- Konu Sahibi SabihaGokcen
-
Offf aynen yaa30 yasındayım 20li yaslarımı mumla arıyorum...
20 yaşında biriyim etrafındakiler bana ilgi çeken ve güzel biri olduğumu söylesede kendimi beğenen biri değilim makyajsız evden asla çıkmam. Yüzümdeki alın çizgileri gözüme batmaya başladı 20 yaşında olmama rağmen aşırı derecede yaşlı çirkin ve umutsuz hissediyorum kendime güvenimde yok nedenini bilmiyorum sevgili de edinmek istemiyorum sırf bu yüzden.
37 yaşındayım ve bu korkuyu daha yeni yaşamaya başladım. Gençsiniz ve bunun tadını çıkarın. Kendinizi bunalıma sokmayın boş yere20 yaşında biriyim etrafındakiler bana ilgi çeken ve güzel biri olduğumu söylesede kendimi beğenen biri değilim makyajsız evden asla çıkmam. Yüzümdeki alın çizgileri gözüme batmaya başladı 20 yaşında olmama rağmen aşırı derecede yaşlı çirkin ve umutsuz hissediyorum kendime güvenimde yok nedenini bilmiyorum sevgili de edinmek istemiyorum sırf bu yüzden.
20 yaşında biriyim etrafındakiler bana ilgi çeken ve güzel biri olduğumu söylesede kendimi beğenen biri değilim makyajsız evden asla çıkmam. Yüzümdeki alın çizgileri gözüme batmaya başladı 20 yaşında olmama rağmen aşırı derecede yaşlı çirkin ve umutsuz hissediyorum kendime güvenimde yok nedenini bilmiyorum sevgili de edinmek istemiyorum sırf bu yüzden.
Özguven eksıklıgı gıbı geldi alın cozgısı ıcın botox var ama onun ıcın bile yasın cok genc. Ben baslıgı okuyunca 40 lı yaslar sandım20 yaşında biriyim etrafındakiler bana ilgi çeken ve güzel biri olduğumu söylesede kendimi beğenen biri değilim makyajsız evden asla çıkmam. Yüzümdeki alın çizgileri gözüme batmaya başladı 20 yaşında olmama rağmen aşırı derecede yaşlı çirkin ve umutsuz hissediyorum kendime güvenimde yok nedenini bilmiyorum sevgili de edinmek istemiyorum sırf bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?