- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
28 olunca 22-23 göstermek güzel olabilir ama 19 olup 15-16 göstermek güzel değil maalesefBence yaşından küçük göstermek daima güzeldir28 yaşındayım ama gören 22-23 diyor şu an o da saç renginden dolayı koyu saçlı olduğumda 19-20 falan diyorlar
Ya bir kere ombre yaptırmıştım benim kuaföre gösterdiğim model çok güzeldi kuaför sadece açıcıyla açıp bıraktı.Siyah saçın ucuna çiğ sarıyı yapıp bıraktı iğrenç görünüyor.Belki sen oldugun yaşı gösteriyorsundur da arkadaşların büyük gösteriyordur?
Bence çok güzel bir şey küçük göstermek bu arada, üniversiteyi bitirdiğimde bile kaca gidiyorsun, hangi bölüm düşünüyorsun diyenlerle karşılaşmış biri olarak diyorum bunu. Temiz ve bakımlı saçlar için boyaya gerek yok. Düzleştirici veya kalın masayla iri dalgalar, hafif allık ve rimel gayet günlük doğal görünüm için yeterlidir bence.
O kız hiç değişmiyor ya hep yüzü aynı.Ben öyle değilim.Ama o kız da güzel yani bence.Sihirli annem deki kız gibimisiniz? Geçen evlenmiş bildiğin çocuk gelin gibihiç yüzü buyumemis bildigin 7 yaşındaki Ceren
Ya bari biraz büyük görünmek için tavsiye verin30 yaşından sonra ekmeğini çok yersin, az sabır.
Çirkin demedim ama kız hep küçücük... takmayın bence siz yaşınızı gösteriyorsunuz.O kız hiç değişmiyor ya hep yüzü aynı.Ben öyle değilim.Ama o kız da güzel yani bence.
Ya 19 erken mi ki ?Bence saçlarına dokunma. Saçlarını çok erken yaşta boyayan birisi olarak çok çok çok pişmanım. O zaman ki kuaförüm saçın yüzüne gitmiyordemiş ti bende ki nasıl bir akilsa.
Şimdi hangi kuaföre gitsem sac tonumun çok farklı sahane olduğunu duyuyorum. Ama neye yarar.
37 yaşındayım ve saclarim beyazlar var.
Kilon boyun nasıl bilmiyorum ama farklı takılar takan uzun etek mini bluzler giyen öğrencilerim gözüme çok sevimli gözüküyorlar.
Tamam şimdi anladım, senin canın saç boyatmak istiyor.Ya bir kere ombre yaptırmıştım benim kuaföre gösterdiğim model çok güzeldi kuaför sadece açıcıyla açıp bıraktı.Siyah saçın ucuna çiğ sarıyı yapıp bıraktı iğrenç görünüyor.
Siyah saçı sevemiyorum bir türlü hiç değilse kumral falan boyasam olmaz mı ?
Zaten beyaz tenliyim yakışır,bir de saçlarım çok gür ve dayanıklı.Bakmakta zorlanıyorum.Açıcı saçı inceltiyor biraz toparlar belki.
Sizin doğal renginiz hoş ama şanslısınız,dibiniz boya görmese de çok hoş şeyler yapılabilir.Aslında evet saç boyatmayı istiyordum ama çok da umrumda değildi.Tamam şimdi anladım, senin canın saç boyatmak istiyor.
Evet siyah saçın üstüne ombre çok kötü durur ve ombre her kuaförün harcı değil, yapamayan rezil ediyor. Ben kumralım senin yaşındayken aralara çok az açık renk gölgeler yaptırmıştım çok hoş durmuştu ama tabi siyaha olmaz. Komple saç boyatmak için de erken olduğunu düşünüyorum şahsen. Senden 10 yaş büyüğüm hala diplerim boya görmedi kendi renginin üzerine ombre yaptırıyorum. Sen eğer cidden çok rahatsızsan kumral dene tabi istersen.
Her sarı turuncu taş gibi olmuyor ama öyle de düşünme. Yakışabilir tabi ama yaşla boyanın cok ilgisi yok bazıları büyümeye özenen çocuk gibi olabiliyor. Benim ombrem resmen platin sarıya dönük olduğunda bile yaşımı göstermiyorum. Bu biraz yüz tipiyle, vücut hatlarıyla ilgili. Mesela eşim de erkek olarak yaşını göstermiyor biz şanslı olanlardanız bence.Sizin doğal renginiz hoş ama şanslısınız,dibiniz boya görmese de çok hoş şeyler yapılabilir.Aslında evet saç boyatmayı istiyordum ama çok da umrumda değildi.
O ombreyi yaptırdıktan sonra iyice kafama takıldı.İnsan en azından bir boya sürer ya.Çiğ sarıyı bırakmasaydı bari.Açıcının üzerine hiç boya sürmedi.
Hiç ombre yapmasaydım bu kadar takmazdım.
Bir de okuldaki herkes sarılarla turuncularla taş gibi gezerken ben bir de çocuksu durursam hoşuma gitmez.
28 olunca 22-23 göstermek güzel olabilir ama 19 olup 15-16 göstermek güzel değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?