- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
gercekten boyle mı oldu canım ya cok uzuldumakannehir
ben 6 aydır kullanıyorum bende yan etki yapmadı hiç.. tahlilde yaptırdım bir sorun gozukmuyor.. en iyisi eşinin korunması tabi ama ben brkaç yıl dusunmuyorum o yzuden aradan fırlayıp bi bebiş gelirse zamansız olur diye devam ediyorum.. napimmm:kedi:
malesef canım ya hiç iyi gelmedi bana. condomu ilişki sonrası kontrol edersen bi sorun olmaz, diyelim ki yırtılmış ertesi gün koşarsın sağlık ocağına hap alırsın. gelin olacam diye verdiğim onca kiloya yanarım :CüvCüv:
merhabalar herkese...
1 sene yasmin hapı kullandım.6 ay oldu bıraktığım. hala hamile değilim. adetim her ay gecikti.her ay hamilemiyim acaba diyip test aldım.ama sonuç negatif.:1no2:
ben nezaman hamile kalacağım yaaa:çok üzgünüm:
ben 2 aydır hap kullanıyom bu 2. ayım hap bitti ve 7 günlük aradayım ve bugün 4. gün hala adet görmedim bu normalmi
cok yakın bi arkadasımda 1yıl kullandı bu hapı.daha sonra bıraktıgında ne adet gördü ne hamile kaldı.sürekLi test yapma haLindeydi acaba hamiLemiyim diye.doktora gitti daha sonra ve doktor su an adını tam hatırLayamadıgım bi hormonun arttıgını ve bu yüzden adet göremedigini ve cocugu oLmadıgını söyLedi. simdi de o hormonu dengeLemek icin iLac tedawisi görüyor.
kuLLanmamak en iyisi ..
cok yakın bi arkadasımda 1yıl kullandı bu hapı.daha sonra bıraktıgında ne adet gördü ne hamile kaldı.sürekLi test yapma haLindeydi acaba hamiLemiyim diye.doktora gitti daha sonra ve doktor su an adını tam hatırLayamadıgım bi hormonun arttıgını ve bu yüzden adet göremedigini ve cocugu oLmadıgını söyLedi. simdi de o hormonu dengeLemek icin iLac tedawisi görüyor.
kuLLanmamak en iyisi ..
canım bişey sorcam acaba o arkadaşında ne gibi yan etkileri vardı? kullanırken rahatmıydı yan etkileri olmuş mu?
Mrb arkadaşlar.. ben az önce kaydoldum yasmin için sizlere cok ihtiyacım var , ben 2 seneye yakın diane 35 kullandım, Polikistik Over hastalığı için. Bıraktıktan sonra bi oldum bi olmadım öyle gecti zaman, arada bu ilacı yine kullandım bıraktım. Fakat son zamanlada akıntı da olmaya basladı 3 aydr adet göremedim. yüzüm sivilcelendi.Anlıcagınz 3 seneki hikaye yeniden basladı düzelmiş sanıyoken.
doktorum bana akıntı için ilaç verdii artı farlutal verdi adet görebilmem için adet gördükten sonrada yasmin verdi 3 kutu...yasmini kulanmaya bu hafta başlıcamda cok kararsızm acaba bi faydasını görürmüyüm yada yan etkisi cok mu..Daha evlenmeden hayatım dogm kontrol haplarının arasında gecti ya
Merhaba ben 15 yaşındayım bu ilacı 3 gündür kullanıyorum.Benim kullanma amacım yüzümdeki ve vücumdaki tüyler için.Doktara bu yüzden gittim doktor adetlerimin düzensiz olup olmadığını sordu düzensiz olduğunu söyledim ve doktrumda bu ilacı kullanırsam yüzümdeki tüylerin incelip zamnala azalacağını ve adtlerimin düzeen gireciğini söyledi.6 ay kullanmam gerekiyormuş 6 ayın sonunda tekrar kontrole gitcem.Kilo alıp almıyacağımı sordum bunun kesin olmadığını söyledi ama yinede yediklerime dikkat etmemi söyledi.
yazılanları okuduktan sonra biraz korktum açıkcası bu ilacı kullanıyor olmaktan
Size sormak istediğim bikaç sorum var
1.bu ilacı üçgündür kullanıyorum ve üç gündür yüzümde svilcelenme oldu normalde bu kadar sivilcem olmazdı acaba bu ilaçtan mı kaynaklanıyor ?
2.Acaba bu ilacın bana ileride bi zarraı olur mu ?
3.Bu ilacı bu yüzden kullanmış biri varsa sonuç alabildi mi ?
sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim
Merhaba ben 15 yaşındayım bu ilacı 3 gündür kullanıyorum.Benim kullanma amacım yüzümdeki ve vücumdaki tüyler için.Doktara bu yüzden gittim doktor adetlerimin düzensiz olup olmadığını sordu düzensiz olduğunu söyledim ve doktrumda bu ilacı kullanırsam yüzümdeki tüylerin incelip zamnala azalacağını ve adtlerimin düzeen gireciğini söyledi.6 ay kullanmam gerekiyormuş 6 ayın sonunda tekrar kontrole gitcem.Kilo alıp almıyacağımı sordum bunun kesin olmadığını söyledi ama yinede yediklerime dikkat etmemi söyledi.
yazılanları okuduktan sonra biraz korktum açıkcası bu ilacı kullanıyor olmaktan
Size sormak istediğim bikaç sorum var
1.bu ilacı üçgündür kullanıyorum ve üç gündür yüzümde svilcelenme oldu normalde bu kadar sivilcem olmazdı acaba bu ilaçtan mı kaynaklanıyor ?
2.Acaba bu ilacın bana ileride bi zarraı olur mu ?
3.Bu ilacı bu yüzden kullanmış biri varsa sonuç alabildi mi ?
sorularımı cevaplandırırsanız çok sevinirim
arkadaşlar ben 2 aydır Yasmin kullanıyorum ve bende ilk ay dayanılmaz bir mide bulantısı yaptı hatta kadın doğum uzmanına göründüm 2. kutuda böyle bir sorun kalmaz büyük bir ihtimal dedi.
Şu an 2.kutum bitti ve prospektüste yazan bütün yan etkiler bünyemde oluşmuş durumda. İki ayda 48 kilodan 52leri gördüm bacağıma kadar selülit indi, karnım hep şiş. Cinsel isteksizlik had safhada ve duygusal olarak çok dengesizleştim.
Tamam korunmak çok iyi çok güzel ama sırf çocuk sahibi olmayacağım diye bunca yan etkiye katlanmak bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Zaten ilk çocuktan önce pek önerilmiyormuş doğum kontrol hapları. Ben bu yüzden bırakmaya karar verdim. Kullanacak olanlar da bir kere daha düşünsün derim ben.