- 19 Şubat 2009
- 2.729
- 9
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dielimki hapı bıraktım n zaman sonra hamile kalırım? etkisi sürüo baya die duymustum
Merhabalar
ben yaklaşık 6 aydır Yasmin'i kullanıyorum ve bu aya kadar hiç bir problemim yoktu
bu ay yani regl olduktan 7 gün sonra yeni kutuya geçmem gerekirken ilacı o an için alamadığımdan 4 gün sonra başladım
normalde hep cuma gününden başlardım ve saat yönünde devam ederdi ilk kez bu ay salı günü kullanmak zorunda kaldım ve ilacı o anlık dalgınlık ve yorgunluğumla yanlış aldım
normal şekilde başlamam gereken cumadan sonra devam eden salı günü almam gerekirken ilacın bitiş noktasından başladım ve cumaya kadar aldım
ilacı bitiş kısmının salı gününden sonra tam 1 hafta kullandım ve pazartesi günü kanamamın başladığını fark ettim 1. haftaki salı günü çok rahatsızlandım aşırı bir mide bulantısı ve anlayamadım bi şekilde içimin çekilmesiyle hemen hastaneye gittim ama dr.a bu şekilde anlatamadım durumumu kanamam geçer diye bekledim ama geçmedi şuan normal adet görür gibiyim 15 gün içinde 2 kez adet oldum
Eşimle hemen bir kadın doğum uzmanına gidicektik ama bayram üzeri olduğu için hangi Dr'u arasak randevu alamadık
bayramdan sonraki ilk pazartesi günü soluğu Dr.da alacağım ama daha önce başına böyle bir durum gelen var mı?
bu tamamen benim hatamdan kaynaklandı 6 ayda hiç bir şey olmadı ama ben ilaca dalgınlıkla bitiş noktasından başlayınca her şey berbat oldu
başına böyle bişey gelen varsa bana fikir verebilir mi?
içim içimi yiyor hormonlarımla oynadım her şeyi berbat ettim diye çok korkuyorum üstelik eşimle 5-6 aya kadar bebek planları yapıyorduk
bu arada ilacı rahatsızlandığım gün bıraktım ve bidaha almadım
DR.a gitmeden içim rahat etmeyecek ama yardımcı olan olursa çok sevinirim
5 gündür yasmin kullanıyorum.baş ağrılarım var biraz tedirgin oluyorum ne zaman gececek bu ağrılar.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun
5 gündür yasmin kullanıyorum.baş ağrılarım var biraz tedirgin oluyorum ne zaman gececek bu ağrılar.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun