35 yaşındayım, yaşlılık belirtileri çıkmaya başladı artık alışmaya çalışıyorum. Iki kas arası çizgi daha oturmadı ama yeri belli gibi oturacak elbet birgün. Ne bilim yaşlanmaya alışamıyorum. Hep güzel kalmak istiyorum. Kocam beni beğenmeyecek gibi saçma düşüncelerim var. Kocam hiç yaşlanmayacak hep yakışıklı kalacak ben cirkinlesecegim gibi hissediyorum. Aslında çok zayıfım ve yüzümde genç duruyor ama ilerde böyle olmayacak neticede yaslanicaz bunu kabullenmek biraz zor. Siz bu dönemden nasıl gectiniz
He ya, madem ölüp gitcez niye cilt bakımı yok diyet yok saç bakımı yapiyoruz. Bazen boşver diyesim geliyor ama olmuyor işte.yaşlanmak mesele değil de ölüp gitcez o çok koyuyor be
sizi çok iyi anlıyorum.ben de yaş almaktan değil ama yaşlı görünmekten çok korkuyorum.35 yaşındayım, yaşlılık belirtileri çıkmaya başladı artık alışmaya çalışıyorum. Iki kas arası çizgi daha oturmadı ama yeri belli gibi oturacak elbet birgün. Ne bilim yaşlanmaya alışamıyorum. Hep güzel kalmak istiyorum. Kocam beni beğenmeyecek gibi saçma düşüncelerim var. Kocam hiç yaşlanmayacak hep yakışıklı kalacak ben cirkinlesecegim gibi hissediyorum. Aslında çok zayıfım ve yüzümde genç duruyor ama ilerde böyle olmayacak neticede yaslanicaz bunu kabullenmek biraz zor. Siz bu dönemden nasıl gectiniz
Sen ve yaslanmak veya yaslanmak ve sen miiiiBen de alışamadım şu yaşlanma işlerine bir türlü.
Kocamın beni beğenmemesi filan umurumda değil de, ya ben kendimi ciddi ciddi berbat hissetmeye başlarsam?? O zaman ne olacak? Plastik cerrah kapılarında kedi kadına dönüşecek kadar delirir miyim ki?
46 yaşındayım, sizin dediğiniz 2 kaş arası çizgim çoktaaan çıktı, hatta çift çizgi var, biri nil diğeri mississippi, tenim 20 yaşındaki gibi değil elastikiyetini yitirdi, belki tenim daha az parlıyor ama yaşımdan da yaşlanmaktan da memnunum, çirkinleşmezsiniz, yaşlanınca çirkinleşmiyorsunuz yaşını almış bir güzel oluyorsunuz, eşinizde sizi seven bir adamsa yüzünüzdeki çizgiler, saçlarınızdaki beyazlarla da kabul eder zaten, kaldı ki o da olduğu yaşta kalmayacak, ne yaşlanmak ne vücudunuzdaki değişikliklerin hiçbir önemi yok, mühim olan sağlıklı yaşlanabilmek.35 yaşındayım, yaşlılık belirtileri çıkmaya başladı artık alışmaya çalışıyorum. Iki kas arası çizgi daha oturmadı ama yeri belli gibi oturacak elbet birgün. Ne bilim yaşlanmaya alışamıyorum. Hep güzel kalmak istiyorum. Kocam beni beğenmeyecek gibi saçma düşüncelerim var. Kocam hiç yaşlanmayacak hep yakışıklı kalacak ben cirkinlesecegim gibi hissediyorum. Aslında çok zayıfım ve yüzümde genç duruyor ama ilerde böyle olmayacak neticede yaslanicaz bunu kabullenmek biraz zor. Siz bu dönemden nasıl gectiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?