• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşından küçük gösterenler buyruuun buraya

aynı durumu bende yaşıyorum 23 yaşındayım en fazla 17 18 diyorlar
iki kardeşim var beni onların en küçüğü sanıyorlar abinle ablan mı filan diyorlar kaydirigubbakcemile3
küçük göstermek çok güzelde bazen sinir bozanlar çıkabiliyor hatta lise çağındakiler laf atıp acayip acayip bile bakıyor :mymeka:
bilseler ki ablaları yaşındayım sositososito

ahh canım ahh bilseler ablaları yaşındayıım :teytey: :sm_cool: delikafadulden sengözlerimebaksanab

bende 21 yaşındayım ama 16 diyorlar. Şuan sinir bozucu ama ilerleyen yaşlarda kaymağını çok yiycemdelikafadulden
yarın doğum günüm bakalım 17sin demeye başlıycaklarmı:lepi:

bende 25 yaşındayım ama minyon olduğum için çok küçük gösteriyorum.hatta geçen gün öğretmen arkadaşımın yanına gittim ziyarete.okuldan öğretmen arkadaşları yanında görünce beni öğrenciniz mi dedi :))) ben alışkınım bozulmadım ama aynı yaşta olduğumuz söleyince kadın epey utandı :)))

Bende yaşını göstermeyenlerdenim canım.17,18 yaşındayken 14 yaşında ortaokul öğrencisi sanırlardı.Ben sinir olurdum bu duruma.:kızgın:Şimdi 29 olmak üzereyim,22,23 diyorlar.Ama fark şu an çok memnunum bu durumdan.kaydirigubbakcemile2 Sende yaşın ilerleyince küçük göstermenin dezavantajdan avantaja dönüştüğünü göreceksin ve keyfini çıkaracaksın kesinlikle..kaydirigubbakcemile5

30+ yım 25 görünümlüyüm.Ancak yaşıma göre erkek bulamıyorum:)Küçüklerle evlenilmiyor;yaşıtlarım ve benden büyükler olanlar da çok yaşlı gösteriyor;şöyle küçük gösteren bir yaşıtımı bulamadım:(Bulduğumuz da tee uzaklara gitti;bitti.Ne olacak halim bilmiyorum:(

Ben de 22 yaşındayım beni de 17-18 filan sanıyorlar hep. Doktora gittim bir ara muhabbet ediyoruz doktorla işte soruyor okuyo musun kaçıncı sınıfa gidiyorsun filan dedi 4. sınıfa gidiyorum dedim hangi bölümü seçmeyi düşünüyorsun diye sordu üniversitede, ben zaten üniversite son sınıfım dedim kadın şaşırdı beni meğerse lise 4 sanmış. :37:

babama posta gelmiş evde yoktu ben açtım kapıyı
ben alabilirm dedim
yaşınız tutmaz dedi
pardon kaça çıktı bu imza izni 21 yaşındaym ben dedim
ama geçen hafta 16yım demiştiniz dedi :60::60: geçen haftada gelmiş kardeşm açmş kapıyı onla karıştırdı beni :60::60:

bide kardeşimle görünce hangisi abla diyoar fıttırıyorum :51:

hep yaşımdan büyük gözükürüm nedense
kıyafetlerimi trend seçerim fakat az biraz ağır bi duruşlu olduğumdan gerek ki büyük gözüküyorum rahatsızlık duymuyorum artılarını çok görüyorum çünkü karşı cinsler daha kibar davranıyo daha yardım sever oluyo falan falan

hiç unutmam babamla alışverişteyiz sebzeci adam poşeti uzatıp buyur yenge demişti :9:

Son düzenleme:
bıktım valla.22 yaşındayım.millet 15 diyor.
tamam iyi ama.ben olgun erkeklerden hoşlanırım onlar bakmıyor bana.çocuğum diye.kpss ye dershaneye gidiyorum.ygs ye gircek çocuklar çıkma teklifi ediyor.hey allahım.:1::1:bir çare.
:14:

vay anasına...benimle aynı hisleri paylaşan birisini duymak ne güzel a.s
boy ve kilo olarak problemin yokmuş çok şanslısın o zaman :jeyyar:
benim boyum kısadır 1.55 im sadece :eek:, birkaç da kilo fazlam var aşırı olmasa da...
ve minyon tipliyim...yüzüm kedi yavrusu gibidir (yani küçük yüzlüyüm) boynum da ince..ellerim de herkesinkinden küçük :) sadece omuzlarım geniştir...
saçım da doğal rengime yakın bir renge boyalı (siyaha yakın) kumrala boyayınca nispeten yaşlı gösteriyorum ancak o da oturaklı olmuyor...insanlar çocukmuyum kadınmıyım anlayamıyorlar...koyu renk saçlar da insanı daha genç gösteriyor sanırım..

ve son olarak da cidden söylediklerine katılıyorum canım... genç gözükmek ve tarzının oturmuş olması nedeniyle genç delikanlılar demekki bizlere hasta oluyorlar :) bizi kendi yaşıtlarından üstün görüyorlar..çünkü biz göze daha hoş geliyoruz...
hani nasılki biz yaşça kendimizden büyük olan ünlülerin tarzlarını beğeniyoruz onlara hayran oluyoruz o genç erkekler de bizi diğer genç kızlarla karşılaştırdıklarında daha farklı görüp büyüleniyorlar :)
ama belki sen yaşıtlarının da dikkatini çekiyorsundur :) ben ne yazıkki ya liselilerin yada yaşı 35-40 arası olanların dikkatini çekiyorum...hani şöyle 26 ların 30 ların (yani kendi yaş grubumun)
dikkatini çekmiyorum :1no2:

hem sana bi sır daha veriyim canımcım :) benim beğendiğim hasta olduğum bir aktör var...adı william fichtner...prison break dizisinde alexander mahone rolunu oynuyor....wikipedia da okumasam adamın 52 yaşında olduğunu bilmiyordum..
o da yaşını göstermeyenlerden...taş çatlasa 40-42 gibi görünüyor...ve ben onun yarı-yaşında birisi olarak ona hastayım düşün :) belki o aktör gibi biz de o yaşa geldiğimizde bile hala bize hasta olanlar olacaktır düşünsene..ömrümüzün her çağında beğenileceğiz belki :)

Back