bende seni sevdim canımcım :1hug:
bazı insanlar bu duruma çok üzülüyor hatta kahroluyor..gerçi yakın zamana kadar ben de öyleydim ama artık kabullendim ve şimdi avantajlarının tadını çıkarıyorum..ve şimdi anlıyorumki şu an üzülenler boşuna üzülüyor :)
insanların sana saygı göstermesini sağlamak için illa ki büyük görünmek gerekmiyormuş...sadece görünüşle karşıdaki insana saygı telkin edilmiyor zaten..ona bakarsan etrafta sürüyle yaşını belli eden insan var ama kaçta kaçı gerçek anlamda saygı görüyor orası muamma....
zaten görünüşten dolayı saygı duyacak olan da hiç saygı duymasın daha iyi dimi ? en azından bize saygı duyan insanlar dışımız için değil kişiliğimiz,düşüncelerimiz ve fikirlerimizden vesaireden ötürü bize saygı duyacaktır ki bence gerçek anlamda saygı görmek böyle olur :)
artık dışarıda bana kuaförler, satış elemanları vesaire gibi görevliler "siz" yerine "sen" diye hitap ettikleri zaman kendimi aşağılanmış ve ciddiye alınmıyor gibi hissetmiyorum...o hissi çöpe attım artık :)
beni kendilerine yakın gördükleri için "sen" diyorlar diye düşünüyorum :)
canımcım bende kafama takıyordum neden bana ''siz''demiyorlar diye canım çok sıkılıyordu hemde bunun çok saçma olduğunu bildiğim halde sen düşün....ama şimdi bu durum ortadan baya bir kalkmaya başladı artık ''siz''diye hitap başladı.:1rolleyes:
aslına bakarsan nası hitap edecekleride pek umrumda değil biliyor musun???!!
sende zaten takmamaya başlamışssın bu durumu ve sölediğin çok doğru seni beni kendilerine yakın hissetmelerinden ötürüde ''sen '' die hitap edebilirler.illa saygı anlamına gelmiyor ''siz kelimesi'' aslında böle düşünmek lazım birazda hayatım..
ben ağır biriyimdir öle cıvık hareketlerim yoktur[tabi ev ortamı ve arkadaş arası farklı :)))]ondan dolayıda insanların bakış açısı farklı oluyor tatlım:)))
vee canımcım gerçekten küçük göstermek harika bir şeey iş yerine öle kişiler gelio nüfus kağıtlarını alıyorum kız 86 lı ben ona abla die hitap ediyorum ama kıza demezsin 23 yaşında die evli olmasındanmıdır veya yaşadığı olumsuzluklar mı bilemem kıza dersin 27 fila hatta 30 bile diyebilirsin öle olacağıma 20 yaşında göstermeyi tercih ederim....
ben halimden çok memnunum sende ölesin yaşasın ''BİİZ'':1hug::1hug::lepi::içelim: