- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Allık sürmüyorum ya bana abartı geliyor.Hafif fondötenler kullanıyorum.Bir de rimel ve ruj.Olduğumdan büyük görünmek gibi bir derdim hiç olmadı. 29 yaşındayım, memurum. Beni gören yaşlı teyzeler, “22 var mısın be kızım?” Diye soruyorlar ve ben bu durumdan acayip mutluluk duyuyorum.
Çıtır görünmek her zaman bir avantajdır. Şimdi sinirlerini bozuyor olabilir ama şöyle düşün: o makyajlı arkadaşlarını görünce de “aaaa yaşından büyük gösteriyorsun” diyenler vardır illa ki. Küçük olmana rağmen kart görünmek mi istersin yoksa her zaman çıtır görünmek mi?
kendini boş yere üzme ablacım. İnan ki kafana takıp üzüldüğün şey dert bile değil ☺
İlla saçını boyatmak istersen de beyaz tenlisin madem kumral boyayabilirsin. Sadece rimel sürülmüş kirpiklerin altında Şeftali tonlarında ruj ve allığın da güzel gideceğini düşünüyorum.
Saçımı ise kuaför mahvetti maalesef siyah saçın altına açıcıyla açılmış çiğ sarıyı ombre yaptı.Benim gösterdiğim model daha doğal ve hoştu.Rezil oldu saçım.Neyse ki saç alt tonum iyiymiş de turuncu açılmadı.