Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

doğum kontrol hapları yumurtanın büyümesini engellediği için kanamada az oluyormuş, benimde normalde 6 gün oluyordu yasmin kullanınca 3güne indi ama karnımda hep bi şişkinlik hissi hep bir hassasiyet vardı hapı bıraktım 1 ay oldu şimdi rahatım,hiç tavsiye etmem hapı kızlar.

hadi yaa(( çok üzüldüm bu doğum kontrol hapının üreticilerine şikayet açıcam bu ne ya hep yan etki duyuyorum sinirim bozuldu. cnm doktora bi çık sen iltihap falan olabilir yumurtalıklarında tedavi olursun

:çok üzgünüm: doktorada gitmedim hiç. 1 sene sonrada hamile kalınabiliyormuş hapı bıraktıktan sonra o yüzden pek kafaya takmadıydım aslında .
hapı bıraktıktan hemen hamile mi kaldınız siz kızlarrr yaaa:uhm:

eğer benim gibi 6 ay korunmayıp hamile olan varsa hemen doktora gidicem ...:a015:

eğer benim gibi 6 ay korunmayıp hamile olan varsa hemen doktora gidicem ...:a015:

cnm o kişiden kişiye göre değişir. bu illet hap varya her değişikliği yapar vücutta sen bi git doktora sor tahlil falan yapsınlar için rahatlasın en azından. benimde kasıklarımda ağrı var 2 haftadır, yarın için randevu aldım doktora gidicem işallah kötü bişey yoktur :1no2:

tmm sağol cnm en kısa zamanda bende gidicem. geçmiş olsun sanada inş. önemli bişi yoktur:teselli:

pko yuzunden 2 senedir yasmin kullanıyorum. nihayet dun kistlerimin azaldıgını ogrendim.tabi keske iyi haberle ayrılsaydım. doktor 2 senedir kullandıgımı hatırlayınca meme kontrolu yaptı ultrasona girdim ve mememde 2 tane kist oldugunu ogrendim.iyi huyluymuş ama surekli takip edilmesi gereken bi türmüş.nasıl canım sıkıldı bi tarafım duzelirken baska bi yerim bozuluyor. allah beterinden korusun yine de şukretmek lazım.şöle bi ilac olsa da bi seferde kesse atsa şu pko olayını

hepinize geçmiş olsun. bende biraz önce doktordan geldim hayatımda hiç yatmadığım o iğrenç masaya yattım :1no2: kasıklarım ağrıo dedim alttan kontrol etti ayy nasıl utandım nasıl. allahtan kadındı doktor ama yinede utandım mafoldumben doğum masası yüzünden doğurmaktan korkuyorum ya neyseki bişey çıkmadı üşütmüşüm heralde. pooff

geçmiş olsun sizleree a.s. yasmin hapımı kist yapıyoo anlıyamadımda :kedi: :uhm: benim öle ağrım olmuyor.

dogum kontrol haplarının meme kanseri riskini arttırma ihtimali var. zaten doktorum daha ilaca baslatmadan once kontrol etmelisin duzenli olarak elle demisti, ilac sonucta hormonlarla oynuyor.memede kist yapma durumu var yani evet.

dogum kontrol haplarının meme kanseri riskini arttırma ihtimali var. zaten doktorum daha ilaca baslatmadan once kontrol etmelisin duzenli olarak elle demisti, ilac sonucta hormonlarla oynuyor.memede kist yapma durumu var yani evet.

ben duymamıştım hiç. doktorda bişey demedi.:1no2: 1 aya kadar hamile olmazsam doktora gitçem bakalım mafoldumben

Arkadaşlar 2.ci kutuma geçtim fakat hala hastalanmadım çokta geçikti fakat 2 gündür leke şeklinde çok az kanamam oluyor. Korkuyorum neden adet olamadım hala diye neolur içimi rahatlatın

merhaba.
yasmin ilk kutum btmek üzere .
1 tane kaldı.düzenli içmeye çalıştım ama son 2 gündür kahverengi lekeler geliyor.çok stresliyim ve baş ağrılarım oluyor.ben memnun olmadım bu haptan çok fazla göğüs ağrım var ayrıca.
1 kutu daha kullanıp bakmak istiyorum aynı devam ederse bu etkiler bırakabilirim.

ilk kullandığım zamanlar benımde kahve rengi lekeler gelmişti. sonra olmuyor bu lekeler ben 1 sene kullandım bi şikayetimde olmadı . her bünyede değişiyor demekki ama daha yeni kullanıyosunya ondanda olabilir:1hug:

merhaba.dün ilk kutum bitti.yalnız çok iyi bir uzman doktor bana "yazz"diye bir hap önerdi.yasminden daha iyiymiş.avrupada çogu kişi bu ilaçla korunuyormuş.bu ay ben adetimin ilk günü bu hapa başlayacagım.sizle paylaşırım..

bence hiç beklemeden dr a git. ben 3 ay kullandım ama mahvetti beni. kilo, sinir, cinsel isteksizlik. yine de sebat ettim. bi arkadaşımın 1 yıl hamile kalamadığını öğrenir öğrenmez bıraktım. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. en güzeli erkeğin korunması kızlar. eşinizi bi şekilde ikna etmeye bakın bence.

ben de yaklaşık 8 aydır kullanıyorum hapı. hiçbi yan etki yapmadı bana ama burda yazılanları görünce kortum doğrusu. ablam da bir seneden fazla kullanmıştı ve bıraktığı ay hemen hamile kaldı. bünyeden bünyeye değişiyor etkisi sanırım

valla bende 6.aydayım bu ilaçta ama bazen korkmuyor değilim hiç bir yan etkisini görmedim şimdiye kadar zaten dr kontrolünde alıyorum ama dün göğsümde biraz ağrı hissettim ilk defa umarım ilaçla alakalı değildir,sanırım 1-2 ay daha kullanacağım,bundan sonra eşim korunmak istediğini söyledi benim için de iyi olacak açıkçası...

gercekten boyle mı oldu canım ya cok uzuldumakannehir
ben 6 aydır kullanıyorum bende yan etki yapmadı hiç.. tahlilde yaptırdım bir sorun gozukmuyor.. en iyisi eşinin korunması tabi ama ben brkaç yıl dusunmuyorum o yzuden aradan fırlayıp bi bebiş gelirse zamansız olur diye devam ediyorum.. napimmm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…