- 25 Mayıs 2014
- 28
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nedir?
su😍
kızlar ben hiç kullanmadım ama başlamayı düşünüorum düğünden önce yan etkileri nasıl? ayrıca düğün günümde regl olmamak için 2 kutu mu kullanmalıyım?
merhabalar siprali önermem çevremden olumsuz şeyler çok duydum.yasmini 9-10 aydır kullanıyorum sadece bebek için bırakmıyı düşünüyorum ve doktor olumsuz bişey demezse de bebekten sonrada devam edicem.ilk 1 ay miğdemi bozdu oda çok az bi etki artık tamamen alıştım hiçbir sorunda yaşamadım içiniz rahat olsun bence kullanın derim başkada çocuk düşünmüyosanız en güvenli yöntem haptır.Selm hanımlar
Bende bugün Dr. Gittim doğum kontrol için ne önerirsiniz dedim. Sipral dedi ama ben istemiyorum.
Hap alayım dedim yasmini verdi. Uzun süre kullanılmazmış ama.
Sizde sorun yaşadınız mı hapla ilgili?
Iki çocuğum var başkada istemiyorum. Allah isteyene olmayana versin
merhabalar siprali önermem çevremden olumsuz şeyler çok duydum.yasmini 9-10 aydır kullanıyorum sadece bebek için bırakmıyı düşünüyorum ve doktor olumsuz bişey demezse de bebekten sonrada devam edicem.ilk 1 ay miğdemi bozdu oda çok az bi etki artık tamamen alıştım hiçbir sorunda yaşamadım içiniz rahat olsun bence kullanın derim başkada çocuk düşünmüyosanız en güvenli yöntem haptır.
ilaç bitince 1 hafta ara veriyorum bıraktığım gün diyelim salı ise haftaya salı ilaca başlıyorum.evet bende sürekli kullanmama taraftarıyım tam 1 sene olunca ara vericem ama bırakmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.doktora sorucam o konuda kafam karışık açıkçası.annem 20 senedir kullanıyodu hiçbi sorun yaşamadı arada vermedi.Çok sağol canım cevabın için.
Dr. Umda sürekli kullanmıcan dedi. Ara vermek gerekiyormuş.
Şimdi kullanmaya başlıcam adetimin ilk günümü başlamam gerekiyo? Dr. Sormayı unuttum :/
Tabi adetimi beklemem gerekecek eğer öyleyse.
Ara verilince kaç ay hap kullanılmıyor?
kızlar sol kasığımda ağrı varve dokununcada acıyo ara ara şiddetleniyo kesiliyo.adetimede 1-2 gün var adet ağrısı çekmiyorum göğüslerimde acıyo adet olucakmışım gibi.hamile olabilirmiyim sizce?
ilaç bitince 1 hafta ara veriyorum bıraktığım gün diyelim salı ise haftaya salı ilaca başlıyorum.evet bende sürekli kullanmama taraftarıyım tam 1 sene olunca ara vericem ama bırakmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.doktora sorucam o konuda kafam karışık açıkçası.annem 20 senedir kullanıyodu hiçbi sorun yaşamadı arada vermedi.
hadi yaa inş değilimdir bakalım adeti bekliycemBence hamile olabilirsin. Aynısı başıma geldi. Ha oldum olacak derken üç gün geçti günüm test yaptım hamileydim. Göğüslerden şüphelendim aslında. Bi test yap rahatla bence.
evet 1 hafta değilde 3-4 gün benim adetli geçiyor.ilk baya zorlamıştı ramazana da denk gelmişti oruç tutamadım ama sonrasında baya alıştım korkulacak bişey yok herkestede yan etkisi farklı oluyoBu bir haftada adetlimi geçiyor?
Ay ben ilk defa kullancam çok endişeliyim inşallah memnun kalırım.
Bende korunmayı düşünüyorum iki sene yasmin hap kullananlar tavsiye ediyor musunuz ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yan etkilerine alışırım diyorsan kullan en iyi happ