canlarım 23 yaşında olmama rağmen bana millet aaa sen 18 yaşında gibi gösteriyorsun diyolar maxımum yaşımın 20 göterdiğini sölüyorlar.bu ileriki yaşlarda avantaj olabilir ama benim şimdi benim sinirim bozuluyor..benimle aynı durumu yaşayanlar varsa derdimi paylaşmak istedim...sizce bu durum iyi mi kötü müüü????kafamçokkarıştı
ben de varım canım...27 yaşındayım ama 19-20 sanıyorlar...hatta lisede okuduğumu sanan bile çıkıyor...
sokağa çıktığımda lise çağındaki genç delikanlıların bir anda ilgi odağı oluyorum...inanın gerçekten 19 olan kızlara bana gösterdikleri ilgiyi göstermiyorlar....belki de hem genç görünmem hem de yılların verdiği tecrübeye dayanmanın verdiği bir "oturaklılılık" beni gerçek 19luk kızlara karşı 1-0 önde yapıyor....tabi ki onların ilgisine karşılık vermiyorum ancak hala genç ve yakışıklı delikanlılardan ilgi görüyor olmak hoş birşey...heleki onlar o yaşlarda kendilerini daha değerli hissetmek için özellikle hep "daha güzel" olan kızları isterler..
demekki onların gözünde o sınıfa giriyorum ne kadar güzel birşey...yani onları küçük görüp te "benimle bunlar mı ilgileniyor" diye kahrolmaya gerek yok...
oturaklılıktan kastım giyiminde sürdüklerimde taktıklarımda falan zamanında yeteri kadar deneme-yanılma yapıp doğruyu bulmuş birisi olarak ergenlik çağındaki halim gibi abidik gubidik giyinmediğimi kastetmeye çalıştım
bu durumdan ben de eskiden rahatsız olurdum mesela büyük ve lüx bir mağazaya gittiğimde falan yeterli saygıyı görmediğim ve bana "sen" diye hitap ettikleri için....hatta bi ara büyük göstereyim diye daha klasik şeyler giyip parfümümü bile ortayaş parfümü seçtiğim dönemleri hatırlarım...ama gerek yokmuş...şu an nasıl kendim nasıl gösteriyorsam o doğrultuda giyiniyorum...ama tabi yakışan halini...
yani spor ayakkabıdan ve teenager parfümlerinden kaçınmıyorum..çünkü o görüntüyü ve o imajı onlar tamamlıyor...aksi takdirde altı kaval üstü şişane oluyor..kadın gibi görünmeye çalışan genç kız durumuna düşüyorsun o daha kötü....kendini kabullenmek kadar güzeli yok...
sanki beni anlatmışssın senle aynı şeyler yaşıyoruz.boy ve kilo bakımından problemim yok yüz olarak bebeksi ve temiz bir yüzüm olunca yaşımdan küçük gösterdiğimi sölüyorlar.ve seninde yaşadığın gibi dışarıda liseli gençlerin dikkatini çektiğimin farkındayım bu hoşuma gitmiyor değil amma yerimseniben bu çoooook güzel bir şey var.ve dediğin gibi artık tarzının oturması ve kendini bulmanın etkisiyle 19 20 lik kızların gerçekten 1-0 önüne geçiyorsun arkadaşım.ama bir tekbenden küçük delikanlıların değil benden yaşça çok büyük kişilerinden dikkatini çektiğimin farkındayım değişik bir durum gerçekten.her yaş grubunun ilgisini çekmek...SEVıYORUM KENDıMı YAA şakkıdı
vay anasına...benimle aynı hisleri paylaşan birisini duymak ne güzel a.s
boy ve kilo olarak problemin yokmuş çok şanslısın o zaman :jeyyar:
benim boyum kısadır 1.55 im sadece, birkaç da kilo fazlam var aşırı olmasa da...
ve minyon tipliyim...yüzüm kedi yavrusu gibidir (yani küçük yüzlüyüm) boynum da ince..ellerim de herkesinkinden küçük :) sadece omuzlarım geniştir...
saçım da doğal rengime yakın bir renge boyalı (siyaha yakın) kumrala boyayınca nispeten yaşlı gösteriyorum ancak o da oturaklı olmuyor...insanlar çocukmuyum kadınmıyım anlayamıyorlar...koyu renk saçlar da insanı daha genç gösteriyor sanırım..
ve son olarak da cidden söylediklerine katılıyorum canım... genç gözükmek ve tarzının oturmuş olması nedeniyle genç delikanlılar demekki bizlere hasta oluyorlar :) bizi kendi yaşıtlarından üstün görüyorlar..çünkü biz göze daha hoş geliyoruz...
hani nasılki biz yaşça kendimizden büyük olan ünlülerin tarzlarını beğeniyoruz onlara hayran oluyoruz o genç erkekler de bizi diğer genç kızlarla karşılaştırdıklarında daha farklı görüp büyüleniyorlar :)
ama belki sen yaşıtlarının da dikkatini çekiyorsundur :) ben ne yazıkki ya liselilerin yada yaşı 35-40 arası olanların dikkatini çekiyorum...hani şöyle 26 ların 30 ların (yani kendi yaş grubumun)
dikkatini çekmiyorum :1no2:
hem sana bi sır daha veriyim canımcım :) benim beğendiğim hasta olduğum bir aktör var...adı william fichtner...prison break dizisinde alexander mahone rolunu oynuyor....wikipedia da okumasam adamın 52 yaşında olduğunu bilmiyordum..
o da yaşını göstermeyenlerden...taş çatlasa 40-42 gibi görünüyor...ve ben onun yarı-yaşında birisi olarak ona hastayım düşün :) belki o aktör gibi biz de o yaşa geldiğimizde bile hala bize hasta olanlar olacaktır düşünsene..ömrümüzün her çağında beğenileceğiz belki :)
benimle aynı şeyleri yaşayan ve düşünceleride bana uyan birisiyle tanışmak güzel oldu tatlım...:1hug:
benim boyum 1.67 kilomda 55 yani o konuda problemim yok.çalışıyorum ben tatlım nüfus müdürlüğünde buraya gelenlerin çoğu yaşımdan küçük gösterdiğimi söyleyince dedim dur ben bir şu konuyu açayım benle aynı durum içerisinde olanlar var mı diye merak ettim:enbuyukkk:
dediğim gibi hayatım benden küçük benle yaşıt benden büyük hatta dedelerin bile dikkatini çekiyorum:sm_cool:sırnaşık şeysırnaşık şey
herkesin genç görünme çabasını düşündükçe allahın bana vermiş olduğu bu lütuf çook hoşuma gidiyorr..
tanıştımıza memnun oldum arkadeşim:1hug:a.s.a.s.
:1hug:güneşcim sonuna kadar sana katılıyorum senle sonuna kadar hemfikiriz...sevdim seni kıııııız.....:1hug:
benim 32 yaşında olduğuma inanmıyorlar.23-24 gösteriyormuşum.Gerçi bizim aileden kimse yaşını göstermiyor Genetik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?