20 filan bence
yok artık............. :))
ben katılmıyorum insan cevresindeki akranlarıyla kıyasladıgında kendini fark etmezmi? miyon tipliler vardır ve bu tipler asla yaslarını göstermezler :)
valla ben insanların bu konularda objektif bir kıyas yapamadıklarına milyorlarca defa şahit oldum şahsendoğru düzgün kıyas yapamıyorlar yaşını gösterme konusunda da kilo konusunda da güzellik şıklık vs. konusunda da hep kendilerini daha iyi görme eğilimindeler normal olarak. dediğim gibi söylenenlerede çok itibar etmemek lazım kaç yaşındaysan osun işte. hiç 30 yaşında kadın 18 gösterirmi yahu bir kere 18 yaşındakinde kırışık olmaz 30daki kırışmaya başlamıştır bile. insanlar böyle şeyleri karşısındakine moral vermek için söylerler. minyon olayınada gelirsek tipine bakıp küçük sansanda yüzüne bakıp kaç yaşında olduğunu söylersin:82:
her yaş güzeldir küçük olmaya çalışmak niyeki onu anlamıyorum canlar
60 yaşında saçlarına ak düşmüş kılığı kıyafetiyle yaşının kadını olan birisimi daha tatlıdır. yoksa saçını sapır saçma renklere boyayıp gençler gibi kestirip gençler gibi giyinip 3buçuk ton makyaj yapan 60 yaşında birisimi daha tatlıdır. bence birincisi
her yaşın ayrı bir güzelliği var
Çocuklar benim...38.....
benm demek istedigim bu deil ki miyom tipliler gercek yaslarnın 3-4yas asagı gösterrler ...valla ben insanların bu konularda objektif bir kıyas yapamadıklarına milyorlarca defa şahit oldum şahsendoğru düzgün kıyas yapamıyorlar yaşını gösterme konusunda da kilo konusunda da güzellik şıklık vs. konusunda da hep kendilerini daha iyi görme eğilimindeler normal olarak. dediğim gibi söylenenlerede çok itibar etmemek lazım kaç yaşındaysan osun işte. hiç 30 yaşında kadın 18 gösterirmi yahu bir kere 18 yaşındakinde kırışık olmaz 30daki kırışmaya başlamıştır bile. insanlar böyle şeyleri karşısındakine moral vermek için söylerler. minyon olayınada gelirsek tipine bakıp küçük sansanda yüzüne bakıp kaç yaşında olduğunu söylersin:82:
her yaş güzeldir küçük olmaya çalışmak niyeki onu anlamıyorum canlar
60 yaşında saçlarına ak düşmüş kılığı kıyafetiyle yaşının kadını olan birisimi daha tatlıdır. yoksa saçını sapır saçma renklere boyayıp gençler gibi kestirip gençler gibi giyinip 3buçuk ton makyaj yapan 60 yaşında birisimi daha tatlıdır. bence birincisi
her yaşın ayrı bir güzelliği var
gerçektenmi? maşallah diyelim...
Aynı Dert Bende de Var..
Şimdi Sorun Olarak Görünse de İlerde Beni Mutlu Edecek Bir Şey Aslında
40 Olunda 30 Diyecekler
Neyse Bende 24 Yaşımdayım..
Ama Benim Evli Olduğumu Duyunca Ağızları 2 Metre Açık Kalıyor..
Bir de 16-17 Ancak Gösteriyormuşum..
Demek ki Çocuğum Olsa, Çocuğun Çocuğu Oldu Derler
normal yani tamam belki tam 38 göstermiyosunz ama 20li yaslarda da olmadığınız ortada 38 yas için çocuklarınız küçük değil mi kaçıncı çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?