- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 248
- 38
- Konu Sahibi SabihaGokcen
33 yaşındayım.
şimdiki halimi daha çok seviyorum.
şimdiki halimi daha çok seviyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anti aging nedir acaba :)Yüzünü gözünü cok oynatma
Alin cizgileri gitmez benim bildigim.. bu yasta varsa sonra daha da derinlesir.
Serum kullan bakim yapmaya basla.
Anti aging e nekadar erken baslarsan okadar iyidir..
Ben senin yaslarinda baslamadigima cok pismanim simdi.
hadi sana bi güzellik yapsın ablan sivilcelerin için gümüş suyu bul hakiki olandan sonra tertemiz cildinle keyifle yaşaYani ne yazsam bilemedim yorularınız için teşekkür ediyorum :) makyaj yapma sebebim sivilcelerimden dolayı ve makyajsız kendimi çirkin ve özgüvensiz hissediyorum.çizgilerim ise herkeste olan ama benim abarttığım çizgiler çünkü etrafındakiler çizgilerinin doğal olduğunu herkeste olduğunu ve özgüven sizlik sebebiyle abarttığımı söylüyor eski sevgilim zamanında beni aşırı değersiz ve çirkin hissetirmisti ve ayrildigimizda çok iyi hissetmeme rağmen beni aldatıp terk etmesinin sebebini hep yetersizligime ve daha güzel olmayisima bağladım hem çocukluktan hemde sonradan gelme bı ozguvensizlik zamanla yıkıma yol açtı bende ve şimdi sürekli Instagram'da gördüğüm yada etrafımda gördüğüm kızlarla karsilastiriyorum 20 yaşında yaşlı hissetmenin sebebi bu korkuyor olmam ve ozguvensizligim bu kadar anlatabilirim size durumu :)
Teşekkür ederim önerin için normalde sivilce hapı kullanıyordum sivilcelerimden kurtulmuştum ama sınav senesi olduğundan bırakmak zorunda kaldım ve tekrar nuksettiler tedaviyi yarım bıraktığım için gümüş suyunun faydası nedir acaba :)hadi sana bi güzellik yapsın ablan sivilcelerin için gümüş suyu bul hakiki olandan sonra tertemiz cildinle keyifle yaşa
Makyajla sivilceler kapanmaz, pütür pütür bir görüntü olur ve daha kötü görünür. Üstelik sivilcelerinin artmasına neden olur. Muhtemelen zaten 20 yaşında olduğuna göre iyi bir fondötenin de yoktur. Cildine eziyet ediyorsun. Makyaj malzemesine harcayacağın parayı temizleme ürünlerine harcarsan sivilcelerden kurtulursun.Yani ne yazsam bilemedim yorularınız için teşekkür ediyorum :) makyaj yapma sebebim sivilcelerimden dolayı ve makyajsız kendimi çirkin ve özgüvensiz hissediyorum.çizgilerim ise herkeste olan ama benim abarttığım çizgiler çünkü etrafındakiler çizgilerinin doğal olduğunu herkeste olduğunu ve özgüven sizlik sebebiyle abarttığımı söylüyor eski sevgilim zamanında beni aşırı değersiz ve çirkin hissetirmisti ve ayrildigimizda çok iyi hissetmeme rağmen beni aldatıp terk etmesinin sebebini hep yetersizligime ve daha güzel olmayisima bağladım hem çocukluktan hemde sonradan gelme bı ozguvensizlik zamanla yıkıma yol açtı bende ve şimdi sürekli Instagram'da gördüğüm yada etrafımda gördüğüm kızlarla karsilastiriyorum 20 yaşında yaşlı hissetmenin sebebi bu korkuyor olmam ve ozguvensizligim bu kadar anlatabilirim size durumu :)
Önceden çok kitap okuyup araştırmayı seven biriydim psikoloji konusunda yada evrim konusunda birçok araştırma gözlem yapmış biriydim insan sarrafiyimdir çoğunlukla yanilmam insanlar konusundada ama aldatıldıktan sonra tamamiyle koptum okumayı araştırmayı bıraktım ozguvenim azaldı güvenim azaldı makyaj malzemelerini çoğunlukla gratisten alırım ama bakimimada özen gösteririm yüz egzersizi ve makyajdan sonra bakım yaparım haftasonlari makyajsız yüzümü dinlendiririm sadece psikolojim konusunda ne yapmam gerektiğini bilmeyenlerdenim:)Makyajla sivilceler kapanmaz, pütür pütür bir görüntü olur ve daha kötü görünür. Üstelik sivilcelerinin artmasına neden olur. Muhtemelen zaten 20 yaşında olduğuna göre iyi bir fondötenin de yoktur. Cildine eziyet ediyorsun. Makyaj malzemesine harcayacağın parayı temizleme ürünlerine harcarsan sivilcelerden kurtulursun.
Ayrıca kırılma ama değinmeden geçemeyeceğim, yazım tarzından anladığım kadarıyla okumuyorsun. Okul okumaktan değil herhangi bir şey (kitap, dergi, gazete) okumaktan bahsediyorum. Özgüvensizliğini yenmenin en iyi yolu okumaktır. Dış görünüşün insanları ilk anda çeker, sonrası bilgine, birikimine, hayata karşı duruşuna bağlı. Lütfen görüntüne önem verdiğin kadar gelişimine de önem ver.
33 yaşındayım ve hayatımın kendimi en güzel en çekici hissettiğim dönemindeyim. Ha bundan sonrası belki yokuş aşağıya olur orasını bilemiycem:)Yuz hatları oturmuştur dusunceleri olgundur ne istediğini bilir.
arastir google amcadan her derde devaTeşekkür ederim önerin için normalde sivilce hapı kullanıyordum sivilcelerimden kurtulmuştum ama sınav senesi olduğundan bırakmak zorunda kaldım ve tekrar nuksettiler tedaviyi yarım bıraktığım için gümüş suyunun faydası nedir acaba :)