yaşından küçük gösterenler buyruuun buraya

canımcım bende kafama takıyordum neden bana ''siz''demiyorlar diye canım çok sıkılıyordu hemde bunun çok saçma olduğunu bildiğim halde sen düşün....ama şimdi bu durum ortadan baya bir kalkmaya başladı artık ''siz''diye hitap başladı.:1rolleyes:
aslına bakarsan nası hitap edecekleride pek umrumda değil biliyor musun???!!

sende zaten takmamaya başlamışssın bu durumu ve sölediğin çok doğru seni beni kendilerine yakın hissetmelerinden ötürüde ''sen '' die hitap edebilirler.illa saygı anlamına gelmiyor ''siz kelimesi'' aslında böle düşünmek lazım birazda hayatım..

ben ağır biriyimdir öle cıvık hareketlerim yoktur[tabi ev ortamı ve arkadaş arası farklı :)))]ondan dolayıda insanların bakış açısı farklı oluyor tatlım:)))

vee canımcım gerçekten küçük göstermek harika bir şeey iş yerine öle kişiler gelio nüfus kağıtlarını alıyorum kız 86 lı ben ona abla die hitap ediyorum ama kıza demezsin 23 yaşında die evli olmasındanmıdır veya yaşadığı olumsuzluklar mı bilemem kıza dersin 27 fila hatta 30 bile diyebilirsin öle olacağıma 20 yaşında göstermeyi tercih ederim....

ben halimden çok memnunum sende ölesin yaşasın ''BİİZ'':1hug::1hug::lepi::içelim:

ayol benim o:roflol:
yaş 25 ama inan yokkaydirigubbakcemile3
18 20 arası gidip geliyorum.kafamçokkarıştı
kırkından sonra çok rahat edeceksin diyorlar bakalım göreceğizyasakkelime
bizde genetik sanırsama.s
ablam 37 yaşında ama 28 30 gibi gösteriyor
rahmetli annanemde öyleydi.
ufak tefek olmak iyidir ya
ne demişler bodur tavuk her daim piliç:roflol::roflol::roflol:
bu arada topikteki herkese merhabalarkaydirigubbakcemile5a.s.

yeni neslin cogu yasından büyük duruyor bence kucuk durmak avantaj

dert edilcek bişey diil ama kafaya cok takıyorsanız makyajlaa biraz ağır saç başla daha olgun durabılırsınız ben saçlarımı tamamen toplayınca cocuk gibi duruyorum ama dalgalı topuz yapınca tam yaşımda yani 23 duruyorum o zaman gittigim yerde daha bi sizli bizli oluyolarr:)

evet canım aynen dediğin gibi bizden küçük olmalarına rağmen bizden çok daha büyük gösteren insanlar var...onların yaşı ilerleyince hallerini düşünemiyorum bile..
sanırım küçük gösterme özelliği genetik yapıdan kaynaklanıyor...bir de üstüne kendimize iyi bakmasını biliyorsak...mesela aşırı makyajla cildi yormayıp sağlıklı falan besleniyorsak genç görünmek kaçınılmaz oluyor :) sadece genetiklere güvenmek de doğru değil...kıymetini bilip kendimize iyi bakmalıyız......sana katılıyorum canım..Yaşasın BİZ :dance::dance::teytey:

nisanda 28 yaşıma girdim....yolda sokakta 17 18 diyorlar...hatta 15 diyen bile çıktı:1shok:

birde dışarda falan sigara yaktığımda tuhaf tuhaf bakanlar oluyor bu yaşta sigara içiyor gibisindenkaydirigubbakcemile3 yaşımı söylediğimde inanmıyor kimse....aslında benimde sinirim bozuluyor bazen....annemde babamda yaşını göstermez onlara çekmişim....

