- 14 Aralık 2014
- 1.505
- 716
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz benim bildiğimi bilmiyor.anneme anlatmis.adam ailen izin vermez falan demiş45 mioluru yok bu işin, kendi ne dedi sordunuz mu?
Henüz benim bildiğimi bilmiyor.anneme anlatmis.adam ailen izin vermez falan demiş
Henüz benim bildiğimi bilmiyor.anneme anlatmis.adam ailen izin vermez falan demiş
Babayla ilgili sorunlari var mi? Sevgi, sevkat eksikligi vs. O duygusal boslugu doldurmak istemis olabilir.Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Ben de öyle düşünüyorum diğer kardeşime de böyle söyledimBaba sevgisi mi görmedi zamanında, genelde baba sevgisi ya da ilgisi görmeyen kadınların bu boşluğu doldurmak için kendilerinden yaşça baya büyük ve çocuklu erkeklere ilgi duyduğunu duymuştum.
Daha önce de 40 yaşında biriyle görüştü o zaman da böyle düşünmüştüm şuan emin oldumBabayla ilgili sorunlari var mi? Sevgi, sevkat eksikligi vs. O duygusal boslugu doldurmak istemis olabilir.
Daha önce de 40 yaşında biriyle görüştü o zaman da böyle düşünmüştüm şuan emin oldum
Ben de anlamadım ben duyunca buz kestim adamın 20 yaşında çocuğu varBen adamın 3 çocuklu olmasına daha çok takıldım. İsterse karşımdaki Henry cavill olsun çocuğu varsa bir anda buz gibi soğuyorum o adamdan. Kardeşiniz 3 çocuklu adamdan nasıl soğumamış iğrenç
Evden mi kaçmak istiyor adam mı çok zengin ?Merhabalar kiz kardeşim 28 yaşında.45 yaşında boşanmış 3 cocugu olan biriyle gorusuyormus.Neden böyle bisey yapar insan
Zenginlik takıntısı var kardeşimin evet ama adam muhabe müdürü ne kadar zengin olabilir kiEvden mi kaçmak istiyor adam mı çok zengin ?