- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
canan merhaba bende doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay adetim o kadar az olduki sadece bir gün kan gördüm diğer günler kahverengi leke şeklindeydi bu ay hap biteli 5 gun dün adet oldum ama yine aynı problem kahverengi leke şeklinde geliyo hapları hiç unutmadan düzenli aldım.seninde.pazartesi doktora gidicem seninde adetini kesmiş sebebi neymiş doktorun ne söyledi yardımcı olursan sevinirim.
merhabalar herkese...
1 sene yasmin hapı kullandım.6 ay oldu bıraktığım. hala hamile değilim. adetim her ay gecikti.her ay hamilemiyim acaba diyip test aldım.ama sonuç negatif.:1no2:
ben nezaman hamile kalacağım yaaa:çok üzgünüm:
hadi yaa(( çok üzüldüm bu doğum kontrol hapının üreticilerine şikayet açıcam bu ne ya hep yan etki duyuyorum sinirim bozuldu. cnm doktora bi çık sen iltihap falan olabilir yumurtalıklarında tedavi olursun
eğer benim gibi 6 ay korunmayıp hamile olan varsa hemen doktora gidicem ...:a015:
dogum kontrol haplarının meme kanseri riskini arttırma ihtimali var. zaten doktorum daha ilaca baslatmadan once kontrol etmelisin duzenli olarak elle demisti, ilac sonucta hormonlarla oynuyor.memede kist yapma durumu var yani evet.
merhaba.
yasmin ilk kutum btmek üzere .
1 tane kaldı.düzenli içmeye çalıştım ama son 2 gündür kahverengi lekeler geliyor.çok stresliyim ve baş ağrılarım oluyor.ben memnun olmadım bu haptan çok fazla göğüs ağrım var ayrıca.
1 kutu daha kullanıp bakmak istiyorum aynı devam ederse bu etkiler bırakabilirim.
eğer benim gibi 6 ay korunmayıp hamile olan varsa hemen doktora gidicem ...:a015:
bence hiç beklemeden dr a git. ben 3 ay kullandım ama mahvetti beni. kilo, sinir, cinsel isteksizlik. yine de sebat ettim. bi arkadaşımın 1 yıl hamile kalamadığını öğrenir öğrenmez bıraktım. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. en güzeli erkeğin korunması kızlar. eşinizi bi şekilde ikna etmeye bakın bence.