- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
Bu ay ara vereyim istemiştim ama 10 günü geçti hala adet olamadım.
Bırakıldığında veya ara verildiğinde gecikmelere, düzensizliklere neden oluyor mu acaba?
şuan adetimi bekliyorum.. yenıden baslıcam..bide gece içeyim bakam demek istahsızlık yapıyor..bendede halsızlık filan yapmıstı yemek yememek için zor tutmustum kendımı her halsız hıssettıgımde..
Herkese merhaba. Ben yasminin 6. kutusunu kullanıyorum.Göğüslerimde ağrı ve hafif sertlikler var gibi geliyor bana.İlaçtan olabilir mi yoksa başka sorun olabilir mi(İçim içimi yiyor.Doktora gidebilecek bir yerde de değilim.Bilgisi olan varsa lütfenn cevapp.
slm kıtıe
benım ılk kutum cumartesı gunu bıttı ayın 25 ınde yanı
dıger kutuya da onumuzdekı cumartesı baslıycam
bıraktıgımız gun den bır hafta sonra yıne aynı gunde ıcmeye baslıyorduk degılmı ?
bırde bu ılk kutuydu hepsını duzenlı ıctım unuttugum zaman dıger gun ıkı tane ıctım ama korumustur benı umarım :18:
Doktora gidilebilecek bir yerde değilim.O yüzden çaresizlikten burda bir sorayım dedim
slm kıtıe
benım ılk kutum cumartesı gunu bıttı ayın 25 ınde yanı
dıger kutuya da onumuzdekı cumartesı baslıycam
bıraktıgımız gun den bır hafta sonra yıne aynı gunde ıcmeye baslıyorduk degılmı ?
bırde bu ılk kutuydu hepsını duzenlı ıctım unuttugum zaman dıger gun ıkı tane ıctım ama korumustur benı umarım :18:
evet canım 3 martta başlayacaksın.
hap bittikten sonra bir hafta içinde adet geliyor. adetin şuan gecikmiş sayılmaz.
benimki 4-5. günde geliyordu
ben de unutmuştum bi ay bir şey olmadı.
ama bir şey olmuyor diye de tedbiri elden bırakmayalım dimi :)
bir daha unutmamaya çalış kafan rahat olur
hayır canım 4 mart pazar günü yeni kutuya başlayacaksın. 7 gün ara verilir 8. gün yeni kutuya başlanır
eee ben sımdı cumartesımı baslıycam pazar mı
hangısı ?
ya bu benım ılk kutum acaba korumaya baslamısmıdır benı ?
:26:netten ılk kutuyu duzenlı ıcersenız korunmaya baslarsınız dıye okudum ama umarım korunmusumdur :18: