ayrıca arkadaşlar ben tekrar başlamak istiyorum yasmine . prezervatif kullanmaya başladıktan sonra rahim ağzı yarasıyla uğraştım şimdi yine hap almaya başlıcam ama adet bttkten sonra mı başlanıyordu yoksa adetin başladığı gün mü? nasıl yapıyorduk unuttum yardımcı olursanız sevinirim
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar a.s., ben de doktora gitmeyi düşündüm ama maalesef bir türlü fırsat olmadı, evlilik hazırlıkları derken.. Önümüzdeki hafta da gidemezsem zaten yandımcyn'cim ilk başlarda ek bir koruma demişsin ama o da daha zor olmaz mı ilk sefer için :kedi: biraz korku var zaten mafoldumben
hadi ya bende ya olmadım diye yapıp durdum.
6 gündür olmadım.
senin ne kadar gecikmişti ? üf bende kan testi yaptırayım diyordum..
arkadaşlar yasmini reçeteye yazdırabilir miyim? yoksa kendim mi alıcam? yani devlet karşılar mi? bi de fiyatı ne kadar bilen var mı? şimdiden teşekkürler...[/QUO
reçeteye yazılmıyor ben bir buçuk sene kullandım eğer yazılıyorsa da kimse bana söylemedi . fiyatı en son 15 liraydı
arkadaşlar yasmini reçeteye yazdırabilir miyim? yoksa kendim mi alıcam? yani devlet karşılar mi? bi de fiyatı ne kadar bilen var mı? şimdiden teşekkürler...
evet seni anlıyorum ben o yüzden iki ay önce başlamıştım ek bir korumaya gerek kalmasın diye. ama sanıyorum ki sen de risk almak istemiyorsun o yüzden bence dikkatli olmalısın. ve bence korkma şimdiye kadar duyduklarını da unut çünkü bayanlar için önemli olan zaten psikolojik açıdan rahatlık. rahat olursan hiç bir sorun çıkmaz (tecrübeyle sabittir yerimseniben )
Maalesef özele girdiğinden reçeteye yazılmıyo,16,5 tl fiyatı eczanelerden alıyoruz,ama bazıları raporla falan alabiliyormuş diye de duydum ne kadarı doğru bilemem...benim6.kutu bitmek üzere,şimdilik memnunum herhangi bi sıkıntısını görmedim ama bazen acaip başağrılarım oluyo sanırım ilaçtan kaynaklanıyor,dr arada bir olabilir demişti,bundan başka herhangi bi sıkıntım yok allaha şükür,bende şunu merak ediyorum ilacı tamamen bırakmak istediğimizde acaba hemen çocuk sahibi olma ihtimalimiz ne kadardır???
arkadaşlar yasmini reçeteye yazdırabilir miyim? yoksa kendim mi alıcam? yani devlet karşılar mi? bi de fiyatı ne kadar bilen var mı? şimdiden teşekkürler...
cnm ben de bir buçuk sene kullanıp bırakmıştım ve gecikme oluyor merak etme ben kaç kere test aldım yaptım bu gecikmelr yüzünden :)
canan merhaba bende doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay adetim o kadar az olduki sadece bir gün kan gördüm diğer günler kahverengi leke şeklindeydi bu ay hap biteli 5 gun dün adet oldum ama yine aynı problem kahverengi leke şeklinde geliyo hapları hiç unutmadan düzenli aldım.seninde.pazartesi doktora gidicem seninde adetini kesmiş sebebi neymiş doktorun ne söyledi yardımcı olursan sevinirim.
cnm evet haklısın ben de bi süre kullanmamaya karar verdim ama 2 günden beri kanamam normal bi şekilde devam ediyo teşekkür ederim canancım ilgilenmişsin.