- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.781
allah razı olsun canım böylece debusının kedı 4 tanesı kaldı yanı bitirmiş olduk hayırlısıyladebusi için okudum bende..ALLAH ım kabul etsin..
oyy çok güzell inşALALH yükselir canıımm ..
inşallah yukselır degerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun canım böylece debusının kedı 4 tanesı kaldı yanı bitirmiş olduk hayırlısıyladebusi için okudum bende..ALLAH ım kabul etsin..
oyy çok güzell inşALALH yükselir canıımm ..
1. katre584 ............................yok
2. @miskamber ........................3
3. @eymen4545 ..........................3
4. D Debusi ................................3
5. B berirem ..............................3
6. @okulum .................................3
7. asmunikal >.......................3
8. tuncer82 .............................3
9. berree ................................3
10. oglak_kadini ......................3
11. kitapseverim ......................3
12. @babamınkızıyım ..................3
13. D dior ........................3
14. loyalty88 ..............................3
15. esma73 ............................................2
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. berirem için okuyoruz ..
Allah kabul etsin..( B berirem canım duanı yazarsan hepimiz başlayabılırız)
aldım senı lısteye canım hayırlı olsun arkadasımız duasını yazınca başlarız Allahın izniylebende okuyabilirim
su anda esım bılıo annem durur mu beklıodu cumartesı gunu kı degere gore soyluycektım sakın bana yalan soyleme dıye korkuttu benı soyledım bende var ama deger cok dusuk dedım cumartesı tekrar çölçulecez dedım ona gore o zaman varsa sevınırız sımdı dııl dedımayyy canım yaşasın kimseye söyle bir eşin bilsin dua ederiz artar inş allahın izniyle içime doğuyor hayırlı olsun canım darısı bize inş
senın yerıne okuyacak bı yakının var mı yoksa sılıcem lısteden sonrakı lısteye kaydırırızama 5, 6, gün okuyamam hastalandım
sence artacak mı cnmayyy canım yaşasın kimseye söyle bir eşin bilsin dua ederiz artar inş allahın izniyle içime doğuyor hayırlı olsun canım darısı bize inş
canım ıkı tane yazdım sana arkadasın okudugu zaman haber edersın bıze yada lısteyı alıntılayıp ısmının karsısına okudum yazarsın ya da bana yazarsınbirinden rica ederim kaçte
canım inş duyarsın ama olumsuz düşünme bu kaçıncı ayındı canım benim 2.ayım düşükten sonra yani korunmayı bırakalı2.ayımvalla canım ben oyle tedırgınımkı su anda aklıma bıssuru sey gelıo deger cok dusuk hamıleyım dıyemıyorum ya dıs gebelıkse ayy sımdıden olumsuzları taktım cocuk dogurma konusunda cok basarısızım ama canım ınan ben yazabıldıysem yazarsın ılerı derece pkoyum asılama olmassa tup bebek yaptırırım dıyordum kı bence bu dualarımızın sonucu oldu ama kalp atıslarını duyana kadar rahat etmem heralde
İNŞŞŞ ARTACAK DUALARIMDASIN TATLIMsence artacak mı cnm
canim benim coook sevindim insAllah rabbim hakkinda hayirlosini nasip etsin dualrimiz seninle cok mutlu oldum cok..ewet cnm oyle oluyo dr da bundn sonra hızlı artar dedı bakalım hayırlısı neyse bızı o beklıor zaten rabbım hepimizin dularını kabul etsın bana ettiğiniz duaları kabul ettı ınsallah degerler yukselır de bunu net bi şekılde soyleyebılırım
cumartesı gunu deger yukselmısse ben de cok mutlu olacam çokkkk :) Allah razı olsun cnmcanim benim coook sevindim insAllah rabbim hakkinda hayirlosini nasip etsin dualrimiz seninle cok mutlu oldum cok..
canım ılk gun cok dusuk oluyomus sonra katlanıyomus hızla cumartesı ve pazartesı ölçum yaptırıcam bakalım ona gore gebelık devam edıyor dıyebılırızTOPİKTE BAKSANA ARTAN VARMI BÖYLE OLUP DR KAÇ HAFTALIK DEDİ CANIM
benım doğumum gecen yıl 31 ekımdı cnm tam bır yıl oldu 10. denememdıcanım inş duyarsın ama olumsuz düşünme bu kaçıncı ayındı canım benim 2.ayım düşükten sonra yani korunmayı bırakalı2.ayım