- 24 Ağustos 2019
- 2.738
- 8.452
- Konu Sahibi yosunlukek
Merhaba hanımlar çok uzatmadan yazmak istiyorum. Anneannem uzun yıllardır bizde kalıyor. evi yok son üç yıldır diğer çocuklarına da gitmeye başladı. Şuan bizde ama şöyle ki kendisi inanılmaz dedikoducu sadece kötülük düşünen birisidir. Gelinlerinin ardından etmediği küfür beddua kalmıyor. Ona göre oğulları pırlanta( kesinlikle öyle değil) gelinleri saygısızlık eden hiç olmamıştır ama bugün bir yengem için “yürürken inşallah düşer ölürsün” diye beddua ediyordu çok kızdım gencecik kadın nasıl ediyorsun sana ne yapmış ki beddua ediyorsun diyoruz siz işime karışmayın diyor. Yengem gelince “ oyy canım seni çok özlemişim” diyor … kimseyi sevmiyor ben arkamı dönüyorum benim dedikodumu annem arkasını dönüyor annemin dedikodusunu yapıyor. Dışarı çıkamıyorum resmen işe gittiğim için annemi dolduruyor özel bir kurumdayım, gitmesin başına bir iş gelir vs diye. Annem de çalışıyor ama annem memur olduğu için bişey demiyo sadece artık emekli ol. Yeter kız kısmına diyor. Annemi de sürekli dolduruyor bana karşı allahtan annem dinlemiyor tam bir kadın düşmanı kendisi maalesef kadın asla dışarı çıkmamalı tarzında düşünceleri var çok şükür annem asla dinlemez yaşlı diyerek gönlünü yine hoş tutuyoruz .ama psikolojikman bittik gerçekten anneannem gençken de böyleydi bu arada tüm aileyi birbirine düşürüyor artık ne yapacağımızı şaşırdık ayrı ev tutmak istiyoruz dayılarım yanaşmıyor para vermek istemiyorlar ne yapabiliriz hanımlar gerçekten çoook bunaldık annem de bıktı çünkü bir markete gitmek bile problem oluyor camlarda kalıyor nerde kaldık diye… acaba tüm eski nesil insanlar böyle mi ? ( bu arada anneannemi tüm bu huylarına rağmen seviyorum üzülüyorum haline çünkü kimse sevmiyor kendini dedem onu bırakıp başkasıyla evlenmiş ama huyları gençliğinden beri böyleydi çok şükür annem onu dinlemez ama psikoloji olarak bizi bitirdi ne yapmalıyız bilmiyorum
Son düzenleme: