Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
36 yım.29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Ne isem memnunum.
Haminne olasım hiç yok.
Yaşımın insanı, gördüğüm örnekler gibi görümce kaynana, boş sohbetler ve abuk bluz ve pantolonlar ise eğer yok ben almayayım.
Alana da hiç mani olmayayım benden uzak olsunlar yeter.
Olduğunuz şeyden neden memnun değilsiniz hem?
Kim size neyin normal neyin anormal olduğunu dikte ediyor ve siz niye dinliyorsunuz?
Öz benliğiniz, kişiliğiniz yok mu?
Varsa neden memnun değilsiniz halinizden.
Toplum denilen şeyin size dayattığı şeylerin normal olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ve ufkunuz, vizyonunuz neden bu kadar dar?
- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Artık döpiyes, uzun etek buluz giyeceksin:) giy istediğini canım. Hayat 30'undan sonra başlıyor. Kendini kısıtlama.29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Ne giyiyorsun ki
Yaşım 38 kot üstü basit tişört giyiyorum
Ayağımda ya spor ya sandalet kışsa da bot
Topuklu giymem makyaj yapmam
Bir kursa gittim her yaş var çoğunluk böyle giyiniyordu 23-48 arası yaş grubu
Neyse bir kız var kendi ben kokoşum burada çok rahatsız oluyorum en sade giyindiğimde bile herkes bir süzüyor dedi
Boş ver sen Nasıl mutluysan öyle giyin
Ayağımda ya spor ya sandalet kışsa da bot
Neyse bir kız var kendi ben kokoşum burada çok rahatsız oluyorum en sade giyindiğimde bile herkes bir süzüyor dedi
Son düzenleme:
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Aynen ben kursa giderken , ne yoracagim kendimi.Ne giyiyorsun ki
Ayağımda ya spor ya sandalet kışaa da bot
Yerine gore giyinmek iyidir.
Askılı bluz kot filan tabi maddiyatımda yok, daha böyle elbise ceket tarzı olmak isterdim... Gülüşm bile çocuk gibi ya ... Tabi böyle hissetmem de beni sürekli hor gören aşağılıyan anne ! Nin payınıda unutmamalı...
Çalışıyor musun çalışıyorsan işin ne
Elbise ceket vs çok resmi kıyafetler
Piyasada doğru düzgün ceket bile kalmadı satılmıyor diye
Memurlar giyerdi eskiden onlar da giymiyor artık
- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Canm 30lu yas giyimi nasil ki 20li yaslarla 30lu yaslar arasinda bence kiyafet farki yok29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Çalışmıyorum, ceket derken altına kot üstüne şık bi bluz ve ceket olarak hayal etmiştim... Ya bişi aklıma takılıyor hanımlar geçen sofradayken ev ortamı olduğu için içimde sütyen yoktu, annem senin göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ? Ben anlam veremiyorum öyle bile olsa öylemi denir , ne yapmaya çalışıyor anlamıyırum
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
36 yım.
Ne isem memnunum.
Haminne olasım hiç yok.
Yaşımın insanı, gördüğüm örnekler gibi görümce kaynana, boş sohbetler ve abuk bluz ve pantolonlar ise eğer yok ben almayayım.
Alana da hiç mani olmayayım benden uzak olsunlar yeter.
Olduğunuz şeyden neden memnun değilsiniz hem?
Kim size neyin normal neyin anormal olduğunu dikte ediyor ve siz niye dinliyorsunuz?
Öz benliğiniz, kişiliğiniz yok mu?
Varsa neden memnun değilsiniz halinizden.
Toplum denilen şeyin size dayattığı şeylerin normal olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ve ufkunuz, vizyonunuz neden bu kadar dar?
Kendinehas böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Annemler bi ara darladılardı beni aklıma o geldi "Koca kadın oldun, ana oldun ana, anne gibi giyinsene, ne bu deli kız gibi" diyerekten. Sonuç 32 yaşındayım, saçlarım mavi, yırtık jean giyiyorum ve kışa doğru kollarıma dövme yaptıracağım
- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.194
- 158
Formel bir ortamda çalışmıyorsan ceket filan özenti ve garip görünür. Ben bol toplantılı bi işte çalışıyorum buna rağmen ceket olayına girmiyorum orada bile Zara mango çizgisinde giyiniyor insanlar. Ceket döpiyes fazla resmî ve kurumsal işlerde kaldı artıkÇalışmıyorum, ceket derken altına kot üstüne şık bi bluz ve ceket olarak hayal etmiştim... Ya bişi aklıma takılıyor hanımlar geçen sofradayken ev ortamı olduğu için içimde sütyen yoktu, annem senin göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ? Ben anlam veremiyorum öyle bile olsa öylemi denir , ne yapmaya çalışıyor anlamıyırum
Bende 30 yaşımdayım, minyon tipliyim. Makyaj da yapmıyorum haliyle yaşımdan çok küçük gösteriyorum. Çok güzel bir şey gibi görünsede zaman zaman gerçekten çok sinir bozucu oluyor. Sizi anlıyorum. Giyim tarzı gerçekten çok önemli.
