Yaşlanma korkusu başladı ne yapmalıyım?

Ömrünün çoğunu geçirmişsin zaten, bir gözün toprağa bakıyor. Bu yaştan sonra güzel olsan ne olur kırışık olsan ne olur. Ajda pekkan mı olacan başımıza.

37 yaşındayım ve bu korkuyu daha yeni yaşamaya başladım. Gençsiniz ve bunun tadını çıkarın. Kendinizi bunalıma sokmayın boş yere

20 yasında makyajsız cıkamıyorsan tabı erkekn yaslanırsın 27 yasındayım hala makyajsız cıkabılıyorum hıcte yaslı hıssetmıyorumm. Ama bence konu gorunum degıl ruhun bence bıraz kendıne guven rahat ol ben kendımı hala 17 yasındakı gıbı hıssedıyorum ıkı cocugum var bıde. Hayatına anlam katan seyler yap oturup kendını ınceleme makyajsız gez guven kendıne bu arada cıldın guzel olmasını ıstıyorsan apdest al bol bol gun ıcınde resmen ınsana bı guzellık gelıyor

daha 20 yasindasin ve yaslanma korkusu mu basladi? Biz ölelim ozaman :) Bu kadar takma boyle seyleri.
zamani geri cevirebilsem hic ama hic birseyi kafama takmazdim sadece 20lili yaslarin getirdigi cilginliklari yasardim acikcasi.....

Cildin makyajsız asla dışarı çıkmamanın bedelini öder zamanla
Bunun yanında bir özgüven problemin var sanırım bence üstesinden gelmen gereken sorun bu

Özguven eksıklıgı gıbı geldi alın cozgısı ıcın botox var ama onun ıcın bile yasın cok genc. Ben baslıgı okuyunca 40 lı yaslar sandım
İş okul vs Bısey var mı

48 yasindayim. Saclarim da beyazlar var. Alnimda cizgiler... Goz altlarimda kaz ayaklarim var. Goz kapaklarim sarkti. Yuzum de...Cirkin mi oldum simdi? Hic de degil. Her yasin guzelligi var. Her cizgim benim icin kiymetli. Her biri bu tecrubelerimin bir nisanesi. Hic de kompleks yapmadim.

Bence hemen sirkelen bedenini temiz tut hafif makyajini yap sadece zihnini bütün kötü düşüncelerden uzaklaştır ve bir daha eline gecmicek olan bu hayatının en guzel en genc yaşlarının keyfini çıkar 20 diyorsun yaşlılık ne alakaaa ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…