- 16 Mayıs 2019
- 14
- 7
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldı ki çok güzel bir laf vardır "Korkunun ecele faydası yok" derler, yaşlanma sürecini durdurmak mümkün değil, en fazla estetik yaptırırsınız ama o da bir yere kadar, nice genç insanlar yaşlandıklarını göremeden ölürken yaşlanabiliyor olmaktan korkmamak lazım.Fizyolojik sureci degistiremezsin. Esin yakisikli olmicak oda yaslanicak ama yasliliginda guzelligi ve ykisikliligi var kendi tarzinda.
Kaldı ki çok güzel bir laf vardır "Korkunun ecele faydası yok" derler, yaşlanma sürecini durdurmak mümkün değil, en fazla estetik yaptırırsınız ama o da bir yere kadar, nice genç insanlar yaşlandıklarını göremeden ölürken yaşlanabiliyor olmaktan korkmamak lazım.
Klasik ve teselli sözü gibi gelir ama aslında düşününce haklılık payı da vardır, her yaşın kendince bir güzelliği vardır, bu güzellik görecelidir, kimi zaman yüz güzelliği, kimi zaman o yaşta yaşadığınız hayatınızla ilgili güzellikler, 47 yaşındayım ahu dilber değilim, kaz ayakları, mimik çizgileri, beyazlamış saçlarım var ama koluma takıp gezdiğim boyumca da bir kızım var, hayat benden gençliğimi aldı ama yerine çok güzel bir evlat verdi, belki ileride hala yaşıyorsam parka götüreceğim torunlar verecek, hayatın döngüsü bu.Kesinlikle haklisiniz estetik biyere kadar... Dun torunu ile gezen bir hanim gordum cok sevimliydiler anaanne-torun simdi o yaslanmasa cocugu torunu olarak gormicektim yakışmayacaktı. Yani sosyal yönden de bi düzen icinde yaratılmış insanlar konumsal yaş itibari ile konumlarimiz var.. Bana kalsa bu yasima sabitlenmek isterdim ama oyle dusununce de sacma geliyor. O zamanlarimi görürsem güzel yaşlanmak istiyorum yine bakimimi ihmal etmem kotu aliskanligim bile yok.. Güzel saglikli ömürler diliyorum hepimize