- 8 Şubat 2010
- 606
- 6
15 gündür Yasmin kullanıyorum, ilk birkaç gün hafif mide bulantısı ve baş ağrısı, sonrasında ise ciddi damar kasılmaları yaşadım. Gece uykularımdan uyanıyorum, sanki damarlarım küçülmüş de yetmiyormyş gibi, el ve ayaklarımda. Bir kere de ani nefes sıkışması oldu, ve yarım saat geçmedi. Prespektüsü okudum tekrardan, hepsi bir bir yazıyordu, bu kutu bitsin bir daha tövbe...
yasmin bende acayip mide bulantısı kokuya karşı hassasiyet yaptı 6 ay kullandım hamile gibiydim resmen sonra bıraktım
arkadaşlar bende yeni başladım yasmine 11 gün oldu adetim hala devam edio bide kasıklarım cok agrıo bacaklarımda agrıo.bırakmak istiorum acaba kutuyu bitirmem şartmı ??lütfen cevap
Bende 3 aydır kullanıyorum. Geçen ay sıkıntılıydı. Şimdilik bir problem yok, sadece kutu bitmeden regl oluyorum.27 günde bir oluyorum.
Gidip anlattım durumu. Olabilir bunda birşey yok dediler. İlk 4 ay alışma evresinde bazı etkiler normalmiş.
Merhaba arkadaşlar.. ben yasmine başlamak istiyorum ama doktorların dediğine göre regl döneminin ilk 5 günü alınması gerekiyormuş.Benim bugün tam 6. günüm.Acaba bugün alsam olur mu??Bir gün çok şey farkeder mi dersiniz?
21. hapmı pazar akşamı içmiştim 7 gün ara verdikten sonra
ilk hapı yine pazar akşamı mı içmeliyim pazartesi mi
Merhaba arkadaşlar.. ben yasmine başlamak istiyorum ama doktorların dediğine göre regl döneminin ilk 5 günü alınması gerekiyormuş.Benim bugün tam 6. günüm.Acaba bugün alsam olur mu??Bir gün çok şey farkeder mi dersiniz?