• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlanma korkusu

Ben de pek aşamıyorum çok canımı skyorum danki geçen her gün daha çok yaşlanıyorum gibi hissediyorum 32 yaşındayım bu rakama bile alışamadım

Fizyolojik sureci degistiremezsin. Esin yakisikli olmicak oda yaslanicak ama yasliliginda guzelligi ve ykisikliligi var kendi tarzinda.

Fizyolojik sureci degistiremezsin. Esin yakisikli olmicak oda yaslanicak ama yasliliginda guzelligi ve ykisikliligi var kendi tarzinda.
Kaldı ki çok güzel bir laf vardır "Korkunun ecele faydası yok" derler, yaşlanma sürecini durdurmak mümkün değil, en fazla estetik yaptırırsınız ama o da bir yere kadar, nice genç insanlar yaşlandıklarını göremeden ölürken yaşlanabiliyor olmaktan korkmamak lazım.

Botoks yaptırın kaş aranıza çizgi iyice yerleşmeden

Kaldı ki çok güzel bir laf vardır "Korkunun ecele faydası yok" derler, yaşlanma sürecini durdurmak mümkün değil, en fazla estetik yaptırırsınız ama o da bir yere kadar, nice genç insanlar yaşlandıklarını göremeden ölürken yaşlanabiliyor olmaktan korkmamak lazım.

Kesinlikle haklisiniz estetik biyere kadar... Dun torunu ile gezen bir hanim gordum cok sevimliydiler anaanne-torun simdi o yaslanmasa cocugu torunu olarak gormicektim yakışmayacaktı. Yani sosyal yönden de bi düzen icinde yaratılmış insanlar konumsal yaş itibari ile konumlarimiz var.. Bana kalsa bu yasima sabitlenmek isterdim :D ama oyle dusununce de sacma geliyor. O zamanlarimi görürsem güzel yaşlanmak istiyorum yine bakimimi ihmal etmem kotu aliskanligim bile yok.. Güzel saglikli ömürler diliyorum hepimize 💕

ee ölüm gerçeği bence bu üzüntü. yaşlılık da gençlik gibi doğal, sorun yaşlılıktan sonraki evrenin ölüm olması :)

Kesinlikle haklisiniz estetik biyere kadar... Dun torunu ile gezen bir hanim gordum cok sevimliydiler anaanne-torun simdi o yaslanmasa cocugu torunu olarak gormicektim yakışmayacaktı. Yani sosyal yönden de bi düzen icinde yaratılmış insanlar konumsal yaş itibari ile konumlarimiz var.. Bana kalsa bu yasima sabitlenmek isterdim :KK70: ama oyle dusununce de sacma geliyor. O zamanlarimi görürsem güzel yaşlanmak istiyorum yine bakimimi ihmal etmem kotu aliskanligim bile yok.. Güzel saglikli ömürler diliyorum hepimize 💕
Klasik ve teselli sözü gibi gelir ama aslında düşününce haklılık payı da vardır, her yaşın kendince bir güzelliği vardır, bu güzellik görecelidir, kimi zaman yüz güzelliği, kimi zaman o yaşta yaşadığınız hayatınızla ilgili güzellikler, 47 yaşındayım ahu dilber değilim, kaz ayakları, mimik çizgileri, beyazlamış saçlarım var ama koluma takıp gezdiğim boyumca da bir kızım var, hayat benden gençliğimi aldı ama yerine çok güzel bir evlat verdi, belki ileride hala yaşıyorsam parka götüreceğim torunlar verecek, hayatın döngüsü bu.

Son düzenleme:
Back