Yaşlı kadının Umre'deyken elinde belirdi... Erdoğan davet etti!

Onu gördümde böyle bişi olabilirmi orada kaldım yani.
bence olabilir ya da olamaz bu konularda ben biraz çekimserim
insanlar garip şeyler yaşadıkları oluyor dine dayalı dine dayalı olmayan ne bileyim
çok belirleyici bir şey değil ama o öyle inanıyorsa öyledir:)) insanın inandığı şeye bağlı
herkes bir sürü durum yaşıyor ama neye inanıyorsa o şekilde yorumluyor gibi gibi:) bilemedim:)

bence olabilir ya da olamaz bu konularda ben biraz çekimserim
insanlar garip şeyler yaşadıkları oluyor dine dayalı dine dayalı olmayan ne bileyim
çok belirleyici bir şey değil ama o öyle inanıyorsa öyledir:)) insanın inandığı şeye bağlı
herkes bir sürü durum yaşıyor ama neye inanıyorsa o şekilde yorumluyor gibi gibi:) bilemedim:)

Belkide ruhen inanıyoda olabilir buna,bizi aşan şeyler bunlar :))

Şimdi başlığa ne diye tıklıyoruz haber ne anlatıyor. Başlık olmasi gerekenimi yansıtıyor. Girişteki iri puntolu yine en çok okunacak kısım haberin içeriğini vermiyor. Elinde belirmisteden öte birsey yok.
Olanı değil yansıtmak istediğini vermiş..Halbuki mesele cami dolyisyla anneler gunu daveti.Ama milliyetimiz Habere yazilmasina bile gerek olmayan detayi boylu boyuna haber etmis. Hepsi bu.Tabi milliyet sevgisi size öyle savunma yaptırmış bide :KK66:

Milliyet okumam ben, savunma amaçlı değilim, ben doğru bulduğumu savunurum efide, sırf yandaşım diye hiç birşey savunan biri değilimdir. Az çok tanıman lazımdı beni.

Milliyet okumam ben, savunma amaçlı değilim, ben doğru bulduğumu savunurum efide, sırf yandaşım diye hiç birşey savunan biri değilimdir. Az çok tanıman lazımdı beni.
evt tanıdığım kadarıyla şaşırdım zaten .heralde seviyorki bu savunmaya gitmiş dedim.yoksa haberin ana teması çok kısa verilirken uzun uzadıya diğer mevzuyu yazması, başlık etmesi, habercilik değil operasyon bencede .

Bir tavuk yem yerken Allah yazıyor, bir de onu görün.!Tavuğu kesip yememek için zor tuttum kendimi, Elhamdülillah.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Teyze coşmuş.

evt tanıdığım kadarıyla şaşırdım zaten .heralde seviyorki bu savunmaya gitmiş dedim.yoksa haberin ana teması çok kısa verilirken uzun uzadıya diğer mevzuyu yazması, başlık etmesi, habercilik değil operasyon bencede .

Eeeee şu anda tüm gazeteler haberler okunsun, tıklansın diye bu taktiği uyguluyor, hem de hepsi. Mükemmel habercilikle haber yapan tek gazete ismi veremem şu an.

Mesela Milliyet magazincilik gazetesi benim için. Önceden Vatan Posta bakardım köşe yazılarına onlar da sapıttı. Şimdi girip haber değeri olan herhangi bir gazetede her haberi okurum. Zaten KK'da hemen hemen her gazete paylaşımı var, buraya girmek bile yeterli.

O degil de o damar sekli bende de oyle, sadece cok belirgin degil muhtemelen teyze yasina gelince iyice belirginlesecek.. cok buyuk ihtimalle herkesin damarlari oyle.. ha degilse ben saraya gidiyorum, see you..
Ben de avucunun içine bakıyorum da çizgiden başka şey göremiyorum diyordum. Üstteki damarlardaymış meğer olay. Orada da göremedim gerçi :KK43:

Bir gün işyerinin önüne yaşlı bir amca geldi. Çok güzel kekik ve dağlardan topladığı çeşitli otlardan satıyordu. Durdurdu beni tatlı tatlı al kızım bunlardan dedi. Adamın gözlerinden nur saçılıyordu adeta! Çok etkilendim aldım. Para verdim. Sonra birisi seslendi ona döndüm cevap verdim, geriye baktığımda amca yoktu. :işsiz:

Uuuuv dedim.

Kayboldu resmen. Kesin bir şey var bunda. Sonra iş yerime girdim çalışma arkadaşlarıma olayı daha da esrarengiz hale getirerek anlatmaya başlarken birisi çıkıp ' aaa şu dağ kekiği satan amca mı' dedi.

Hayal kırıklığımı bir bilseniz.

Sahi ama amca nasıl kayboluverdi birden.!

Bizim dinimiz doğru yaşanırsa çok güzel. Safsatalardan uzak tutmalı. Kişiye özel mucizeler beklenmesin.

Eeeee şu anda tüm gazeteler haberler okunsun, tıklansın diye bu taktiği uyguluyor, hem de hepsi. Mükemmel habercilikle haber yapan tek gazete ismi veremem şu an.

Mesela Milliyet magazincilik gazetesi benim için. Önceden Vatan Posta bakardım köşe yazılarına onlar da sapıttı. Şimdi girip haber değeri olan herhangi bir gazetede her haberi okurum. Zaten KK'da hemen hemen her gazete paylaşımı var, buraya girmek bile yeterli.
işte bu durumda bir haberi aksine yermeni beklerdim..neyse olmayan aramıza milliyetin girmesini hiç istemem mühendism :KK52:

işte bu durumda bir haberi aksine yermeni beklerdim..neyse olmayan aramıza milliyetin girmesini hiç istemem mühendism :KK52:

Erdoğan cami yaptıran teyzeyi...... nokta nokta diye başlık atsa yine saçma olmaz mıydı? İçerik önemli benim için artık, çünkü başlıklardan ümidimi kestim.

Bence de gerilmeyelim.... :halay:

Son düzenleme:
Bir de Doğan Hol

Erdoğan cami yaptıran teyzeyi...... nokta nokta diye başlık atsa yine saçma olmaz mıydı? İçerik önemli benim için artık, çünkü başlıklardan ümidimi kestim.

temiz kalpli bir toplum için daha uygun bir başlık : ) daha iyisini bulamzdın : p

Bir de Doğan Hol

Ayy cok ayip..:eek::KK70:

Bende de var o ters m seklindeki damardan.. Cok siktigimda cikiyor anca.. Herkeste vardir saniyorum..

benim anladığım kadarıyla kadın cami yaptırdıgı için Cumhurbaşkanımız kadını görmek istemiş bütünmesele bu

X