Yaşlanma korkusu

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
35 yaşındayım, yaşlılık belirtileri çıkmaya başladı artık alışmaya çalışıyorum. Iki kas arası çizgi daha oturmadı ama yeri belli gibi oturacak elbet birgün. Ne bilim yaşlanmaya alışamıyorum. Hep güzel kalmak istiyorum. Kocam beni beğenmeyecek gibi saçma düşüncelerim var. Kocam hiç yaşlanmayacak hep yakışıklı kalacak ben cirkinlesecegim gibi hissediyorum. Aslında çok zayıfım ve yüzümde genç duruyor ama ilerde böyle olmayacak neticede yaslanicaz bunu kabullenmek biraz zor. Siz bu dönemden nasıl gectiniz

O kolay masajla acilir birkac haftaya belki o kadarda surmez etkili cunku videoyu bulayim atarim uzulmeyn

Ben bunu yaparken gozlerimi cikaririm ki. Bende yeni basladim cildim icin birseyler yapmaya. Cok sukur simdilik 27-28 gosteriyormusum(gercek yasimi yazmam ) Bence alistir kendini cunku Her yasin tadi ayri ben hep genc kalmak istemezdim.

Valla hiç yaşlanma korkum yok.
O iki kaş arası şimdi düzelse,10sene sonra artarak geri gelecek.
Yaşlanmak hayatın bi parçası.
İşe öncelikle yaşlanmayı kabul ederek başlayın.
Eşinizde sizle beraber yaşlanacak.belkide sizden önce çökecek.
Olmadı dırdırı biraz abartın,sizden önce yaşlansın: )

Kabul etsek de etmesek de yaslanacagiz yaslaniyoruz yapacak bir sey yok. Ha ne var kendimize daha iyi bakarak oldugumuz yastan daha kucuk gorunebilirz en fazla

yaşlanmak mesele değil de ölüp gitcez o çok koyuyor be

Yaş almak güzeldir bence :)

Eskiden şey derdim oha 30 yaşında kadın nasıl yaşlı 30 a 2 senem kaldı bile :)) zaman geçiyor.

Sarışın kıvırcık, gamzeli, maviş gözlü, yuvarlak surat bir hatun olduğum için yaşım hep 5-6 yaş daha ufak duruyor ( maşallah ) :)) 6 yıllık öğretmenim her kurum değiştirmemde hocam yeni mi mezun oldunuz sorusu soruluyor :)) güzel ve çekiciden çok sevimli ve sempatik oluyorum bakın geç yaşlanmanın bebek surat olmanın dezavantajı.

Yaş aldıkca yüz hatları oturuyor, karakter , kişilik, zevkler her şey şekilleniyor ve bu güzel bir durum bence. Önlemlerinizi alın, temizle tonikle nemlendir( yüz ve göz çevresi) Haftada 1 gün arındırıcı 1 gün nem maskesi. Temiz içerikli beslenme , düzenli uyku gibi önlemlerle yaş alırken çok yıpranmamış olursunuz. Şöyle düşünün ergenken ister istemez minik sivilcelerimiz vardı. Büyüdük minik kırışıklar olmaya başladı.

Unutmadan bir kadının en güzel yılları 29 ile 30 arasındaki o 10 yıldır tadını çıkarın :)

Ben de alışamadım şu yaşlanma işlerine bir türlü.
Kocamın beni beğenmemesi filan umurumda değil de, ya ben kendimi ciddi ciddi berbat hissetmeye başlarsam?? O zaman ne olacak? Plastik cerrah kapılarında kedi kadına dönüşecek kadar delirir miyim ki?

Videodaki adam gibi yüzümü ovsam kıpkırmızı olurum kilcal damarlarım çatlar. Bir kendini tokatlamadığı kaldı

sizi çok iyi anlıyorum.ben de yaş almaktan değil ama yaşlı görünmekten çok korkuyorum.
40 lı yaşlara yaklaşıyorum. ama çok şükür hem cildiye uzmanım hem de her gören 10 yaş daha genç olduğumu düşünüyor (maşallah diyeyim)

son 5 yıldır özellikle çok dikkat etmeye çalışıyorum.
çok ünlü markaların kaliteli ürünlerini kullanıyorum. asla cildimi nemsiz bırakmıyorum. hem içten hem dıştan yoğun nemlendiriyorum. bol su içmek, cilt tipinize uygun bir nemlendirici seçmek çok önemli.
saat 22:30 da mutlaka zifiri karanlık ortamda uyumaya çok dikkat ederim. sabah 6 ya kadar deliksiz uyurum. melatonin hormonu sadece bu saatlerde ve zifiri karanlıkta salgılanıyor. karartma perdelerim ve uyku göz bandımı mutlaka kullanırım.
yılın 3-6 aylık dönemleri gibi dr tavsiyesi ile koenzim ,omega 3 gibi gıda takviyeleri kullanrım. 3 ayda bir vitamin seviyelerimi ölçtürür eksildiği takdirde yine dr kontrolünde d ve b12 takviyeleri alırım.

alkol sigara ve kafein kullanan biri olarak dezavantajlı olduğum için günde 1 saat yürüme ve yüzmeye çok öenm veririm. deniz olan bir şehirde olduğum için oldukça avantajlıyım aslında. mayıs başı-ekim sonu hergün mutlaka 1-2 saat yüzerim. toksin atmak önemli. kışın da kapalı yüzme havuzlarını tercih ediyorum. kafamı ve yüzümü asla havuza sokmam, içindeki klor ve kimyasalların yüzüme ve saçlarıma zarar vereceğini düşünürüm...(şuan bu mesajı yazarken saçlarımda zeytinyağı, yüzüme ve yine saçlarıma e vitamini ampul sürmüş, yıkama vaktinin gelmesini bekliyorum :))))

çok zayıf olmanız sizin için iyi bir şey, yaş aldıkça kontrollü kilo alırsanız kilo alımı cildinizi gergin ve kırışıksız gösterecektir. mesela 35-40 yaş arası 3 kg 40-45 yaş arası 3 kg gibi alımlarınız cildinizi dolgun gösterecektir. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Allah sağlıklı, keyifli yaş almayı nasip etsin hepimize

Sen ve yaslanmak veya yaslanmak ve sen miiii
Hiç yasını göstermeyen Ender üyelerdensin burada emin ol

Bakımlar yüzü nemlendirmek anca boyle geciktiririz

Herkes birgun yaslanacak, sanki esin hep ayni yastami kalcak,

Ben yadlandigimi oglumu beni 20 cm, kiziminda benden uzun ve onun kuculenlerini giyince anladim...

Saglikli yaslanalim : ) kirismayi bi tarafa birak saglik sorunlari daha kotu bence..: (

46 yaşındayım, sizin dediğiniz 2 kaş arası çizgim çoktaaan çıktı, hatta çift çizgi var, biri nil diğeri mississippi, tenim 20 yaşındaki gibi değil elastikiyetini yitirdi, belki tenim daha az parlıyor ama yaşımdan da yaşlanmaktan da memnunum, çirkinleşmezsiniz, yaşlanınca çirkinleşmiyorsunuz yaşını almış bir güzel oluyorsunuz, eşinizde sizi seven bir adamsa yüzünüzdeki çizgiler, saçlarınızdaki beyazlarla da kabul eder zaten, kaldı ki o da olduğu yaşta kalmayacak, ne yaşlanmak ne vücudunuzdaki değişikliklerin hiçbir önemi yok, mühim olan sağlıklı yaşlanabilmek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…