Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
şuan adetimi bekliyorum.. yenıden baslıcam..bide gece içeyim bakam demek istahsızlık yapıyor..bendede halsızlık filan yapmıstı yemek yememek için zor tutmustum kendımı her halsız hıssettıgımde..

Herkese merhaba. Ben yasminin 6. kutusunu kullanıyorum.Göğüslerimde ağrı ve hafif sertlikler var gibi geliyor bana.İlaçtan olabilir mi yoksa başka sorun olabilir mi(İçim içimi yiyor.Doktora gidebilecek bir yerde de değilim.Bilgisi olan varsa lütfenn cevapp.

Bu ay ara vereyim istemiştim ama 10 günü geçti hala adet olamadım.
Bırakıldığında veya ara verildiğinde gecikmelere, düzensizliklere neden oluyor mu acaba?

şuan adetimi bekliyorum.. yenıden baslıcam..bide gece içeyim bakam demek istahsızlık yapıyor..bendede halsızlık filan yapmıstı yemek yememek için zor tutmustum kendımı her halsız hıssettıgımde..

sakın gece içme sakın.
ben kullandım 1 ay gece 12 de içiyodum sabaha karşı 3-4 gibi iğrenç bi mide bulantısı ama ölüyosun sanki ya o derece berbat bişey.
15 gün öyle kullandım baktm olcak gibi değil gündüz almaya başladım kutu bitincede bıraktım

göğüste hassaslık yapabilir. ama eline kitle gibi geliyorsa aksatmadan doktora git. buradan biz ne desek yanlış olur.

slm kıtıe
benım ılk kutum cumartesı gunu bıttı ayın 25 ınde yanı
dıger kutuya da onumuzdekı cumartesı baslıycam
bıraktıgımız gun den bır hafta sonra yıne aynı gunde ıcmeye baslıyorduk degılmı ?
bırde bu ılk kutuydu hepsını duzenlı ıctım unuttugum zaman dıger gun ıkı tane ıctım ama korumustur benı umarım :18:

evet canım 3 martta başlayacaksın.
hap bittikten sonra bir hafta içinde adet geliyor. adetin şuan gecikmiş sayılmaz.
benimki 4-5. günde geliyordu
ben de unutmuştum bi ay bir şey olmadı.
ama bir şey olmuyor diye de tedbiri elden bırakmayalım dimi :)
bir daha unutmamaya çalış kafan rahat olur

hayır canım 4 mart pazar günü yeni kutuya başlayacaksın. 7 gün ara verilir 8. gün yeni kutuya başlanır

yok adetım gecıktı demedım de ,
senınle daha oncede konusmustuk hanı ben norlevo ictım adetım eskısı gbı gelmedı
ama yınede hapa baslıycam demıstım beni hatırladınmı?
bu ay ıcınde fazlasıyla ara lekelenme yasadım hap etkısını gosterdı sanırım umarım korumustur benı
o zaman cumartesı gunu yenı hapa baslıycam ben
bırde adet gecıkmesı olarak sunu okudum nette eger bu ara verılen donemde adet olmadıysanız ama kutuyu dogru kullandgnıza emınsenız tekrar yenı kutuya baslayın adet olursunuz yazıyordu benım suan geckmıs sayılmaz zaten
ben bu hap kullandgm donemde bırde ek olarak prezervatıf kullandımda bır seferınde prezervatıf yırtıldı ondan dolayı acaba korumusmudur dıye aklımdan gecmıyo degıl yanı :18:

ya bu benım ılk kutum acaba korumaya baslamısmıdır benı ?

:26:netten ılk kutuyu duzenlı ıcersenız korunmaya baslarsınız dıye okudum ama umarım korunmusumdur :18:

yanı zaten dıkkat ettım ama bır defasında prezervatıf ıcımde kaldı
komık ama kotu bı durum ondan korkuyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…