yaşından küçük gösterenler buyruuun buraya

tuana-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
52
0
86
İzmir
canlarım 23 yaşında olmama rağmen bana millet aaa sen 18 yaşında gibi gösteriyorsun diyolar maxımum yaşımın 20 göterdiğini sölüyorlar.bu ileriki yaşlarda avantaj olabilir ama benim şimdi benim sinirim bozuluyor..benimle aynı durumu yaşayanlar varsa derdimi paylaşmak istedim...sizce bu durum iyi mi kötü müüü????kafamçokkarıştı

27 yaşındayım,hatta 28 sayılır.23'ten yukarı tahmin eden olmadı.22-23 diyorlar hep.Bu dert değil çok güzel birşey bence.Şimdi sana öyle geliyordur ama ne kadar avantaj olduğunu göreceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben tam yaşımı gösterdıgımı dusunuyorumm boyum uzun oldugu için kimisi 18 yasındayken 21-22 gösterdigimi söyluyodu ama şimdi 23 yasında oldugum içinn artık tam denk gelıyor

ayrıca kucuk göstermen bence süper bişeyy her şeyde avantaj hem genc durursun hem evlenince falan kadın daha cabuk yıpranır derlerr bide kendinden buyukle evlenir insan geneldee ee öyledee olursaa düşünsenee çıtır durursun onun yanında bence süper avantaj hiç takmaa

canım bende yaşımdan küçük gösteriyorum bu sene oy kullanırken bi teyze diyoki kızım sen oy kullanamassın yavrum küçüksün daha dedim teyzecim ben 21 yaşındayım teyze çok şaşırmıştı:roflol:ama olsun ilerde ne güzel genç gösteririz:teselli:allahım sağlık versin tek derdimiz bu olsuna.s.

benim 32 yaşında olduğuma inanmıyorlar.23-24 gösteriyormuşum.Gerçi bizim aileden kimse yaşını göstermiyor Genetik yani

benide kuafor,doktor,magaza,hatta beni ilk goren misafirler ozellikle kilo verdikten sacimin rengini degistirdikten sonra 20 yasindayim saniyorlar..aslinda 28 im..:1shok:yuzum bebeksi belkide ondan..birde cogu zaman yuzume kremimi dudaklarima rujumu surer cikarim..ilk zaman garip gelsede alistim sayilir..ama bazen rahatsiz ediyor cunku benden yasca kucuk kizlar ben senden buyuk gosteriyorum diyor bazen sinir bozucu oluyor..:1closedeyes:seksi kadinsi yuzum olsun isterdim..bu sene abartmiyorum her girdigim yerde bunu duydum..vucut olarak kadinsi hatlarim var ama yuz bebek

ben 25 yaşındayım herkes beni 20 zannder.eşimle bizi bir arada göre aeski arkadaşlar flörtünün yaşı küçükmü derler o eşim olur birde kızım var derim.kayınvalidemede bu hanım kız torununmu derlerr.yüzüm çokkkkkk küçük gösteriyorrrummm heryönden iyi bencee :)))
bizim ailede öyleee.... kız kardeşim 21 ama 17 erkek kardeşim 22 onuda 19 zannederler.hel bir en küçük kız kardeşim var 12 yalında orta okula gidiyor,herkes 9 yaşında varmı bu diyorlarr..annem de babamda minyonnn :))

kaydirigubbakcemile3
üzülme canım dicimm ama kaydirigubbakcemile3
bende aynı şeyleri duyuyorum, 22 yaşındayım bana 19-20 diyolar
benimde bazen moralim bozulsada takmmaya çalışıyorum
hele oğlumu görünce şok oluyolar:1shok:anne olduğunma inanası gelmiyo milletin :))))
zayıf minyon bişi olunca ,yüz olarakta göstermeyince böyle oluyo senağlama

ben de varım canım...27 yaşındayım ama 19-20 sanıyorlar...hatta lisede okuduğumu sanan bile çıkıyor...

sokağa çıktığımda lise çağındaki genç delikanlıların bir anda ilgi odağı oluyorum...inanın gerçekten 19 olan kızlara bana gösterdikleri ilgiyi göstermiyorlar....belki de hem genç görünmem hem de yılların verdiği tecrübeye dayanmanın verdiği bir "oturaklılılık" beni gerçek 19luk kızlara karşı 1-0 önde yapıyor....tabi ki onların ilgisine karşılık vermiyorum ancak hala genç ve yakışıklı delikanlılardan ilgi görüyor olmak hoş birşey...heleki onlar o yaşlarda kendilerini daha değerli hissetmek için özellikle hep "daha güzel" olan kızları isterler..
demekki onların gözünde o sınıfa giriyorum ne kadar güzel birşey...yani onları küçük görüp te "benimle bunlar mı ilgileniyor" diye kahrolmaya gerek yok...
oturaklılıktan kastım giyiminde sürdüklerimde taktıklarımda falan zamanında yeteri kadar deneme-yanılma yapıp doğruyu bulmuş birisi olarak ergenlik çağındaki halim gibi abidik gubidik giyinmediğimi kastetmeye çalıştım

