merhaba kzlarr... bu yasmin doğum kontrol hapını adetimin 1. gününde kullanmaya başlayacağım diyelim ki.. peki kullandıktan ne kadar sonra ilişkiye girebilirim? yani mesela hemen adetimin bitiminde mi yoksa bir kutu yasmin kullandıktan sonra mı? bu konuda ben mi bilgisizim anlamış değilim.. bu noktaya takılmış durumdayım..
canım bende normalden uzun surdugunu ılk defa senden duydum...benım bıldıgım kesıyor...tatlım eger dogum kontrol hapına guvendıysen ve ek koruma olmadıysa koruması guc sanırım...benım 1 hafta sonra dugunum var ben 2. kutunun sonuna geldım...yaklasık 2 ay onceden baslıosun ıcmeye ama bunun nedenı ılaca alısmakmı tam korumakmı ıste orasını bende bılmıyorum tatlım ama kuzenımde dugunden 2 ay onceden ıcemeye baslamıstı...
merhaba kızlar;
ben de yeni kullanmaya başlaım ilacı bugun adetimin 3. gunu ve adetim bitti çok şaşırdım ama burdaki yorumları okuyunca normal olduğunu anladım..
benim düğünüme 16 gun kaldı çok heyecanlıyım stresten ölecem nerdeyse:))
kizlar ben 2 temmuzda adetimin baslamasiyla ilk defa yasmine basladim ilk 2 gun cok iyiydim ama sonra resmen psikolojim bozuldu herseye aglamaya basladim olmadik seyleri kafamda kurmaya basladim coooook mutsuz oldum ve bugun ilaci birakiyorum ne olursa olsun cunku depresyona girmeye hic niyetim yok
merhaba arkadaşlar.öncelikle herkese yardımları için teşekkür ediyorum.benim bir kaç sorum olucaktı,yasmini birkaç senedir kullananlar varsa cevapladırabilirmi?
benim düğünüm 24 eylül'de..daha ilaca başlamadım.muhtamelen 6-7 ağustos gibi adet olucam ve ilk günü içmeye başlıcam.peki ben evleneceğim zamn ek bir koruma yöntemi kullanmalımıyım.koruyuculuğu yeterli olur mu?çünkü düğünüme 1.5 ay kalmış oluyo.
bir de yaz diye bir koruma hapı daha varmış,yasminden daha iyi olduğu söyleniyo..bu hap hakkında bir bilginiz var mı?
düğünün olacağı zaman 2. kutuya başlamış olacaksın zaten o yüzden ek korumaya gerek yok . Ben düğünde 20 gün önce başladım ek koruma yön . kullanmadık . 1,5 uzun bi süre düğüne kadar korumaya başlar. Şimdiden Mutluluklar .....
merhaba arkadaşlar.öncelikle herkese yardımları için teşekkür ediyorum.benim bir kaç sorum olucaktı,yasmini birkaç senedir kullananlar varsa cevapladırabilirmi?
benim düğünüm 24 eylül'de..daha ilaca başlamadım.muhtamelen 6-7 ağustos gibi adet olucam ve ilk günü içmeye başlıcam.peki ben evleneceğim zamn ek bir koruma yöntemi kullanmalımıyım.koruyuculuğu yeterli olur mu?çünkü düğünüme 1.5 ay kalmış oluyo.
bir de yaz diye bir koruma hapı daha varmış,yasminden daha iyi olduğu söyleniyo..bu hap hakkında bir bilginiz var mı?
arkadaşlar ben 2 haftadır yasmin kullanıyorum yüzümde sivilce yaptı bir de hafif baş ağrısı devam edip etmemek konusunda kararsız kaldım sizce birinci kutudan sonra devam etsem çıkan sivilceler geçer mi bir de baş ağrısı geçer mi ? bir de ramazan geliyor şimdi başım ağrıdığında ağrı kesici içebiliyorum ama ramazanda içemicem o yüzden yardımınıza ihtiyacım var
canım aynı yan etkileri bende de göstermişti. ben şimdi 2.kutuya başladım ve öyle eskisi gibi baş ağrısı yapmıyor. bir de sivilcelerim çok azaldı. bu hapı kullanmaya başlamadan önce adet dönemime yakın yüzümden iki üç sivilce çıkardı. ilk başladığımda adetime denk geldiği için yine sivilceler çıkmıştı ama bu sefer öncekilerden çok daha fazla çıktı. şimdi ikinci adetim bitmek üzere ve yüzümde hiç sivilce kalmadı. önce coşturdu sonra yok etti sivilcelerimi. inşallah sende de böyle olur. gerçi herkesteki etkisi farklı oluyormuş. ben şuanda yasminden çok memnunum. inşallah sonrasıda böyle devam eder.
yasmin saç dökülmesini artrırmı, azaltır mı yoksa bi etkisi olamaz mı BİLEN,DUYAN,YAŞAYAN YAZSIZN LÜTFENNN