vay anasına...benimle aynı hisleri paylaşan birisini duymak ne güzel a.s
boy ve kilo olarak problemin yokmuş çok şanslısın o zaman :jeyyar:
benim boyum kısadır 1.55 im sadece

, birkaç da kilo fazlam var aşırı olmasa da...
ve minyon tipliyim...yüzüm kedi yavrusu gibidir (yani küçük yüzlüyüm) boynum da ince..ellerim de herkesinkinden küçük :) sadece omuzlarım geniştir...
saçım da doğal rengime yakın bir renge boyalı (siyaha yakın) kumrala boyayınca nispeten yaşlı gösteriyorum ancak o da oturaklı olmuyor...insanlar çocukmuyum kadınmıyım anlayamıyorlar...koyu renk saçlar da insanı daha genç gösteriyor sanırım..
ve son olarak da cidden söylediklerine katılıyorum canım... genç gözükmek ve tarzının oturmuş olması nedeniyle genç delikanlılar demekki bizlere hasta oluyorlar :) bizi kendi yaşıtlarından üstün görüyorlar..çünkü biz göze daha hoş geliyoruz...
hani nasılki biz yaşça kendimizden büyük olan ünlülerin tarzlarını beğeniyoruz onlara hayran oluyoruz o genç erkekler de bizi diğer genç kızlarla karşılaştırdıklarında daha farklı görüp büyüleniyorlar :)
ama belki sen yaşıtlarının da dikkatini çekiyorsundur :) ben ne yazıkki ya liselilerin yada yaşı 35-40 arası olanların dikkatini çekiyorum...hani şöyle 26 ların 30 ların (yani kendi yaş grubumun)
dikkatini çekmiyorum :1no2:
hem sana bi sır daha veriyim canımcım :) benim beğendiğim hasta olduğum bir aktör var...adı william fichtner...prison break dizisinde alexander mahone rolunu oynuyor....wikipedia da okumasam adamın 52 yaşında olduğunu bilmiyordum..
o da yaşını göstermeyenlerden...taş çatlasa 40-42 gibi görünüyor...ve ben onun yarı-yaşında birisi olarak ona hastayım düşün :) belki o aktör gibi biz de o yaşa geldiğimizde bile hala bize hasta olanlar olacaktır düşünsene..ömrümüzün her çağında beğenileceğiz belki :)