bu durumdan ben de eskiden rahatsız olurdum mesela büyük ve lüx bir mağazaya gittiğimde falan yeterli saygıyı görmediğim ve bana "sen" diye hitap ettikleri için....hatta bi ara büyük göstereyim diye daha klasik şeyler giyip parfümümü bile ortayaş parfümü seçtiğim dönemleri hatırlarım...ama gerek yokmuş...şu an nasıl kendim nasıl gösteriyorsam o doğrultuda giyiniyorum...ama tabi yakışan halini...
yani spor ayakkabıdan ve teenager parfümlerinden kaçınmıyorum..çünkü o görüntüyü ve o imajı onlar tamamlıyor...aksi takdirde altı kaval üstü şişane oluyor..kadın gibi görünmeye çalışan genç kız durumuna düşüyorsun o daha kötü....kendini kabullenmek kadar güzeli yok...

Son düzenleme:

sanki beni anlatmışssın senle aynı şeyler yaşıyoruz.boy ve kilo bakımından problemim yok yüz olarak bebeksi ve temiz bir yüzüm olunca yaşımdan küçük gösterdiğimi sölüyorlar.ve seninde yaşadığın gibi dışarıda liseli gençlerin dikkatini çektiğimin farkındayım bu hoşuma gitmiyor değil amma yerimseniben bu çoooook güzel bir şey var.ve dediğin gibi artık tarzının oturması ve kendini bulmanın etkisiyle 19 20 lik kızların gerçekten 1-0 önüne geçiyorsun arkadaşım.ama bir tekbenden küçük delikanlıların değil benden yaşça çok büyük kişilerinden dikkatini çektiğimin farkındayım değişik bir durum gerçekten.her yaş grubunun ilgisini çekmek...SEVİYORUM KENDİMİ YAA şakkıdı

vay anasına...benimle aynı hisleri paylaşan birisini duymak ne güzel a.s
boy ve kilo olarak problemin yokmuş çok şanslısın o zaman :jeyyar:
benim boyum kısadır 1.55 im sadece , birkaç da kilo fazlam var aşırı olmasa da...
ve minyon tipliyim...yüzüm kedi yavrusu gibidir (yani küçük yüzlüyüm) boynum da ince..ellerim de herkesinkinden küçük :) sadece omuzlarım geniştir...
saçım da doğal rengime yakın bir renge boyalı (siyaha yakın) kumrala boyayınca nispeten yaşlı gösteriyorum ancak o da oturaklı olmuyor...insanlar çocukmuyum kadınmıyım anlayamıyorlar...koyu renk saçlar da insanı daha genç gösteriyor sanırım..

ve son olarak da cidden söylediklerine katılıyorum canım... genç gözükmek ve tarzının oturmuş olması nedeniyle genç delikanlılar demekki bizlere hasta oluyorlar :) bizi kendi yaşıtlarından üstün görüyorlar..çünkü biz göze daha hoş geliyoruz...
hani nasılki biz yaşça kendimizden büyük olan ünlülerin tarzlarını beğeniyoruz onlara hayran oluyoruz o genç erkekler de bizi diğer genç kızlarla karşılaştırdıklarında daha farklı görüp büyüleniyorlar :)
ama belki sen yaşıtlarının da dikkatini çekiyorsundur :) ben ne yazıkki ya liselilerin yada yaşı 35-40 arası olanların dikkatini çekiyorum...hani şöyle 26 ların 30 ların (yani kendi yaş grubumun)
dikkatini çekmiyorum :1no2:

hem sana bi sır daha veriyim canımcım :) benim beğendiğim hasta olduğum bir aktör var...adı william fichtner...prison break dizisinde alexander mahone rolunu oynuyor....wikipedia da okumasam adamın 52 yaşında olduğunu bilmiyordum..
o da yaşını göstermeyenlerden...taş çatlasa 40-42 gibi görünüyor...ve ben onun yarı-yaşında birisi olarak ona hastayım düşün :) belki o aktör gibi biz de o yaşa geldiğimizde bile hala bize hasta olanlar olacaktır düşünsene..ömrümüzün her çağında beğenileceğiz belki :)

Son düzenleme:

benimle aynı şeyleri yaşayan ve düşünceleride bana uyan birisiyle tanışmak güzel oldu tatlım...:1hug:

benim boyum 1.67 kilomda 55 yani o konuda problemim yok.çalışıyorum ben tatlım nüfus müdürlüğünde buraya gelenlerin çoğu yaşımdan küçük gösterdiğimi söyleyince dedim dur ben bir şu konuyu açayım benle aynı durum içerisinde olanlar var mı diye merak ettim:enbuyukkk:

dediğim gibi hayatım benden küçük benle yaşıt benden büyük hatta dedelerin bile dikkatini çekiyorum:sm_cool:sırnaşık şeysırnaşık şey

herkesin genç görünme çabasını düşündükçe allahın bana vermiş olduğu bu lütuf çook hoşuma gidiyorr..

