Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben aranıza yeni katıldım.1 aylık evliyim.ve ilaç kullanmaya basladm iyi bir doktor(prof) bana yasmini önerdi.dün yani adetimin 3.günü içmeye basladım.ilk gün kullanılması gerekiyormus.bu yüzden 1 ay boyunca eski yöntemlerle korunmaya devam edecegim.ama 2. kutudan sonra korunmaya gerek kamayacakmıs.sizin bu konu hakkında fikirleriniz nedir?
yazılanları okudum endişelendim açıkçası yan etkileri konusunda.2-3 ay deneyip bakmak istiyorum asırı etkiler olursa bırakırım.
Merhabalar,
Arkadaşlar ben de çok kısa bir zaman sonra evleniyorum ve en etkin korunma yöntemini arıyorum. Yasmini bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama yan etkileri ve etkileri düşündürüyor beni... Bir de ben düğünümüzde adetli olacağım. İlk kutuya da o zaman başlamam gerekiyor galiba araştırmalarıma göre.. İlk kutudan itibaren etkili koruma sağlıyor mu? Yoksa yan bir koruma gerektirir mi? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar, benim de bir sorum var :)
Yasmin 7 ay kullandım ve bıraktım. Bıraktıktan sonra adet gecikmesi yapıyor mu? 5 gündür olmadım, gecikti de.. Hep günümde olurdum.
Merhabalar,
Arkadaşlar ben de çok kısa bir zaman sonra evleniyorum ve en etkin korunma yöntemini arıyorum. Yasmini bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama yan etkileri ve etkileri düşündürüyor beni... Bir de ben düğünümüzde adetli olacağım. İlk kutuya da o zaman başlamam gerekiyor galiba araştırmalarıma göre.. İlk kutudan itibaren etkili koruma sağlıyor mu? Yoksa yan bir koruma gerektirir mi? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..
cnm ben de bir buçuk sene kullanıp bırakmıştım ve gecikme oluyor merak etme ben kaç kere test aldım yaptım bu gecikmelr yüzünden :)