uzun süre ilaç kullanıp bu ay bıraktığım için düzeni bozuldu çünkü bazen yapabiliyormuş bırakıldığı aydan sonra adet gecikmesi bir de bu günlerde çok stresliyim onun da etkisi olabilir ve 1 hafta önce de antibiyotik ve ağrıkesici kullanmıştım onlar da etkili oldu galiba neyse bekleyelim bakalımama adet olunca ilk işim ilaca geri dönmek olacak.

çok teşekürler cevapladığınız için adetimden sonra girmedim ilişkiye eşimle ben ayrı yerlerdeyiz. Benimkisi galiba bu kadar uzun süre ilaç kullanıp bu ay bıraktığım için düzeni bozuldu çünkü bazen yapabiliyormuş bırakıldığı aydan sonra adet gecikmesi bir de bu günlerde çok stresliyim onun da etkisi olabilir ve 1 hafta önce de antibiyotik ve ağrıkesici kullanmıştım onlar da etkili oldu galiba neyse bekleyelim bakalımama adet olunca ilk işim ilaca geri dönmek olacak.

Hımm anladım canım hayırlısı olsun... Canını sıkma o zaman bişe yoktur merak etme :teselli:

Arkadaşlar reglimin 2.günü hormon tahlillerimi yaptırdım ve düzensizlik olduğu için doktorumun isteği üzerine 3.gün yasmin kullanmaya başladım.Normalde kanamam 1 hafta ya da daha fazla sürerdi şimdi hapı aldığım gün kesildi burda çoğu arkadaş yasminle birlikte kanamasının devam ettiğini hatta arttığını yazmış benim neden kesildi cevap verirseniz sevinirim...

X