Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
yasmin i 1 saat erken almak soru yaratır mı. ? bazen alma saatim 1 saat erken yada 1 saat geç olabiliyor.örneğin saat 12 normal saatimken dışarı çıkmam gerektiğinde 11 de yutup çıkıyorum yada saat 13 de yutabiliorum.Ben çok önemli olduğunu düşünmüorum ama doğrusunu da öğrenmek isterim sizden. sonra istenmedik olaylarla karşılaşmıyım dimi :KK19:

o kadarı bir sorun yaratmaz
benim 3-4 saat oynattığım oldu bişey olmuyo korkma :))

Ben hapi hic zmaninda yutmuyodum. Zamannda yutmaynca etkisi azaliyo dye biliprim. Bazn iki gun yutmadgm bile olmstu amma alti ay byunca gebe kalmadm bilmiyorm. Ama bnde ck asiri sinir stress yapti o hap dayanamdm yani daha fazla. :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demek ki bu durumda bile koruması devam ediyor :) çok teşekkür ederim cewap için :KK31:

Hatta unuttugum zaman unuttugum hplari da yutmadm kald yerdn dewam ettmmm

unuttuğunuz günlerde ilişki yaşadınız mı peki ? 2 gün alınmadığında hemen koruması bitip hamile kalındığını yazanlar olmuştu.:KK30:

unuttuğunuz günlerde ilişki yaşadınız mı peki ? 2 gün alınmadığında hemen koruması bitip hamile kalındığını yazanlar olmuştu.:KK30:

yasadım sanıırım ama yalan olmasın ıkı gun boyunca hap yutamadım hapları gızlı yutuyodum bı yerde unutmustum o yuzden ... ama unuttugum hapları yutmaıdm kaldıgım yerden dewam ettm hamıle degılım nasıp işte olacaksa hap kullanırkende oluyo :) smdı de olsun dıye bakıyoruz... :):)

yasadım sanıırım ama yalan olmasın ıkı gun boyunca hap yutamadım hapları gızlı yutuyodum bı yerde unutmustum o yuzden ... ama unuttugum hapları yutmaıdm kaldıgım yerden dewam ettm hamıle degılım nasıp işte olacaksa hap kullanırkende oluyo :) smdı de olsun dıye bakıyoruz... :):)

doğru söylüyosunuz :)))

Benim bir sorum var, 2 yıldır yasmin kullanıyorum , Dr tavsiyesiyle başlayan diğer 3 arkadaşım ,doktorlarının 2 yıldan fazla ilaç kullanma, ileride gebeligi zorlaştırır dediğini söyledi, benim doktorum ise yok öyle birsey, kullanmaya devam et ,zararı yok dedi.. Sizlerin bilgisi var mı ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Slm benim doktorum prof bana yan etkisi olmasin diye 6 ay kullan 6 ay esin korunsun dedi sonea tekrar baslamami soyledi

Benim bir sorum var, 2 yıldır yasmin kullanıyorum , Dr tavsiyesiyle başlayan diğer 3 arkadaşım ,doktorlarının 2 yıldan fazla ilaç kullanma, ileride gebeligi zorlaştırır dediğini söyledi, benim doktorum ise yok öyle birsey, kullanmaya devam et ,zararı yok dedi.. Sizlerin bilgisi var mı ?

hayır cnm kesinlikle öyle birşey yok .gebeliği zorlaştırma gibi.bende 2 yıldır yasmin kullanıyorum ve benm gibi yasmin kullanan arkadaşlarım var hiçbiri böyle bir sorunla karşılaşmadı.doktorun doğru söylemiş yani :KK14:

Sizinde başınıza geliyomu bilmiyorum Bu yasmin beni mahvetti 4 aydır kullanıyorum doktorum kistlerim Var diye verdi sürekli midem bulaniyo ve ne yesem çıkarıyorum bu normalmi? ?

su😍

Doktoruma danisiyorum daha 3 ay iciceksin dedi. 3 ay daha dayanacagimi sanmıyorum. Avrupa ülkelerinde bu ilaç yasaklanmis korkmaya başladım faydasindan çok zarari olmasın??

su😍

Geçen gün annem görmüş tvde bi kız kullanıyomus benim gibi midesi bulaniyomus ve sürekli kusuyomus kız ölmüş 😦 daha çok stres yaptım bende

su😍

doktorum aralıklı kullanmakta fayda var dedı şöyle ki mesela benımde kıstım var yaklasık 3 sendır ıcıyorm uc senedın sonra ve bazen ara kanamalar yapabılıyor ya da pempemsi akıntı

doktorum kıst tedavısı ıcın6 /1 yıl kullanımınuygun oldugunu soyledı

yaz 24
clarısta onerdı

ama pıyasadakı en az etkılı hap yasmın bılgınız olsun

Geçen gün annem görmüş tvde bi kız kullanıyomus benim gibi midesi bulaniyomus ve sürekli kusuyomus kız ölmüş 😦 daha çok stres yaptım bende

su😍

propektusunde zaten mıde bulantısı yapabılce yazıyor
bas donmesı
bas agrısı vs vs vs

benım ılk zamanlar sabah ıctıgım ıcın mıde bulantım oluyırdu ///artık sabah ıcmıyorm ///ogleden sonra ıcıyorm

bır de yaz 24 ıcıcem ıste bu aydan ıtıbaren

Ben gece içiyorum yatmadan önce.. sabaha karşı kivranarak utanıyorum 2 hafta kaldı kutunun bitmesine inşallah bidaha kullanmami istemez

su😍

$image.jpg
Geçen gün annem görmüş tvde bi kız kullanıyomus benim gibi midesi bulaniyomus ve sürekli kusuyomus kız ölmüş �� daha çok stres yaptım bende

su��
bı yada yaz24 tercıh de edebılrısınız korkmayın

Son düzenleme:
X