işin kötüsü 17 18 yaş grubu çocuklar laf atıyor sokakta uyuz oluyorumklava:kaydirigubbakcemile3

ay çok tatlısın bende aynen senin gibiyim hatta minyon olmamdan dolayı küçük görüldüğüm bile oldu ama ben böyle mutluyum kimleri görmedimki 19 yaşında ama 27 gibi görünüyor yaşlı görünmektense genç görünmeyi tercih ederim sengözlerimebaksanab

bu durum çocuklar buyuduğunde daha gusel oluor aa annesi deilde ablası gibi duruosunuz dendiğinde

ewet haklisiniz aslinda giyim,sac,makyajla daha buyuk durabiliriz..baskalarinin ne dediklerini umursamam ama her gittigim yerde duyunca bakiyorum gercekten oyle mi diye..:1shok:minyon degilim..uzun boylu biraz iriyim aslinda.. ileride avantaj cok dogruu:jeyyar:

valla ben bu durumu cok seviyorum, yasimi söyleyince herkes bu duruma cok sasiriyor.kesinlikle yasini göstermiyorsun en fazla 23 sün diyorlar,ama aslinda 30 yasin üstündeyim.bundan sakin sikayetci olmayin,olan arkadaslara söylüyorum,gercekten ilerde bu halinize sükredeceksiniz.bazen benden 8 -10 yas kücükleri görüyorumda sasip kaliyorum,yanimda yasca benden büyükmüs gibi duruyorlar.bence bunun Allahin vermis oldugu bir hikmetmis gibi düsünün.Allaha sükürler olsun ki bu avantajim var.................:dance:

:)) ben aynaya bakınca hiç küçük gösteriyormuşum gibi hissetmem ama yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler hep...

hatta daha geçenlerde bi kız sen kaça gidiyosun dedi bana ne kadar gülmüştüm..

kaç yaşındayım sence dedim...19 falansındır herharlde dedi...

aslında 26 yaşındayım ben..

güzel bi şey bence neden kötü olsun ki...

diyelim ki benim yaşadıklarım yani küçük olduğumu sanan insanlar münferitti...öyle bile olsa insanın hoşuna gidiyor yine de...

kaydirigubbakcemile3sositososito

Son düzenleme:
bende 30 yaşındayım ama 22-23 falan güsterdiğimi süylerler geçenlerde kapıya gelen satıcı
küçük anneni çağırırmısın demişti çok güldüm evin annesi benim dedim

aynı seyı banada dıyorlar 23 yasındayım annemle carsıya çıktık 1.5 yasındakı oglum annemın kucagındaydı otobuse bındık bırısı kalktı yer verdı dondu bana ablanız ogluyla otursun dedı çok guldum

ben 30 yasima girecem Allah izin verirse fakat 20 gosteriyorum hatta birisi 18 misin demisti yok artik o kadarda degil demistim ya aslinda bir yonden cok guzel kucuk gostermek fakat kucuk gosterdigin icin sana ona gore muamele yapiyorlar o zaman insan sinirleniyo

kızlar dün bizim zilide satıcı çaldı kapıyı açınca anneniz yokmu dedi kaynanaımı çağırdım kucağında benim yavru kaynanam evin hanımı o ben deilim diyince beni çağırdı adam gözlerini fal taşı gibi açıp ben kızınız sanmıştım dedi:)kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
maşallah de kendine nazar değmesin

bende 30 yaşında olmama rağmen bu zamana kadar en büyük söyleyen 24 oldu onu bırak bide inandıramıyorum canım 30 olduğuma helede 2 çocuğu duyunca çok kişiyi şoka soktum yani haaa böyle:1shok:hep üni. öğrencisi sanıyorlar ee nede olsa karizma var anacım:smiley-cool:

geçenlerde kermese girdim tokalara bakıyorum kız arkamdan ablacım satalım çocuğuna bitane toka dedi döndüm ona pardon yaa kardeş senin anca yiğenin vardır dedikaydirigubbakcemile3bende bozuntuya vermedim tabee 7 yaşında oğlum 3.5 yaşında bide kızım vaaa diyeşakkıdı

aynı durumu bende yaşıyorum 23 yaşındayım en fazla 17 18 diyorlar
iki kardeşim var beni onların en küçüğü sanıyorlar abinle ablan mı filan diyorlar kaydirigubbakcemile3
küçük göstermek çok güzelde bazen sinir bozanlar çıkabiliyor hatta lise çağındakiler laf atıp acayip acayip bile bakıyor :mymeka:
bilseler ki ablaları yaşındayım sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…