- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumhurbaşkanı değil emekli memur yemin ederim. Uğraştığı şeylere bakar mısınız ? Ben şunu anladım ki din ve Allaj diyince mıknatıs gibi buluyor bunlar birbirini. Ben çıkıp duvarımda Allah yazısı belirdi desem hop ertesi gün Aksaray'dayım.
Bende öyle demiştim ama baktım Milliyet'in haberi.O kadın oraya ne için çağrıldı bunlar nasıl haber yaptı Allah bilirYok artik!
Bende öyle demiştim ama baktım Milliyet'in haberi.O kadın oraya ne için çağrıldı bunlar nasıl haber yaptı Allah bilir
Ha kadının tüm bunları anlatıp dökmesi ayrıca itici.Milliyet aradığını bulmuş ne diyelim.
Şimdi başlığa ne diye tıklıyoruz haber ne anlatıyor. Başlık olmasi gerekenimi yansıtıyor. Girişteki iri puntolu yine en çok okunacak kısım haberin içeriğini vermiyor. Elinde belirmisteden öte birsey yok.İşte o kadını oraya cami yaptırdığı için çağırmışlar efide. Okudun di mi haberi? Özet geçeyim; Erdoğan kadınları gün düzenleyecekmiş, bu teyze de cami yaptırdığı için onu da davet etmişler ama teyze Mekke de Kabe'de imiş, Medine'ye geçecekmiş, ama Erdoğan çağırınca ve arayanlar olsun teyze biz seni aldırırız diyince yarıda kesip gitmiş etkinliğe. Kaldı ki yarıda kesmiş Umre'yi ama Allah'ın sevgili kuluymuş ve herşeyi ötmüş o etkinlikte.
Hani kadını aşağılayıcı yorum ya da olayı saptırma yok ki? Haber olanı anlatmış, okuduysan tabi..
Diye konuştu desteklediği partinin yandaş medyasını elestiremeyen demokratik seçmenŞimdi başlığa ne diye tıklıyoruz haber ne anlatıyor. Başlık olmasi gerekenimi yansıtıyor. Girişteki iri puntolu yine en çok okunacak kısım haberin içeriğini vermiyor. Elinde belirmisteden öte birsey yok.
Olanı değil yansıtmak istediğini vermiş..Halbuki mesele cami dolyisyla anneler gunu daveti.Ama milliyetimiz Habere yazilmasina bile gerek olmayan detayi boylu boyuna haber etmis. Hepsi bu.Tabi milliyet sevgisi size öyle savunma yaptırmış bide
Şimdi başlığa ne diye tıklıyoruz haber ne anlatıyor. Başlık olmasi gerekenimi yansıtıyor. Girişteki iri puntolu yine en çok okunacak kısım haberin içeriğini vermiyor. Elinde belirmisteden öte birsey yok.
Olanı değil yansıtmak istediğini vermiş..Halbuki mesele cami dolyisyla anneler gunu daveti.Ama milliyetimiz Habere yazilmasina bile gerek olmayan detayi boylu boyuna haber etmis. Hepsi bu.Tabi milliyet sevgisi size öyle savunma yaptırmış bide
katılıyorum...Sanırsam kadını davet etme sebebi cami yaptırması, elinde Allah yazması değil.
Ama kadın kerametli ise, sevgili kul ise neden bu kadar her şeyi anlatmış anlamak zor. Böyle şeyleri yaşayan ve Allah dostu olan kullar anlatmaz, anlatmamalı, ailesine bile. Evet olmuştur gerçekten, inanırım bu tür şeylere ama anlattığı için maalesef kibirlenmiş oldu.
Ahhhh teyze ahhh
Damarlara bakın azıcık sol üstte
Avucuma baktım baktım bişi göremedim
Damarlara bakın azıcık sol üstte
W var tabi kabarık damar heheheDamarın kalınlığı olabilirmi acaba