Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaşının kadını olmak ne demek ki29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Çok abartılı ergen kıyafetleri giymiyorsanız ve giydiğinizle mutluysanız başka ölçüt nedir bilemedim.
Tabiki bir toplantı, davet vb ortamda insan o ortama uygun giyinmeli ama siz günlük hayatınızdan bahsediyorsunuz sanki...
- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
Almanyada yaşıyorum 80 üstü kadınların lila ya da yeşil ya da mavi saçla dolaştığını görürüm hele bi de yirtik ve taşlı jeans falan da giyerler kimse de yadırgamaz elbise ve sac tipi rengiyle değerlendirilmiyor hiç kimse... en doğrusu da bu bence içinden nasıl geliyorsa öyle giyinmeli insan... saç giyim neyse de yasadigim koyde 80ini devirmiş bi nine yaz kış motor sürüyo kendimden utanıyorum yeminle, ben daha 40 olmadım süremiyorum korkudan
- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
33 yasindayim, kizimla parktan dönüyorum uzerimde tayt ve tisort var. Yirtik kot askili bluz favorim ama cirkin emzirme sutyenleri yuzunden bu yaz pek askili giyemedim. Bu arada bunun bi cözümünü bilen varsa beni aydinlatirsa cok sevinirim :) canim cok klise bir soz vardir ama dogru oldugunu dusunuyorum insan hissettigi yastadir diye ben 22de kaldim mesela :) digerleri ne düsünür hic de umrumda degil. Hayat baskalarini kafaya takacak kadar uzun degil nasilistiyorsan oyle yasa
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Almanyada yaşıyorum 80 üstü kadınların lila ya da yeşil ya da mavi saçla dolaştığını görürüm hele bi de yirtik ve taşlı jeans falan da giyerler kimse de yadırgamaz elbise ve sac tipi rengiyle değerlendirilmiyor hiç kimse... en doğrusu da bu bence içinden nasıl geliyorsa öyle giyinmeli insan... saç giyim neyse de yasadigim koyde 80ini devirmiş bi nine yaz kış motor sürüyo kendimden utanıyorum yeminle, ben daha 40 olmadım süremiyorum korkudan
Benim kayinvalide 74 yasinda
seker pembesi sacli :)
- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
Kotum,spor ayakkabım ve beyaz basic tişörtüm en sevdiğim kombinimdir.
Koluma falan mutlaka bi kumaş bileklik bağlarım.33yaşındayım ama makyaj yapmayi sevmedigim için, saçımı da tepede daginik topuz yaptigim icin genellikle 24-25saniyorlar.
Bence bu harika
Nüfustaki yaş bahane hissettiğiniz yaşta olun bence.
Koluma falan mutlaka bi kumaş bileklik bağlarım.33yaşındayım ama makyaj yapmayi sevmedigim için, saçımı da tepede daginik topuz yaptigim icin genellikle 24-25saniyorlar.
Bence bu harika
Nüfustaki yaş bahane hissettiğiniz yaşta olun bence.
- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 44
- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Annem çok ağır giyinirdi, bana da büyüdün artik çocuk değilsin derdi. Kadını kendime benzettim sanırım. Benle ayni şeyleri giyiyor. Taki takmazdi, boncuk renkli renkli kolyeler, kupeler, bilezikler takiyor, cok da yakisiyor.
Yazın çiçekli düz elbiseler, belki rengine uygun bir ceket, altına sandalet ya da bez ayakkabiyi çok seviyorum.
Ya da mom-boyfriend Jean, basic t-shirt, spor ayakkabı, biraz uzun bir hırka.
YAkinda 31 oluyorum, genç gösterdiğimi düşünmüyorum. Icimden Hello Kitty dövmesi yaptırmak geliyor.
Yazın çiçekli düz elbiseler, belki rengine uygun bir ceket, altına sandalet ya da bez ayakkabiyi çok seviyorum.
Ya da mom-boyfriend Jean, basic t-shirt, spor ayakkabı, biraz uzun bir hırka.
YAkinda 31 oluyorum, genç gösterdiğimi düşünmüyorum. Icimden Hello Kitty dövmesi yaptırmak geliyor.
- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
Ne güzel Ben çok seviyorum böyle cıvıl cıvıl hayat dolu olmalarini:))Benim kayinvalide 74 yasinda
seker pembesi sacli :)
- 4 Mart 2014
- 864
- 457
- 323
Sınıfının şık ı olunmaliYaşım 42. Hâlâ 18 gibi giyinirim. Kim ne derse desin, umursamam asla. Yaşına göre değil de yerine göre giyinmek gerektiğini düşünüyorum.
İyide kıyafetin yaşı olmaz ki insana yakisandir yasa yakışan değil bende 36 yım iş haricinde yırtık kot tişört giyiniyorum kocaman çocuklarım var yanyana görmese bizi kimse inanmıyor onların benim çocuklarım olduğuna ama ben böyle mutluyum eşimde böyle çok seviyo oda 38 oda benim gibi giyiniyor sana ne yakışıyor odur modan da giyim tarzında elalem hep konuşur ne yapsan tersini soyler
- 23 Aralık 2016
- 176
- 117
- 103
- 35
Bende 29m bugün dogumgunum hatta. Giyim tarzıma hiç kimseyi karistirmam ben salaş giyinmeyi severim.genelde çevremdekiler bana iddialı ve havalısın der.ama kimse zevksiz demez..zevkli giyinirim.o anki ruh halime göre giyinirim ve gitcegm yere göre. Aileden gelen bişey birazda benim ailem öyle teyzelerim vs.eşimin ailesi ise alakamız yok.onlar tişört pantoln okadr sadce düğünde süslenirler.bi kadın herzaman bakımlı şık olmalı bence.ben öyle kendimi iyi hissediyorum tercih meselesi ama saygı duyuyorum
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.849
- 1.223
- 52
Elbise ceket belki kayınvalide olursam kızı evlendirirken giyerim ya da çalışma hayatı olan biri resmî giyinmek isterse giyebilir, yaşının kadını olmak nasıl birşeydir bilmiyorum, yaşının kadını olmak kıyafetle oluyorsa ben hala 18 olabilirim çünkü şu sıralar yarım tayt, üstüne bir askılı bluz, ayakta hal hal, bilekte deri ve türevleri bileklikler, boynumda kuru kafa figürlü kolyemle geziyorum, tepeden tırnağa siyah olduğu için satanist olarak bile görünüyor olabilirim ama kimin umurunda, ben böyle mutluyum, siz de olduğunuz gibi mutlu olun.Askılı bluz kot filan tabi maddiyatımda yok, daha böyle elbise ceket tarzı olmak isterdim... Gülüşm bile çocuk gibi ya ... Tabi böyle hissetmem de beni sürekli hor gören aşağılıyan anne ! Nin payınıda unutmamalı...
Bu arada yaşım 46 :))
29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Yaşlarımız baya yakın, ben sporla klasik arasında giynirim, çalıştığım yerlerde de sorun çıkmadı. Giyim de hiç abartıya kaçmam, aksesuar da sevmiyorum zaten. Yaşa göre giyime falan takmam ama öyle yakışmayan şeyler giymeyi pek tasvip etmiyorum. Biraz davranışlar ile uyumlu giyinmeli insan bence. Çok süslü püslü giyinip olgun davranmak olmuyor sanki. Sohbetler de dersen o senin ve çevrenin genel kültürü ile alakalı.
- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133