tanıştımıza memnun oldum arkadeşim:1hug:a.s.a.s.

bende 21 yaşındayım ve iri de olmama ragmen ilk tanışma muhabbetlerinde bana hep liseye mi gityosun ya da 18 19 yaşındasın sandım seni gibi ifadeler kullanıyoooooooo
bir cok kişiden bir cok kez duydum ya sengözlerimebaksanab

bana çok dediler aaa küçük duruyorsun diye bazen canım sıkılıyodu adam yerine konmuyorum diye. üniversitede ilköğretim kar tatili olunca şoförler hep "kızım bugün okul yok" diyordu sinir oluyordum. birgün belediye otobüsünde şoför amcayla sohbet ediyoruz bana ortaokullu muyum diye sordu. hayır üniversite dedim adam o kadar şaşırdı ki otobüsü kaydırıyordu az daha.

ama yıllar geçtikçe hoşuma gitmeye başladı. 25 yaşındayım ama 20 gösteriyorum kaydirigubbakcemile2

Bende 27 yaşındayım...
Beni görenler en fazla 23 falansın diyorlar..:asigim:
Bizde genetik anacım....
:1closedeyes:

ben de memnun oldum tanıştığıma canımcım :)
ben şu an çalışmıyorum ama kısa da olsa bir iş hayatım oldu...ve yeni gelen elemanlar daha kimin ne olduğunu bilmedikleri için beni stajyer sanıyorlardı...hatta bitanesi yüzüme karşı "sizi stajyer sanmıştım" dedi kaydirigubbakcemile3
yazdıklarından anladığım kadarıyla benden de şanslısın..boy kilo sıkıntın yok ve de yaşıtların da ilgileniyor ne güzel :) inşallah bende de öyle olur şimdilik yaşıtlarımın ilgisini çekmiyorum :çok üzgünüm:
evet genç görünmek güzel birşey :) bir de şu avantajı var...aslında istediğin zaman sıradan ve silik, istediğin zaman da çarpıcı olmak tamamen senin tercihin oluyor..mesela spor giyinip saçını toplayınca 19luk sade bir genç kız gibi oluyosun..makyaj yapıp saçları salınca 1-2 de takıp takıştırınca daha gösterişli ve kadınsı oluyorsun ilginç bişey :)
bazen bir ortamda "yetişkinlerden" beklenilen davranışları sergilemek zorunda hissetmiyorum kendimi eğer ki küçük gösteren moduna girmişsem...böylece hareketlerim daha rahat ve sorumsuz oluyor kaydirigubbakcemile3 ama ne bileyim hastane gibi mağaza gibi yerlere öbür modda gidince de saygı görüyo insan...ortamına göre nasıl olmak istiyosan o olabiliyosun :)

:1hug:güneşcim sonuna kadar sana katılıyorum senle sonuna kadar hemfikiriz...sevdim seni kıııııız.....:1hug:

:1hug:güneşcim sonuna kadar sana katılıyorum senle sonuna kadar hemfikiriz...sevdim seni kıııııız.....:1hug:

bende seni sevdim canımcım :1hug:
bazı insanlar bu duruma çok üzülüyor hatta kahroluyor..gerçi yakın zamana kadar ben de öyleydim ama artık kabullendim ve şimdi avantajlarının tadını çıkarıyorum..ve şimdi anlıyorumki şu an üzülenler boşuna üzülüyor :)
insanların sana saygı göstermesini sağlamak için illa ki büyük görünmek gerekmiyormuş...sadece görünüşle karşıdaki insana saygı telkin edilmiyor zaten..ona bakarsan etrafta sürüyle yaşını belli eden insan var ama kaçta kaçı gerçek anlamda saygı görüyor orası muamma....
zaten görünüşten dolayı saygı duyacak olan da hiç saygı duymasın daha iyi dimi ? en azından bize saygı duyan insanlar dışımız için değil kişiliğimiz,düşüncelerimiz ve fikirlerimizden vesaireden ötürü bize saygı duyacaktır ki bence gerçek anlamda saygı görmek böyle olur :)

artık dışarıda bana kuaförler, satış elemanları vesaire gibi görevliler "siz" yerine "sen" diye hitap ettikleri zaman kendimi aşağılanmış ve ciddiye alınmıyor gibi hissetmiyorum...o hissi çöpe attım artık :)
beni kendilerine yakın gördükleri için "sen" diyorlar diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
benim 32 yaşında olduğuma inanmıyorlar.23-24 gösteriyormuşum.Gerçi bizim aileden kimse yaşını göstermiyor Genetik yani

bu harika bişi :asigim: 10 yaş genç göstermek gibisi varmı :asigim:

ben de 26 yım 17-18 olduğumu söylüo ilk kez görenler benneyaptımki

oysa ben aynada endimi tam yaşımda görüyorum

annem genç gösterir..50 yaşında 35-40 görünümlüdür..umarım be nde ona benzerim

gerçi annem gençliğinde sadece nişanında ve düğününde makyaj yapmış..ben de çok sık olmasa da 15 te bir yapıyorumdur

ah o eski topraklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…