Rahatıma düşkünümdür ben günlük hayatımda yazın bol pantolonlar, uzun etekler uzun yazlık elbiseler tercih ediyorum. Kot tişörtü nadir giyerim. Yaşımı bir anda ortaokul çağına indiriyor :) uzun etek ve elbiseler oldugumdan daha uzun gösteriyor. Onun dışında hem klasik hem rahat kesim midi boy elbisem çok. Çok rahatlar giy çık. Blazer ceketi de çok kullanıyorum. Ilkbahar ve sonbaharda da giydigim spor tarz hafif ceketlerim var. Eskiden hep düz ayakkabı giyerdim şimdi kışın topuklu bot ve çizme kullanıyorum. Yazın da az da olsa topugu olan ayakkabıları tercih ediyorum. Ana renklerde klasik kesim ve dökümlü duran rahat kesim gömlek alıyorum. Bunlar hem kotla hem kumaş pantolonla çok güzel oluyor. Giyim tarzımı bu şekilde degıstirdigimden beri daha mutluyum. Kimse ne zaman universite sınavına girceksin diye sormuyor :) daha ileriki yaşlarımda belki mutlu olurum ama 27 yaşımdan sonra yaşımdan çok küçük göstermek gerçekten benim sinirimi bozuyordu. O yüzden dolabımda güzel bir temizlik yapmıştım.
Siz de şöyle bir düsünün neyin icinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Tarzınızı stilinizi anlayabilmeniz için begendiginiz ünlülere bakabilirsiniz mesela. Nasıl bir tarza sahip olmak istediğinizi düşünün. Bunu belirledikten sonra gerisi kolay zaten yavaş yavaş alırsınız.
Rahatıma düşkünümdür ben günlük hayatımda yazın bol pantolonlar, uzun etekler uzun yazlık elbiseler tercih ediyorum. Kot tişörtü nadir giyerim. Yaşımı bir anda ortaokul çağına indiriyor :) uzun etek ve elbiseler oldugumdan daha uzun gösteriyor. Onun dışında hem klasik hem rahat kesim midi boy elbisem çok. Çok rahatlar giy çık. Blazer ceketi de çok kullanıyorum. Ilkbahar ve sonbaharda da giydigim spor tarz hafif ceketlerim var. Eskiden hep düz ayakkabı giyerdim şimdi kışın topuklu bot ve çizme kullanıyorum. Yazın da az da olsa topugu olan ayakkabıları tercih ediyorum. Ana renklerde klasik kesim ve dökümlü duran rahat kesim gömlek alıyorum. Bunlar hem kotla hem kumaş pantolonla çok güzel oluyor. Giyim tarzımı bu şekilde degıstirdigimden beri daha mutluyum. Kimse ne zaman universite sınavına girceksin diye sormuyor :) daha ileriki yaşlarımda belki mutlu olurum ama 27 yaşımdan sonra yaşımdan çok küçük göstermek gerçekten benim sinirimi bozuyordu. O yüzden dolabımda güzel bir temizlik yapmıştım.
Siz de şöyle bir düsünün neyin icinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Tarzınızı stilinizi anlayabilmeniz için begendiginiz ünlülere bakabilirsiniz mesela. Nasıl bir tarza sahip olmak istediğinizi düşünün. Bunu belirledikten sonra gerisi kolay zaten yavaş yavaş alırsınız.
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Çoklu dert yetmezliği var sanırım.Çalışmıyorum, ceket derken altına kot üstüne şık bi bluz ve ceket olarak hayal etmiştim... Ya bişi aklıma takılıyor hanımlar geçen sofradayken ev ortamı olduğu için içimde sütyen yoktu, annem senin göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ? Ben anlam veremiyorum öyle bile olsa öylemi denir , ne yapmaya çalışıyor anlamıyırum