Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bende 4 aylık evliyim 5 aydır yasmin kullanıyorum.ilk başlarda baş dönmesi yaptı tabi ilk adtten sonra leke leke oldu ama bunları doktor en başından söylemişti.şuan da çok şükür bir sıkıntım yok doktor 1 seneye kadar devam edebilirisn demişti ama uzun süre tavsiye etmeyen de var.bünyeden bünyeye değişiyo demekki inşallah rahat kullanımı olan bir ilaç bulursunuz..

yasmin bende acayip mide bulantısı kokuya karşı hassasiyet yaptı 6 ay kullandım hamile gibiydim resmen sonra bıraktım

Merhaba bende 6 ay kulllandnım ve bıraktım daha 15 gün olduuu bırakalı bebek isstiyoruz daaa
şey sende 6 ay kullanmışsın yaaa sonrasında kaç ay sonra bebeğin oldu yada bebeğin varmı??

bende ilk bu ilaçla başladım korunmaya. aşırı mide bulantısı yaptı.
etkileri bünyeye göre değişiyo sanırım:44:

bende yasmin kullanıyorum. geçen yaz küçük bir operasyon sonrası doktor verdi. bana etkisi olmamıştı bu aya kadar kan ile karışık akıntı geldi bu sefer ağlayarak doktora gittim o kadar korktum ki bir sorun var diye :18: çünkü annem 3 efa ameliyat oldu 32 yaşında menopoza girmek zorunda kaldı ameliyatlar yüzünden bende korkuyorum :18::18: doktor hiçbir şey yok normal dedi ben rahim ağzı yarasından şüphelendim doktor ultrason ile baktı bir şey yok dedi görünür mü ultrasondan :26:

arkadaşlar bende yeni başladım yasmine 11 gün oldu adetim hala devam edio bide kasıklarım cok agrıo bacaklarımda agrıo.bırakmak istiorum acaba kutuyu bitirmem şartmı ??lütfen cevap

arkadaşlar bende yeni başladım yasmine 11 gün oldu adetim hala devam edio bide kasıklarım cok agrıo bacaklarımda agrıo.bırakmak istiorum acaba kutuyu bitirmem şartmı ??lütfen cevap

Kutuyu bitirmen şart canım

of yaa çok korkuorum bu bacak agrısından damar tıkanıklıgına yol acıyormus ya hemen bırakmak istiorum o yüzdeen ( bıraksam bi türlü bırakmasam bi türlü bırakınca da kanama oluomus ve benim cumartesi günü dügünüm var yani denk gelir ozaman hoş şimdide 10gün olmasına ragmen devam edio kanama.of of başlamaz olaydım ne güzel düzenli oluodu adetim bide dügüne denk gelmiodu.

Bende 3 aydır kullanıyorum. Geçen ay sıkıntılıydı. Şimdilik bir problem yok, sadece kutu bitmeden regl oluyorum.27 günde bir oluyorum.
Gidip anlattım durumu. Olabilir bunda birşey yok dediler. İlk 4 ay alışma evresinde bazı etkiler normalmiş.

geçen ay sıkıntılıydı demişsiniz? kanama devam mı etti? benim devam ediyor da ondan sordum geri kanama denemez kanamacık demek daha doğru biter mi kesilmeyen var mı korkuyorum :18:

bütün konuyu okudum okudum okudum kimse cevap vermeyince. pıhtılaşma uzun süre kullanımdan sonra mı oluyor ayrıca kilolu olmak tehlikeli mi hapın kullanımında:26: Allah'ım şu atamam çıksa da kullanmaktan kurtulsam şu ilacı

Bende yaklasık 4aydır kullanıyor olucam yada 4. Kutum diyim ilk ay adette sıkıntım oldu ve siteden arkadasların tavsiyesiyle aksamları 11de alıyor yatıyorm bu sayede de mide bulantısı yaşamıyorm.ama hem ilaç alıp hem eşimde korunuyordu her ihtimalle korkumdan cunku hamile kalmak için cok ters bi zamandayım gecen aksam bu tabuyuda yıktık hadi bakalım hayırlısı umuyorm bu ilaç beni korur :)

Sevgili arkadasım derinsss özel msg atamıyorm malesef bende doktora basvurarak yasmını kullanmaya baslayabilirsin .

yasminin yaptığı bacak kasılmaları ağrıları başladı son iki hap kaldı Allah'tan

arkadaslar meraba ben yasmine baslayali 4 gun oldu yeni dogum yapitim emzirme doneminde kullanilan haptan kullaniyodum emzirmeyi biraktim dr yasmin verdi ama hemen basla dedi hamile kalmamak icin ama ben dogumdan sonra hala regl olmadimki ama yinede dr dedi diye basladim sizce sorun olurmu ne zaman hasta olurum bilmiyorum acaba kutu bitiminde ara verince olurmuyumki bilgi verin neolur

bazen adet olmayı beklemeden de verebiliyorlar hap bittikten birkaç gün sonra olursunuz inşallah. :129: ara kanama yaptı yasmin bende daha önce kullandığımda hiçbir etkisi olmamıştı kilo vermiştim şimdi bulantı, bacaklarda ağrı, ara kanama, kşlo alımı... yaptı bugün son Allah'a şükür

Merhaba arkadaşlar.. ben yasmine başlamak istiyorum ama doktorların dediğine göre regl döneminin ilk 5 günü alınması gerekiyormuş.Benim bugün tam 6. günüm.Acaba bugün alsam olur mu??Bir gün çok şey farkeder mi dersiniz?

isterseniz bir oktora danışın ilk defa başlıyorsanız özellikle adetin 1. günü önerilse de ilk 5 gün de başlanılabiliyor diye biliyorum

21. hapmı pazar akşamı içmiştim 7 gün ara verdikten sonra
ilk hapı yine pazar akşamı mı içmeliyim pazartesi mi

adetin ilk günü veya 2. günü alınması koruyuculuk açısından çok önemli siz adetin bittiği gün aldığınız için koruyuculuğu düşecektir ek bir korunma yöntemi de uygulayabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…